- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #5.581
Benim de adetin 13 günü 10 gündür iğne oluyorum Çarşamba kontrol var cumartesi gittim daha 2 tanesi büyümüş bürü 11 diğeri 13 sesi küçük çıktı Çarşamba büyürse toplama termini verilecek 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı yolculuklar canımIstanbula ailemi görmeye gidicem .
Benim de adetin 13 günü 10 gündür iğne oluyorum Çarşamba kontrol var cumartesi gittim daha 2 tanesi büyümüş bürü 11 diğeri 13 sesi küçük çıktı Çarşamba büyürse toplama termini verilecek![]()
Benim de sayılmayacak kadar Koç yumurta var ama tam büyüyen 2 tane... şimdi yeni yıl tatili de başlıyor bayagı köyü oldu...
Pazartesi 1.1 inş tatil olmaz![]()
Sağol canımHayırlı yolculukla
hayırlı yolculuklar canım
Maglesef bizim bura çok kötü o konuda kapalı..Yok kuzum bekletemezler
O yüzden dienst te olan birileri olur korkma
Maglesef bizim bura çok kötü o konuda kapalı..
Yunurtam yetisirse yapilacak yoksa bis Ay yanacak![]()
Pazartesi 1.1 inş tatil olmaz![]()
Canım okudum da biraz yazdıklarını, tedavin yancak gibi bişey olamaz bence. O kadar ilaç alıyorsum hormon tedavisi görüyosun, yetişmedi tedavin yandı diyemez kimse sana merak etme. Onlar ayarlamışlardır ona göre, cuma günü yumurtalar toplansa illa pazartesi transfer olması olması gerek değil belki 5. Gün embriyosu transfer ediceklerdir çarşamba günü ayın 3ünde yani. Sıkma canınıYunurtam yetisirse yapilacak yoksa bis Ay yanacak![]()