- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.961
Sagol canim benimSen nasilsin?
Hayirlisi canim insallah hersey yolunda gider. Dondurulmus var mi yoksa bastan mi baslicaksin canim?Çok iyim canım şükür atlattım hepsini şimdi önüme bakıyorum
Nisan ayinda başlıyorum inş bişey çıkmazsa. Doktorum bu adetle de başlaya bilirsin dedi ama ben 1 ay mola vermek istiyorum
Tesekkur ederim. Allah evlatlariniza uzun omurler versin.Buradaki tum anne adaylarina ki hepiniz icin ayni dilekleri diliyorum tez zamanda pozitif sonuc gorursunuz innnsalllaaaah
Benim iki ohlum var dilerim rabbimden sizlerde hamileligi tadin geceleri bebek aglamasiyla uyanin.hepinize bol sanslar dilemek istedim
Hayirlisi canim insallah hersey yolunda gider. Dondurulmus var mi yoksa bastan mi baslicaksin canim?
Amin canim olcak insllah demek bir zamani var rabbim hayirlisini nasip etsin hepimizin hakkinda.Dondurulmuş yok canım 1 tanesi çok iyidi oda transfer edildi 16 taneden 5 ince güne fazla kalmadı malesef
Ama olsun bunda da vardır bi hayır ben razıyım olsunda inş
Çok iyim canım şükür atlattım hepsini şimdi önüme bakıyorum
Nisan ayinda başlıyorum inş bişey çıkmazsa. Doktorum bu adetle de başlaya bilirsin dedi ama ben 1 ay mola vermek istiyorum
cok sevindim canim, rabbim insallah yardimcin olsun, tedavi önceside kendine iyi bak, viyanada bi kac doktorla tanistim, sen bi molani bitir konusalim :) bitkisel tedaviyede git tamam mi :)
Aa ne tedavisi kız merak ettim
"Traditionelle chinesische medizin-TCM" ve masajözellikle TCM´in caylari...ben faydali olduguna inaniyorum :)
Hiç iyi degilim hemşom çok ağır depresyon geçiriyorum nerdeyse 1 ay oldu Hale’n kendime gelemedim....
Sağol canım akşama bi araştırayım bakıyım
Sen nasılsın bu arada ????
Hiç iyi degilim hemşom çok ağır depresyon geçiriyorum nerdeyse 1 ay oldu Hale’n kendime gelemedim....
Sen nasılsın ...
iyi olmaya calisiyorum iste, hamilelik zormus, psikolojin alt üst oluyor...biraz zor geciriyorum. Bebek cok asagada oldugu icin agrisi cok oluyor...hayirlisi insallah
sen arastirdin mi bakiyim :)
Allah yardımcın olsun canım. Korkma yerine gider o geri eltim de de oldu. Cinsiyet ne zaman belli olacak
Insallah canim ya. Eltin belli birseyler yaptimi? Doktora sordum yapcak bisi yok kendiliginden gider giderse dedi. Dün yine kontrol vardi ayni yerde. Zayif oldugum icin karnim kücükmüs. Ondan degismeyebilirmis. Malesef göstermiyor bebek kendini. Saklaniyor. Alisveris yapmak icin heveslendikce o saklaniyor :)
Nezaman basliyorsun tedaviye? Ilaclarini felan degistircekmisin?
Hurihuri2013 & DilanBoran kizlar nerdesiniz napiyorsunuz? Hersey yolundami?
Ben iyiyim canim . Ben mayis gibi embriolari genetige gonderecegim. Haziranda da transfer dusunuyorum bir aksilik cikamzsa eger. Her sey nasip kismet. Biz ne kadar da dikkat etsek nasipten ote koy yok.Insallah canim ya. Eltin belli birseyler yaptimi? Doktora sordum yapcak bisi yok kendiliginden gider giderse dedi. Dün yine kontrol vardi ayni yerde. Zayif oldugum icin karnim kücükmüs. Ondan degismeyebilirmis. Malesef göstermiyor bebek kendini. Saklaniyor. Alisveris yapmak icin heveslendikce o saklaniyor :)
Merhaba tatlım toparladım şükür elhamdulillah nısan gıbı dondurulmuşlarla tekrar denıcem allahın izniyle:) sende bu kadar üzülme işallah bebişin sag salim doğucak annesını cok mutlu edıcek sabır tatlımmmmmInsallah canim ya. Eltin belli birseyler yaptimi? Doktora sordum yapcak bisi yok kendiliginden gider giderse dedi. Dün yine kontrol vardi ayni yerde. Zayif oldugum icin karnim kücükmüs. Ondan degismeyebilirmis. Malesef göstermiyor bebek kendini. Saklaniyor. Alisveris yapmak icin heveslendikce o saklaniyor :)
Canim insallah hayirlisiyla hepinizin tedavileri pozotifle sonuclanir. Rabbim en kisa zamanda bu güzel duyguyu tattirir dualarim sizinle.Merhaba tatlım toparladım şükür elhamdulillah nısan gıbı dondurulmuşlarla tekrar denıcem allahın izniyle:) sende bu kadar üzülme işallah bebişin sag salim doğucak annesını cok mutlu edıcek sabır tatlımmmmm
Allah razı olsun canım benim allahım yavrunu saglıcakla kucagna almayı nasıb etsın işallah sende benim dualarımdasın:)Canim insallah hayirlisiyla hepinizin tedavileri pozotifle sonuclanir. Rabbim en kisa zamanda bu güzel duyguyu tattirir dualarim sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?