Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bol bol dinlen canim sende cok geçmiş olsun
Yarın grsz inş güzel anne öpüyorum seni

Haklisin canım valla ne yalan soyleyim ben bu kadar erken tedaviye başlamayı düşünmüyordum ama baktım ki zaman geçiyor yaşım 24 daha gencken deneyeyim dedim ilk günler kayinvalidemde idare edecem sonra normal hayatima dönerim nasipte varsa her türlü olur ilk oglumda da grip olmustum baygın gibiydim karnım patlayacakti olmadı dedim kendime çünkü öyle bi öksürüyordum ki ama çok şükür oldu yani olacağı varsa her türlü olur normaldede hamile kalinca haberin olmadigindan ötürü her işi yapıyorsun bilmiyorum valla korkum cok var hep Allaha sığınıyorum zaten ins olur bide bu sefer donmuslarla olacak oda kafamda sorular olusturuyor
Ben ilk tranferde 5 dakka bile yatmadim embriyo tranfer edildi doktorum hadi kalk dedi nasil yani dedim oda dedi ki bana kalk düşmezler hicbirsey olmaz kalktim direk eve geldim sadece ağır kaldirmadim banyo sicak suyla yapmadim bu tür seyler
Sen anlat canım dinlerim ben:)

Kanda negatif çıktı zaten canım benim.

Misafir gelince ne kadar otur deselerde insan kendi evinde oturamıyor
:)))
Yemek bulaşık çay kahve derken :))
Şimdi Guzel bi film açtım onu izliycem
Hava çok soğuk burda
Izmır nasıl ablaa
Oh keyfine bak. İzmir de soğuk ve yağmurlu birkaç gündür.kapalı kötü bir hava var maalesef.

Oh keyfine bak. İzmir de soğuk ve yağmurlu birkaç gündür.kapalı kötü bir hava var maalesef.

Kışı aslında çok severim ama kar yağdığı sürece
Yazı da hiç biseye değişmem
Bizim memlekette deniz yok siz çok şanslısınız o konuda valla
Bir gün Izmır de yaşamayı çok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…