- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.801
Hahhaa canim cok guldurdun beni. Seni kiskanmis kizin. Ne guzel kendi bebisini gormeden torun seveceksin. Bende balli sutumu esim getirdi sagolsun ictim ama hala cok kotu bogazim. Sesim de gidiyor yavasca. Birazdan nane ,limon, zencefil kaynatacagim icine de biraz tarcin ile bal koyup icecegim. Insallah sabaha duzelirim. Sen de kendine iyi bak canim, yorma kendini fazla.
Ben de seni cok opuyorum canim. Iyi geceler, tatli ruyalar.Bol bol dinlen canim sende cok geçmiş olsun
Yarın grsz inş güzel anneöpüyorum seni
Haklisin canım valla ne yalan soyleyim ben bu kadar erken tedaviye başlamayı düşünmüyordum ama baktım ki zaman geçiyor yaşım 24 daha gencken deneyeyim dedim ilk günler kayinvalidemde idare edecem sonra normal hayatima dönerim nasipte varsa her türlü olur ilk oglumda da grip olmustum baygın gibiydim karnım patlayacakti olmadı dedim kendime çünkü öyle bi öksürüyordum ki ama çok şükür oldu yani olacağı varsa her türlü olur normaldede hamile kalinca haberin olmadigindan ötürü her işi yapıyorsun bilmiyorum valla korkum cok var hep Allaha sığınıyorum zaten ins olur bide bu sefer donmuslarla olacak oda kafamda sorular olusturuyorRica ederim canım benim transferin ne zaman inşalah
Ben kızım 7 aylıkken başladım transfer işlerine biran önce kızıma bir kardeş istiyorduk ama kızım 2.5 yaşında şuan . İnanılmaz hareketli iki saniye dursa çenesi durmaz o derece yani :) bu transferimde perişan oldum kızım hastalandı hastanede evde yorgunluktan sırtım yanıyordu . Ev işlerinde de mübarek misafiri geleni gideni kızımın çıkardığı işler koltuk silmeler aklına gelecek herşeyi yaptım . Ağlıyordum umudum kalmamıştı çünkü yardım edenim de yoktu zaten kimsem yok burda . İnsanlarla da çok meaafeliyimdir . aman Laz'ım değil boş kalabalık . İnsanlara ihtiyaç duyduğunda kaybolurlar .
Senin kayın valıdenşn yakın olması çok iyi bence
Kendini yıpratmadan bu süreci atlat . En azından gündüzleri kayın validende geçirebilirsin . Oğlunu kucağında fazla taşımazsın alt değişmekten bişey olmaz . İşlerini de yapma bir süre ne olacak . Transferden önce evi şöyle bi mıntıka temizliği yap dip köşe . Çocuklu ev herzaman temiz olmaz diyen yalan der sopayı yer :) en önemlisi rabbim nasip edecekse dağdan odun da taşısan olur güzelim inan buna . Ben boş kese gebelik yaşadığımda kızım 2 yaşındaydı tutunmuştu 11 haftaya kadar kesem de sağlamdı . Rabbim içine can koymamıştı sadece . Anlatasın var yoldaş olasım var çok konuşasın var:)
Bol dua et Meryem süresini oku bir bardak suya iç . Bol bol ayetel kürsü oku . Ama bunlara rağmen rabbim gün vermişse nasip olur . dua et sabret
Kanda negatif çıktı zaten canım benim.Canım progesteronu bırakma yat hiç kalkmadan eğer fitilse bir fazla kullan . Kan tahlili yaptır onları bekleme zaman kaybetme . Hastanenin acilinde yaptırırsan daha çabuk alırsın . Kanamam var diye doktorlar tatilde dersen . Ama umudunu kesme ne kanamalı hamileler var . Bende senin gibi hissetim ilk önceleri o şiddetli agrılar bacağımın agrısı göğüslerimin şişliği son günlerde kalmamıştı . Göğüslerim fosladı birden resmen . Ama umudunu yitirme önlemini al
Selam kızlar iyi hafta sonları
Nasılsınız bakalım
Bende iyim ablacım evdeyim tv izliyorumNasılsın canım. Kimse yok yine. Ben iyiyim.
Neden yoruyorsun çok kendini bakıyım.dinlen tabi bugün.Bende iyim ablacım evdeyim tv izliyorum
Dün misafir vardı çok yoruldum belim kopacak gibi
Bugün kendime izin verdim hiç bişey yapmadan yatacağım :)
Neden yoruyorsun çok kendini bakıyım.dinlen tabi bugün.
Sabah beri hiç oturmadım desem yeri, her yerim ağrıyorSelam kızlar iyi hafta sonları
Nasılsınız bakalım
Sabah beri hiç oturmadım desem yeri, her yerim ağrıyor
Sende yorulmuşsun bugün, dikkat et boncuk gözlüm.
Oh keyfine bak. İzmir de soğuk ve yağmurlu birkaç gündür.kapalı kötü bir hava var maalesef.Misafir gelince ne kadar otur deselerde insan kendi evinde oturamıyor
:)))
Yemek bulaşık çay kahve derken :))
Şimdi Guzel bi film açtım onu izliycem
Hava çok soğuk burda
Izmır nasıl ablaa
Ohhh, ne güzel olurdu.Sen zaten hiç durmuyorsun ablammm
Sende dinlen güzelce
Yakın olsak bi çay içerdik şöyle bol sohbetli
Oh keyfine bak. İzmir de soğuk ve yağmurlu birkaç gündür.kapalı kötü bir hava var maalesef.
Ohhh, ne güzel olurdu.
Hakkaten, ben hayata koşturmak için gelmişim.
Hmmm anladım Canım sağol... onu galiba bu hafta verirler transferden sonraPROGESTERON DÜŞÜĞE KARŞI TEDBIR AMAÇLI VERILIYOR CANIM
Aynen öyle canım benim, birde eşinin arkadaşları da sipariş verirse sabah beri oturamazsın.Çamaşır bulaşık yemek misafir başka bi derdimiz yokmuş gibi bu dünya da
Transferden 5 gün önce başlatılıyor normalde progesteron, rahmi hazırlaması için.Hmmm anladım Canım sağol... onu galiba bu hafta verirler transferden sonra
Hmmm anladım Canım sağol... onu galiba bu hafta verirler transferden sonra
Türkiye’de de aynı canım. Embriyodan haber gelince başlıyorsun.Toplamadan sonra başlıyorsun canim
Bende öyleydi yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?