Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Selam kizlar, bisi sorcam size :)
Sizce korku hamileligi nasil etkiliyor? Ben bi kac gün önce birsey yasadim, ben hayvanlarin cogundan korkarim, ve sokakta bi köpek birden bana dogru gelince cok korktum, o an zaten nefesim kesildi aglamaya basladim hemen ama cok korktum, simdi onunla baglantilimi bilmiyorum, karnima ara ara sanci giriyor, böyle cok rahatsiz edici degil ama daha önce yoktu. Sizce o gün korktugum icin mi öyle? Birde ondan beri rüyalarimda böyle korkutmali ondanda galiba cok etkileniyorum, bi yandanda cok panik oluyorum bebegime bisi olcak diye :KK43:
Hiçbir fikrim yok canım, çocuğu olan arkadaşlarımız yorumda bulunur sanırım.

Selam kizlar, bisi sorcam size :)
Sizce korku hamileligi nasil etkiliyor? Ben bi kac gün önce birsey yasadim, ben hayvanlarin cogundan korkarim, ve sokakta bi köpek birden bana dogru gelince cok korktum, o an zaten nefesim kesildi aglamaya basladim hemen ama cok korktum, simdi onunla baglantilimi bilmiyorum, karnima ara ara sanci giriyor, böyle cok rahatsiz edici degil ama daha önce yoktu. Sizce o gün korktugum icin mi öyle? Birde ondan beri rüyalarimda böyle korkutmali ondanda galiba cok etkileniyorum, bi yandanda cok panik oluyorum bebegime bisi olcak diye :KK43:

Psikolojik olabilir kuzum yaa belki kafana taktiğin için en ufak ağrıları bile hissediyorsundur
Kafana takma fazla bişey yoktur annesi :KK200:

Çarşamba sabah inş ablacım
Neyse artık çıksın ortaya gelişimi hala aynı ise ve kalbi atmıyorsa kürtaj diyorlar ama kürtaj dan da ben korkuyorum
Hayırlısı artık rabbimden

Insallah iyi haberler verirsin bize catsamba gubu canim.iyi seyler dusunelim simdi.benim de bugun kontrol vardi yumurtam bir tane ama buyuyor.carsamba benim de kontrolum var.bakalim nolucak.

Çarşamba sabah inş ablacım
Neyse artık çıksın ortaya gelişimi hala aynı ise ve kalbi atmıyorsa kürtaj diyorlar ama kürtaj dan da ben korkuyorum
Hayırlısı artık rabbimden
Canım hemşom inşallah o duruma gelmeden bebeğin seni bırakmaz ve dünyamıza sağlıcakla gelir.. Allah korusun olurda aksilik olursa korkma canım ben 17. Yaşımda bebeğimin kalbi atmadı için kürtaj oldum uyuyup uyanıyorsun acı veya bi sıkıntı yaşamıyorsun tek üzüntüsü kalıyor insana zamanda onada alıştırıyor... Ama içim rahat sanki bebiş bizleri bırakmayacak okadar teyzesi dua ediyor...

Insallah iyi haberler verirsin bize catsamba gubu canim.iyi seyler dusunelim simdi.benim de bugun kontrol vardi yumurtam bir tane ama buyuyor.carsamba benim de kontrolum var.bakalim nolucak.

Ohh ohh büyüsün ablam dualarım seninle
Ins kısa sürede biter tedavin bidakine daha fazla yumurtan olur kim bilir
Bak ne zaman başlıcam derken başladın şükür :KK200:

Canım hemşom inşallah o duruma gelmeden bebeğin seni bırakmaz ve dünyamıza sağlıcakla gelir.. Allah korusun olurda aksilik olursa korkma canım ben 17. Yaşımda bebeğimin kalbi atmadı için kürtaj oldum uyuyup uyanıyorsun acı veya bi sıkıntı yaşamıyorsun tek üzüntüsü kalıyor insana zamanda onada alıştırıyor... Ama içim rahat sanki bebiş bizleri bırakmayacak okadar teyzesi dua ediyor...

Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun
Ay öyle mi bilmiyordum Rabbim bidaha yasatmasin bitanem
Zaten elden gelen bişey Yok kuzum sadece nasıl toparlarım onu düşünüyorum
Lekem hala devam ediyor bunlar pek iyi işaretler değiller sonumuz hayır olsun inş

Sen nasılsın? Test yapmıcaksın demi bidaha ??

Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun
Ay öyle mi bilmiyordum Rabbim bidaha yasatmasin bitanem
Zaten elden gelen bişey Yok kuzum sadece nasıl toparlarım onu düşünüyorum
Lekem hala devam ediyor bunlar pek iyi işaretler değiller sonumuz hayır olsun inş

Sen nasılsın? Test yapmıcaksın demi bidaha ??
Amin canım rabbim kimseye yaşatmasın hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. bende şuanlık beklemedeyim teste artık korkuyorum...

Ohh ohh büyüsün ablam dualarım seninle
Ins kısa sürede biter tedavin bidakine daha fazla yumurtan olur kim bilir
Bak ne zaman başlıcam derken başladın şükür :KK200:

Oyle canim haklisin gercekten cok sukur en azindan baslayabildim..sabir gerekiyor biraz iste.umarim kaliteli olur bu yumurtam da dollenir.

Canım sen kaç yaşındasın

Haklisin canim ya stres acayip etkiliyor herseyi.dikkat etmek gerek.hele benim daha bir dikkatli olmam gerek sanirim.

Aynen keyfini çıkar bak 1 tane gelişiyor bidakine yine 1 yada daha fazla olur inş zamanla gerekli kadar elde edilir ve hamileliğine seviniyor oluruz burda inş
Keyf aldığın Şeyler yapmaya bak

Back
X