Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Benim de adetin 13 günü 10 gündür iğne oluyorum Çarşamba kontrol var cumartesi gittim daha 2 tanesi büyümüş bürü 11 diğeri 13 sesi küçük çıktı Çarşamba büyürse toplama termini verilecek :(

Benim de adetin 13 günü 10 gündür iğne oluyorum Çarşamba kontrol var cumartesi gittim daha 2 tanesi büyümüş bürü 11 diğeri 13 sesi küçük çıktı Çarşamba büyürse toplama termini verilecek :KK43:

Ins buyur canım
Iki tane mı gelişti ??
Ozaman cuma toparlar
Bitane olsun kaliteli olsun
Bende 16 taneydi 5inci güne sadece 1 tane kaldı çok iyi kalite de

Günlük iki iğne yapıyorum biri büyütme diğeri çatlamaması için... Çarşamba galiba çatlama iğnesi vuracağım son iğnem Çarşamba dedi ama nasıl ilernenecek bilmiyorum

Çarşamba çatlama vurursan 36 saat sonra toplama yaparlar canım doktorun sana söyler zaten şu saatte vur diye tam o saatte vurursun
Ertesi gün boş geçer
Sonra ki günde toparlar

Yunurtam yetisirse yapilacak yoksa bis Ay yanacak :KK43:

Herşeyden önce hayırlısı olsun canım
Hayirlisini dile yumurta oluşur inş Allahın izniyle
Herşey nasip
Doğacağı varsa o bebeğin şimdi olur 1 ay sonra doğacaksa bidakine olur üzme tatlı canını
Demesi kolay biliyorum ama
Her şer de bi hayır vardır

Pazartesi 1.1 inş tatil olmaz :KK43:

Cok ilginc tedaviye baslamalari. Avusturyada yasal olarak 14 gün embryo bankalari kapali oldugundan dolayi, igne islemini baslatmiyorlar. Tam tarih bilmiyorum ama noel ve yilbasinda toplama ve transfer yapmak kesinlikle yasak. Demen almanyada farkli.

Kac ml igne yapiyorsun. Baya olmus ama yumurta kücük sanirim dozun az. Doktordan doktora fark oluyo o konuda. Eminim doktorun sana en uygun olan tedaviyi secmistir.

Yunurtam yetisirse yapilacak yoksa bis Ay yanacak :KK43:
Canım okudum da biraz yazdıklarını, tedavin yancak gibi bişey olamaz bence. O kadar ilaç alıyorsum hormon tedavisi görüyosun, yetişmedi tedavin yandı diyemez kimse sana merak etme. Onlar ayarlamışlardır ona göre, cuma günü yumurtalar toplansa illa pazartesi transfer olması olması gerek değil belki 5. Gün embriyosu transfer ediceklerdir çarşamba günü ayın 3ünde yani. Sıkma canını

Back
X