- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.721
Çok kötüyüm İnan okadar umut bağlayıp inandırmışım ki o lekeyi görmek dünyamı karartı..Inşallah yerleşme kanamasidir. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım.
Seni anlıyorum canım .Inşallah korktuğun gibi olmaz çok zor bi durum insan çok umutlanıyor benimde tek umudum tup bebek tedavisi bian önce başlamak istiyorum .sizden gelen güzel haberlerle seviniyorum .Inşallah rabbim senide sevindirir bu endişelerin biter bebeğine kavuşursun.test günün ne zaman .Çok kötüyüm İnan okadar umut bağlayıp inandırmışım ki o lekeyi görmek dünyamı karartı..
İyi veya kötü sonuç farketmiyor canım, neredeyse leke görmeyen yok gibi diyebiliriz. Akıntı kırmızı değilse, korkmayın diyorlar doktorlar.Çok kötüyüm İnan okadar umut bağlayıp inandırmışım ki o lekeyi görmek dünyamı karartı..
Cuma günü canım ama yarın merkezi arayıp konuşacağım ha perşembe ha cuma baksınlar ben bu endişeyle ölürüm Cuma’ya kadar..Seni anlıyorum canım .Inşallah korktuğun gibi olmaz çok zor bi durum insan çok umutlanıyor benimde tek umudum tup bebek tedavisi bian önce başlamak istiyorum .sizden gelen güzel haberlerle seviniyorum .Inşallah rabbim senide sevindirir bu endişelerin biter bebeğine kavuşursun.test günün ne zaman .
Öyle canım ama işte insan çaresiz kalıyor şuan mantığım terk etti beni.. benimki koyu katı sünen bişeydi..İyi veya kötü sonuç farketmiyor canım, neredeyse leke görmeyen yok gibi diyebiliriz. Akıntı kırmızı değilse, korkmayın diyorlar doktorlar.
Haklısın biranönce sonucunu öğrenirsin bu stresin biter canım. Ama korkma her leke kötü diye bişey yok .inşallah normal bi durumdur.Cuma günü canım ama yarın merkezi arayıp konuşacağım ha perşembe ha cuma baksınlar ben bu endişeyle ölürüm Cuma’ya kadar..
İnşallah canımHaklısın biranönce sonucunu öğrenirsin bu stresin biter canım. Ama korkma her leke kötü diye bişey yok .inşallah normal bi durumdur.
Crinone jel kullanıyor musun? O yapabilir.Öyle canım ama işte insan çaresiz kalıyor şuan mantığım terk etti beni.. benimki koyu katı sünen bişeydi..
Tutunmasını inin vajinal hap kullanıyorum .. bi sabah olsa ilk işim aramak kliniğiCrinone jel kullanıyor musun? O yapabilir.
Dediğin gibi Cuma’yı bekleme bencede. Ara kliniği, yarın yaptır testini sonuca ulaş canım. Stres daha da etkiler.
Progesteron yani, onun atığıdır ve kurumuş eski kanla atılmıştır. Hakkında hayırlısı canım benim, yarın akla-karayı görürüz.Tutunmasını inin vajinal hap kullanıyorum .. bi sabah olsa ilk işim aramak kliniği
İnşallah canım klinik sorun çıkarmazsa yarın öğrenirim çıkarırsa artık akşam hastaneye giderim ..Progesteron yani, onun atığıdır ve kurumuş eski kanla atılmıştır. Hakkında hayırlısı canım benim, yarın akla-karayı görürüz.
Canım gece çok katı koyu kahve akıntıydın afedersiniz tek silince geldi nida gelmedi ... sabah da çok hafif yine koyu sıvı gibi gelmiş ama iç çamaşırımı bile batırmamış .. şimdi klinikle konuşacağım bakalım hayırlısıASKIMveGURURUM canim panik yapma, sakin kalmaya calis. Leke kahverengimi kirmizimi? Progesteron aliyorsun onun etkisi olabilir. Büyüklügü nekadar? Leblebi kadarsa atikdir derim ben. Birde takip et simdi tekrar gelcekmi. Yerlesmede olabilir. Positif düsün...
Canım gece çok katı koyu kahve akıntıydın afedersiniz tek silince geldi nida gelmedi ... sabah da çok hafif yine koyu sıvı gibi gelmiş ama iç çamaşırımı bile batırmamış .. şimdi klinikle konuşacağım bakalım hayırlısı
Kliniği aradım canım senin dedim gibi normal kan gelmedikçe korkma kahve akıntılar ola biliyor dedi... pek rahatlamadım ama artık mecbur yarını bekleyeceğim ..insallah kötü birsey degildir ama benim doktorum hep pembemsi birsey olmadigi sürece eski kan diyordu, allahim yardimcin olsun canim, insallah iyi haberlerini ver bize
Kliniği aradım canım senin dedim gibi normal kan gelmedikçe korkma kahve akıntılar ola biliyor dedi... pek rahatlamadım ama artık mecbur yarını bekleyeceğim ..
Hadi gözün aydın olsun canım benim. Türkiye’de kısa protokol ise, reglin 3. günü başlanıyor. Bulunduğun ülkedeki arkadaşlarımız daha net bilgi verirler.Kızlar benim sigortadan evrağım geldi bugün. Bugünde adet oldum kliniği arasak baslar mi acaba yada geçmi kaldım bu ay .adetin kaçıncı günü başlanıyor.
Kızlar benim sigortadan evrağım geldi bugün. Bugünde adet oldum kliniği arasak baslar mi acaba yada geçmi kaldım bu ay .adetin kaçıncı günü başlanıyor.
Çok sağol ablam tesekur ederim.Hadi gözün aydın olsun canım benim. Türkiye’de kısa protokol ise, reglin 3. günü başlanıyor. Bulunduğun ülkedeki arkadaşlarımız daha net bilgi verirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?