Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Amin inş Ablam güzel haberlere ihtiyacımız var bugünler de
Ben aynı beklemeye devam :silah:
Sen nasılsın canim ??
Dualarımdasın, hayırlı olan bulsun seni boncuk gözlüm.
Ben iyiyim hamdolsun, sabah beri yeni aldım telefonu elime.
Hurişim hastanede yatmaya devam edecekmiş, doktorlar iltihapın çok fazla olduğunu ve salamayacaklarını söylemişler.

Hurişim hastanede yatmaya devam edecekmiş, doktorlar iltihapın çok fazla olduğunu ve salamayacaklarını söylemişler.
Iyı olmana sevindim ablacım
Bugün yazdım Merak ettim henüz geri dönmedi iyi oldu haber vermen merak ediyordum
Iyı olsunda yatsin ablacım bi an önce kurtulur inş

Rabbim şifa versin inşallah bi an önce toparlanır.
Bu kadar iltihap varken nasıl farketmemisler acaba.tup bebek tedavisine başlarken kontrol edilmiyor mu .benim de bu aralar çok kasik ağrısı ve sancim oluyor tedaviden önce baktırmak lazım.

Rabbim şifa versin inşallah bi an önce toparlanır.
Bu kadar iltihap varken nasıl farketmemisler acaba.tup bebek tedavisine başlarken kontrol edilmiyor mu .benim de bu aralar çok kasik ağrısı ve sancim oluyor tedaviden önce baktırmak lazım.
Çok sinsi bir hastalık demiş dr. Nasıl ve ne zaman başladığını tetkik etmek için örnek almışlar.
Yeni başlamış olması imkansız gibi görünüyor, tam testler ve filmler bakılmadan başlanmış muhtemelen tedaviye.

Aynen canım, tam tekmil incelet kendini.

Çok sinsi bir hastalık demiş dr. Nasıl ve ne zaman başladığını tetkik etmek için örnek almışlar.
Yeni başlamış olması imkansız gibi görünüyor, tam testler ve filmler bakılmadan başlanmış muhtemelen tedaviye.

Aynen canım, tam tekmil incelet kendini.
Umarım çabucak iyileşir ve bian önce tekrar tedavisine baslar .Rabbim şifa versin inşallah.

Back
X