- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.721
Insallah sonucun aksama yetisir canim. Dun sabahtan sonra lekelenme gelmedi. Bugun ise geldim. 5 saat calisacagim. Haftaya izin alip almayacagumi karar veremedim. Pazar gunune kadar dusunecegim. Fazla calismiyorum zaten. Hafta ici 5 saat, benim icin de yuruyus oluyor.
Insallah sonucun aksama yetisir canim. Dun sabahtan sonra lekelenme gelmedi. Bugun ise geldim. 5 saat calisacagim. Haftaya izin alip almayacagumi karar veremedim. Pazar gunune kadar dusunecegim. Fazla calismiyorum zaten. Hafta ici 5 saat, benim icin de yuruyus oluyor.
Maşallah kuzum, bencede verme artık:))Kan sonucun gelmiş kızlar
3253
Çok şükür :)))))
Daha da vermem kan :)
Hayırlısı hakkında canım benim, Ocak ayında birlikte başlarız inşallah.DilanBoran hatice-yakup yasminsay kizlar beni aradilar doktirdan.kist olusmus bu ay estradiole falan bakildi yjksek cikmis biraz yarin gidip catlatma ignesi vurulcam.ayin 10 unda da tekrar gidicekmisim bu ay iptal yani maalesef.biraz uzgunum kizlar..
Maşallah kuzum, bencede verme artık:))
DilanBoran hatice-yakup yasminsay kizlar beni aradilar doktirdan.kist olusmus bu ay estradiole falan bakildi yjksek cikmis biraz yarin gidip catlatma ignesi vurulcam.ayin 10 unda da tekrar gidicekmisim bu ay iptal yani maalesef.biraz uzgunum kizlar..
Lekelenme bittiyse ozaman sevindim canım
Normalde olsa bizlere korkuyor veriyor işte
Benimde 3 gün oldu kafayı yedim şükür şimdi bitti hiç gelmiyor
Is yerinde durumunu biliyorlarsa rahat rahat çalış baktin olmuyor çıkarsın
Benim aşırı belim agriuor kopacak gibi sende de oldu mu canım?
Aynen canim, daha vermene gerek yok , cok guzel cikmis sonucun. Simdi sira keseyi gormede sira. Insallah hafta sonu gorursun canim. Takvim icin seninde kalp atisini duymani bekliyorum. Beraber ekliyecegiz. Benim durumu herkes biliyor. Cok da yardimci oluyorlar sag olsunlar.Kan sonucun gelmiş kızlar
3253
Çok şükür :)))))
Daha da vermem kan :)
Belki iptal olmaz canim. Belki 2 hafta sonra tekrar adet olursun, baslarlar tedavine. Moral bozmak yok Canim.DilanBoran hatice-yakup yasminsay kizlar beni aradilar doktirdan.kist olusmus bu ay estradiole falan bakildi yjksek cikmis biraz yarin gidip catlatma ignesi vurulcam.ayin 10 unda da tekrar gidicekmisim bu ay iptal yani maalesef.biraz uzgunum kizlar..
Aynen canim, daha vermene gerek yok , cok guzel cikmis sonucun. Simdi sira keseyi gormede sira. Insallah hafta sonu gorursun canim. Takvim icin seninde kalp atisini duymani bekliyorum. Beraber ekliyecegiz. Benim durumu herkes biliyor. Cok da yardimci oluyorlar sag olsunlar.
Hayirlisi canim napalim insallah beraber baslariz iyi olur:))Hayırlısı hakkında canım benim, Ocak ayında birlikte başlarız inşallah.
Ya sanirim senin dedigin gibi olucak canim o igneyi o yuzden yaptiriyor olabilir iki hafta sonra gekebilir en gec benim adetim.biraz mutlu oldum simdi o yuzden.Belki iptal olmaz canim. Belki 2 hafta sonra tekrar adet olursun, baslarlar tedavine. Moral bozmak yok Canim.
AY ABLAM ÜZÜLDÜM BENDE AMA GÜÇLÜ OL OLSUN GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN
DEMEKKI KISTTEN DOLAYI MI ADETIN BU KADAR GEÇ GELDI KI??
Mutlu ol canim tabi, Tertemiz baliyacaksin, o zamana kadar da diger yumurta biraz buyumus olur belki. Hatirlarsan benim tedavimde 2 hafta ara ile adet olustum.Ya sanirim senin dedigin gibi olucak canim o igneyi o yuzden yaptiriyor olabilir iki hafta sonra gekebilir en gec benim adetim.biraz mutlu oldum simdi o yuzden.
Insallah canim ya.aa dogru ya.o zaman simdi daha bir keyfim yerine geldi canim ya.birkac saat once kotuydum hakikaten.bir moral bulduma a simdi.cok saol.Mutlu ol canim tabi, Tertemiz baliyacaksin, o zamana kadar da diger yumurta biraz buyumus olur belki. Hatirlarsan benim tedavimde 2 hafta ara ile adet olustum.
2 hafta ara ile regl olursan birkaç gün ara ile başlarız canım, aynı güne bile denk gelebilirYa sanirim senin dedigin gibi olucak canim o igneyi o yuzden yaptiriyor olabilir iki hafta sonra gekebilir en gec benim adetim.biraz mutlu oldum simdi o yuzden.
Evet canim kistten gecikmis buyuk ihtimalle.catlatma ignesi vurulcam ya yarin insallah bir dahaki adet erken gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?