Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Noel ve Yilbasindan dolayi doktorlarimin hepsi tatilde. Esimde herhangi bi hastaneye gitmem diyor. Ailesinde kötü bi olay yasanmisti ondan pek istemiyor. Takvim sayfayi cok uzatiyor diye canim. Yazilanlari takip etmesi zor oluyor. Hele telefondan girince :)

Ağrın hala devam ediyor mu tatlım???

Allah Allah yaa çok üzüldüm
Ama dediğin gibi durmak yok Hurihuri2013 abammmm
Yola devam inş bidakine RABBİM nasip eder
Şimdi ne desek acısını almaz ama hayırlısını dilemekten başka birşey kalmıyor bizlere

Hurihuri2013 huris abbam seni kocaman öpüyorum, rabbim yar ve yardimcin olsun. Insallah allahin izniyle seninde hamisligini görücez ben inaniyorum buna. Nolur bol bol dua et. Allahim yardimcin olcak.

Hurihuri2013 canim cok uzuldum. Tam olarak kan degerin kac cikti canim? Belki yeni yeni yukselir. Bugun idrar testi positif gosterdimi yine? Kusura bakma , soru soruyorum ama sasirdim . Idrar da gosterip kanda 0 olmasina. Insallah kendini toparladiktan sonra tekrar denersin canim.

Merhaba kızlar altı tane pozıtıf gebelik testıne rağmen kocaman bı negatıfim olduuuuuu
Ablam benim mesajını görünce çok uzuldum nasıl olur testte pozitif çıkmış. Ne olur çok yıpratma kendini rabbim inşallah bi dahaki sefer nasip eder .inan ne diyeceğimi şaşırdım hep senden pozitif bekledim. Vardır bunda da bi hayır. Seni çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…