Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ozamana gelir yaaa inş olmadi sen bi ara sigorta yi etrafın da yaptıran insanlar varmı sor bi onlarda ne kadar sürmüş
Hastane felan bi bilge veremiyor mu normal de bu kadar surer diye
Etrafımda pek yaptıran yok .bi ayı geçerse bi ararız. Doktor biliyordur belki ne kadar sürdüğünü.

Yani bence yapılabilir pazartesi veya salı yavaş yavaş gösterir kendini artık çizgi. İnşallah pozitifi görürsün canım. Nasılsın devam ediyor mu kasık ağrıların?
Ayyy inşallah canım .... idrara çıkmalar artı sancı da daha iyim ara ara batıp geçiyor şükür .. işte bel agrılarım oluyor oda korkutuyor...

Ayyy inşallah canım .... idrara çıkmalar artı sancı da daha iyim ara ara batıp geçiyor şükür .. işte bel agrılarım oluyor oda korkutuyor...
Benim de vardı canım bel ağrılarım kasıklarımda çekilmeler oluyodu korkma güzel düşün inşallah güzel olcakk

Pazartesi 10. Gün canım inş.. cuma da kan testi günü beklemeye beklerimde.. ben kendimi hamile moduna çok soktum o güne alıştırayım varsada yoksada diye.. derin depresyona düşmemek için :KK43:

Sali yap ozaman bence
Bide sabah idrarı ile yap en sağlam sonuç olur hadi hayırlısı inş pozitiftir kuzum

Kızlar... sabah gaza gelip test yaptım çıkmadı... çok moralim bozuk tüm umudum gitti.. erken yaptım biliyorum bunu ama ne bilim yinede yqptım ve yaptığıma çok pişman oldum moralim elim ayağım tutmuyor....

Kızlar... sabah gaza gelip test yaptım çıkmadı... çok moralim bozuk tüm umudum gitti.. erken yaptım biliyorum bunu ama ne bilim yinede yqptım ve yaptığıma çok pişman oldum moralim elim ayağım tutmuyor....
İşte tamda bu sebepten doktorlar idrar testi yapılmasını istemiyorlar.

Back
X