Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Çok kötüyüm İnan okadar umut bağlayıp inandırmışım ki o lekeyi görmek dünyamı karartı..
Seni anlıyorum canım .Inşallah korktuğun gibi olmaz çok zor bi durum insan çok umutlanıyor benimde tek umudum tup bebek tedavisi bian önce başlamak istiyorum .sizden gelen güzel haberlerle seviniyorum .Inşallah rabbim senide sevindirir bu endişelerin biter bebeğine kavuşursun.test günün ne zaman .

Cuma günü canım ama yarın merkezi arayıp konuşacağım ha perşembe ha cuma baksınlar ben bu endişeyle ölürüm Cuma’ya kadar..

Cuma günü canım ama yarın merkezi arayıp konuşacağım ha perşembe ha cuma baksınlar ben bu endişeyle ölürüm Cuma’ya kadar..
Haklısın biranönce sonucunu öğrenirsin bu stresin biter canım. Ama korkma her leke kötü diye bişey yok .inşallah normal bi durumdur.

ASKIMveGURURUM canim panik yapma, sakin kalmaya calis. Leke kahverengimi kirmizimi? Progesteron aliyorsun onun etkisi olabilir. Büyüklügü nekadar? Leblebi kadarsa atikdir derim ben. Birde takip et simdi tekrar gelcekmi. Yerlesmede olabilir. Positif düsün...

Canım gece çok katı koyu kahve akıntıydın afedersiniz tek silince geldi nida gelmedi ... sabah da çok hafif yine koyu sıvı gibi gelmiş ama iç çamaşırımı bile batırmamış .. şimdi klinikle konuşacağım bakalım hayırlısı

insallah kötü birsey degildir ama benim doktorum hep pembemsi birsey olmadigi sürece eski kan diyordu, allahim yardimcin olsun canim, insallah iyi haberlerini ver bize

insallah kötü birsey degildir ama benim doktorum hep pembemsi birsey olmadigi sürece eski kan diyordu, allahim yardimcin olsun canim, insallah iyi haberlerini ver bize
Kliniği aradım canım senin dedim gibi normal kan gelmedikçe korkma kahve akıntılar ola biliyor dedi... pek rahatlamadım ama artık mecbur yarını bekleyeceğim ..

Kızlar benim sigortadan evrağım geldi bugün. Bugünde adet oldum kliniği arasak baslar mi acaba yada geçmi kaldım bu ay .adetin kaçıncı günü başlanıyor.

Kızlar benim sigortadan evrağım geldi bugün. Bugünde adet oldum kliniği arasak baslar mi acaba yada geçmi kaldım bu ay .adetin kaçıncı günü başlanıyor.
Hadi gözün aydın olsun canım benim. Türkiye’de kısa protokol ise, reglin 3. günü başlanıyor. Bulunduğun ülkedeki arkadaşlarımız daha net bilgi verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…