Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Şimdi böyle düşünmen çok doğal, kendini toparladığında bu istek senin daha da rahat ayağa kalkmana sebep olacak. Bu nedenle umudun hiç bitmesin arkadaşım. Sen vücudunu ve beynini rahatlat önce.
Açıkcası ikinci denemeye gücüm Yok.. doktorum okadar beni güvendirdi ki 100%100 gibi şans verdi aslında çok yanlış birşey yaptı ama sonuç ortada

Kızlar merhaba sabah opum oldu.biraz Dinlendim. şimdi yarın haber bekliyor olucam.inşallah toplanan bir yumurtacığım döllenir.

İnşallah.. herşey gönlünce olur.. kader kısmet çok yumoş olur biri bile tutmaz 1 tane olur ontutar.. hakkında hayırlısı olsun..
Cok tesekkur ederim canım. Evet dogru diyorsun. Cok az olması değil tabi önemli olan. Herseyin hayırlısını dilemek gerek.
Senin için de üzüldüm canım.Allah sabrını veriyor bişekilde. İnşallah en kısa zamanda yeniden başlarsın ve denersin.Ben de iki seneden fazla oldu uğraşıyorum. Yurt dışında yaşıyorum ama tedavi için eşimi evimi birakıp türkiyeye gelip gidiyorum. Bu sefer biraz da uzun kalıcam. Çünkü benim tedavi uzun sürücek gibi görünüyor. Yaşadığımız hiçbirşey kolay değil bu süreçte. Hepimiz türlü türlü zorluklarda geçiyoruz kimi zaman takatimiz kalmıyor gibi hissedip pes etmeyi düşünüyoruz ama bu duygu öyle güçlü bir duygu ki vazgeçemiyoruzmücadeleden. Umarım sen de kendini biraz toparlayıp yeniden denemeye karar verirsin.

senin güclü oldugunu hissediyorum canim, pes etmek yok insallah kucagina alicaksin. SAbirla beklemelisin bunu biliyoruz ama 1-2 1-2 derken birsürü yumurtaciklar olcak insallah :) dualarim seninle...

Tşkler canım güzel düşüncelerin için...

senin güclü oldugunu hissediyorum canim, pes etmek yok insallah kucagina alicaksin. SAbirla beklemelisin bunu biliyoruz ama 1-2 1-2 derken birsürü yumurtaciklar olcak insallah :) dualarim seninle...

Saol canim benim dualarin ve guzel dileklerin icin..guclu olmaya calisiyorum elimden geldigince.cabalamadan hicbirsey elde edilmiyor biliyorum hele benim durum cok daha zor ama yilmak yok.gidebildigim yere kadar devam.toplanmayla bitmiyor tabi simdi insallah yarin dollendigi haberini pazartesi de donduruldugu haberini alabilirim.insallah dedigin gibi 1-2 1-2 derken birikir birazcik yumoslarim.senin nasil gidiyor canim hamislik.yaramaz uzuyormu annesini.bulantilar bitttimi? Devammi?

allah hepimizin yardimcisi olsun, cok zor bi yol, herkesinki farkli bi yol, baktigimiz zaman bu forumda 10-15 kisi bile bu tedaviyi sekilden sekile atlatiyor. Valla hamile kalana kadar ayri bi zor, kaldiktan sonra baska bi zor. Her ufak birseyde hatim indiriyorum resmen korkumdan :) normalde hamilelik kontrolleri avusturyada her 2-3 ayda bir, ben her ay görmeden duramiyorum, hep bi korku, hep bir tedirginlik...ama cok sükür diyelim...
Bulantilarim fena degil, baya azaldi, artik 3-4 günde bir ugruyor, ben burdayim diyor :) Ama cok yorgun ve bitkinim, ben kosmayi ve yürümeyi cok severdim, her sabah kosuya cikardim, simdi kosmayi birak, 10 dakka yürüyemiyorum. Vitaminlerdede sorun yokmus, sanirim bebek enerjimi paylasamiyoruz, o daha fazla enerjimi kullaniyor :)

Evet haklisin canim tedavisi ayri bir zor mutlaka hamileligi daha da ayri bir zor.cunku kolay elde edilen bir has milelik degil senin de soyledigin gibi.o yuzden o korkular normal.insallah Allah saglikla bebisinikucagina almayi nasip etsin sana ve herkese.bulantularinin seyreklesmesi sevindirici.ama bebegin enerjini almasi kotu olmus.ne yas pman gerekiyormus peki.doktor bursey onerdimi? Umarim sonuna kadar guzel bir hamilelik olsun senin icin.butun o yorgunluk bitkinlerin bitivericek unutucaksin bebegini kucagina alinca.

insallah canim. yok birsey demedi, uykun gelince yat uyu dedi, ara sira 1 saatlik uyumaya calis dedi. ama calistigim icin o imkanim yok malesef...aksamlari daha erken yatmaya caliscam :)

ASKIMveGURURUM

Canım hemsom şimdi gördüm nolursun üzme kendini hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok malesef
Nasip olmayınca olmuyor elimizden de bişey gelmiyor
Güçlü olmaya çalış diyorum biliyorum çok zor ama inan kendini toparlayınca sen daha çok isteyeceksin şimdi istemiyorum desende
Ben bile daha beni terketmedigi halde ikincinin planını yapıyorum
Pes etmek yok yola devam
Allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…