Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kizlar guzel haberlerinizi bekliyorum.

Sen nasılsın canim lekelenme olmadi demi bidaha bide izin aldın mı? Evdesin artık 1 hafta demi ??
Inşallah canım belki bugün yetişmez dedi kan alan doktor
Bakalim en gec sabaha veririm Guzel haber inşallah

A Aveline

Abla Guzel sonucları bekliyoruz

Insallah sonucun aksama yetisir canim. Dun sabahtan sonra lekelenme gelmedi. Bugun ise geldim. 5 saat calisacagim. Haftaya izin alip almayacagumi karar veremedim. Pazar gunune kadar dusunecegim. Fazla calismiyorum zaten. Hafta ici 5 saat, benim icin de yuruyus oluyor.

Lekelenme bittiyse ozaman sevindim canım
Normalde olsa bizlere korkuyor veriyor işte
Benimde 3 gün oldu kafayı yedim şükür şimdi bitti hiç gelmiyor
Is yerinde durumunu biliyorlarsa rahat rahat çalış baktin olmuyor çıkarsın
Benim aşırı belim agriuor kopacak gibi sende de oldu mu canım?

Hayırlısı hakkında canım benim, Ocak ayında birlikte başlarız inşallah.

AY ABLAM ÜZÜLDÜM BENDE AMA GÜÇLÜ OL OLSUN GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN
DEMEKKI KISTTEN DOLAYI MI ADETIN BU KADAR GEÇ GELDI KI??

Kan sonucun gelmiş kızlar
3253

Çok şükür :)))))
Daha da vermem kan :)
Aynen canim, daha vermene gerek yok , cok guzel cikmis sonucun. Simdi sira keseyi gormede sira. Insallah hafta sonu gorursun canim. Takvim icin seninde kalp atisini duymani bekliyorum. Beraber ekliyecegiz. Benim durumu herkes biliyor. Cok da yardimci oluyorlar sag olsunlar.

Belki iptal olmaz canim. Belki 2 hafta sonra tekrar adet olursun, baslarlar tedavine. Moral bozmak yok Canim.

Ay canım benim 9 gün sonra nasipse inşallah duyarım bende rahatlarım :)))
Pazar felan agrım var diye kese görmeye giderim inş keseyi görünce de ekleye bilirim :)))
Beraber ekleriz demen ne kadar tatlı canım benim yaaaaaa

Ya sanirim senin dedigin gibi olucak canim o igneyi o yuzden yaptiriyor olabilir iki hafta sonra gekebilir en gec benim adetim.biraz mutlu oldum simdi o yuzden.
Mutlu ol canim tabi, Tertemiz baliyacaksin, o zamana kadar da diger yumurta biraz buyumus olur belki. Hatirlarsan benim tedavimde 2 hafta ara ile adet olustum.

Mutlu ol canim tabi, Tertemiz baliyacaksin, o zamana kadar da diger yumurta biraz buyumus olur belki. Hatirlarsan benim tedavimde 2 hafta ara ile adet olustum.
Insallah canim ya.aa dogru ya.o zaman simdi daha bir keyfim yerine geldi canim ya.birkac saat once kotuydum hakikaten.bir moral bulduma a simdi.cok saol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…