- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.761
Hayırlı Cumalarınız olsun kızlar. Nasılsınız bugün?
Hamdolsun canım benim, bugünümüze şükür.Hayirli cumalar canim.iyiyim ben sen nasilsin?
Hayırlı Cumalarınız olsun kızlar. Nasılsınız bugün?
Aynen canim pazartesi ye kadar gelmezse devam edecegim. Benim icin hareket oluyor. Evde olsam daha cok tembellesiyorum ve kilo aliyorum. Sen nicin takvimini kaldirdin canim? Agrin icin uzuldum, istersen yarin gidip muayene ol kafan rahatlar bu sayede bebisini gorursun.
Noel ve Yilbasindan dolayi doktorlarimin hepsi tatilde. Esimde herhangi bi hastaneye gitmem diyor. Ailesinde kötü bi olay yasanmisti ondan pek istemiyor. Takvim sayfayi cok uzatiyor diye canim. Yazilanlari takip etmesi zor oluyor. Hele telefondan girince :)
Sabahlari okadar cok degil. Aksamlari. Doktorum bol bol uzan dedi. Bugün evde durcam uzancam bakalim insallah daha iyi olur.Ağrın hala devam ediyor mu tatlım???
Sabahlari okadar cok degil. Aksamlari. Doktorum bol bol uzan dedi. Bugün evde durcam uzancam bakalim insallah daha iyi olur.
Unutma kuzum, nasip bu. Birkaç gün kendine zaman ayır, ağla bağır çağır. Kendini nasıl rahat hissediyorsan o aktivitelerini yap, sonra yeniden başlamak için hazırlayacağız seni.Merhaba kızlar altı tane pozıtıf gebelik testıne rağmen kocaman bı negatıfim olduuuuuu
Merhaba kızlar altı tane pozıtıf gebelik testıne rağmen kocaman bı negatıfim olduuuuuu
Evet canım, Salı günü ilk testi yaptı ve pozitifti testi. Sonraki günlerde tekrarladı ve hep pozitifti. Hepsinide erken gebelik testi ile yaptı. Fakat bugün kanda negatif çıktı.Ablam nasil yaaa ?? Idrarda pozitif kanda negatif mı oldu ?? Ben anlamadım suan da
Gonal-f ve Orgaluyran kullanıyorum Canım pazar günü çatlatma vuracağım kısmetse salı toplama cuma transfer olacak... Bahn-BKK ya geçtim 100%100 karşılıyor ...Hayirli olsun. Doktor Transfer öncesi hangi ilac ve igneleri verdi. Sigortaniz tedavinin yüzde kacini ödüyor
Ablam benim mesajını görünce çok uzuldum nasıl olur testte pozitif çıkmış. Ne olur çok yıpratma kendini rabbim inşallah bi dahaki sefer nasip eder .inan ne diyeceğimi şaşırdım hep senden pozitif bekledim. Vardır bunda da bi hayır. Seni çok öpüyorum.Merhaba kızlar altı tane pozıtıf gebelik testıne rağmen kocaman bı negatıfim olduuuuuu
Oldum canim catlatma ignemi sabah.ama bana biraz dokundu sanirim mide bulantisi yapti cok.o yuzden iyi degildim bugun pek giremedim.simdi daha iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?