Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Mrb arkadaslar nasilsiniz. Ben bi kac gundur bu topigin altindaki 700 msjlarinizi okudum. Bazen cok duygulandim bazen cok guldum. Kayiplara cok uzuldum. Ne guzel bi iletisim kurmussunuz. Ayri ayri hepinizi yakinim gibi hissettim. Birakmayin birbirinizi guzel sohbetlerinise devam edin lutfen. Cok sey ogrendim okuduklarimdan. Rabbim herkesin gonlune gore versin. Umut etmek pesinizi birakmasin.

Çok şükür değerleri katladı şuan için herşey yolunda yarın eve çıkıcak. Sen nasılsın büyüdü mü prenses

Süper cok sevindim :) büyüdü büyüdü beni siskolastirdi kendide siskoymus tostombik bi kizimiz olcak ins :) kilo almamaya dikkat ediyorum ama biliyorsun biz hormonlar sayesinde 1:0 yenik basladik. Ama olsun. Kilo olsun derdimiz. Tekmeleri hareketleri yeter. 4 ay sonrada insallah kucagima alirim. Darisi hepinize insallah. Kandiliniz mübarek olsun bol bol dua edelim hatunlarim.

Çok sevindim canım sağ salim kucağına da almak nasip olsun ins dualarımız seninle
Cümleten hayırlı kandiller

Oyy hepsini okudun mu canım evet burda aile gibi olduk
Kayıplar negatifler derken biraz giremez olduk ama topigimizi bırakmak yok
Seninde güzel haberlerini okuruz inş

Oyy hepsini okudun mu canım evet burda aile gibi olduk
Kayıplar negatifler derken biraz giremez olduk ama topigimizi bırakmak yok
Seninde güzel haberlerini okuruz inş
Evt canim hepsini okudum. Malum evde dinleniyorum. Biraz bel agrim var. birde bu sefer soz verdim kendime cok dikkat edicem. Tabi takdir allahtan. Kayiplarin yeri hicbiseyle dolmuyor. Benim aklima geldikce gozlerim yasarir hep. Ama nasipten oteyede koy yok derler. Herseyi Allahin takdirine biraktik. Tevekkul edip siginiyoruz. En kolay yolda bu degilmi zaten. Sende gecmisi birak kendini uzerek hirpalama,Rabbim yardim eder.

Ben çok şükür cabuk toparladım üzüldüm elbette çok ama Rabbim sabrını veriyor elhamdülillah.
10 gün felan var demi testine senin ???

Ben 4 gün sonra ameliyat olucam inş ve bi an önce tedavime baslayip yeniden heycani yasamak istiyorum ins

Evt canim. 10 gun var. insallah ameliyatin cabucak gecer biran once iyilesirsin. Rabbim simdiden acil sifalar versin. Ameliyattan sonra Kendini iyi hissedersen yaz canim.

Mrb kizlar dün ameliyat oldum şükür evime bile geldim durumum şükür iyi. Sonuçlarda güzel tüp aldırmaya gittim ama doktorum gerek görmedi birisi kapalı ama alınmasına gerek yok rahim ağzından kapalı rahime sıvı felan giremez dedi
Sag tüp de tamamen açık hamile kalabilirsin bi sıkıntı yok dedi. Bide kürtaj yaptılar düşük oldu ya bende kalıntı biseyler vardır diye temizlediler. Biraz gaz sancisi ve omuz ağrısı çekiyorum ama aldığım güzel haberlere değer. 2-3 ay sonra tedavi düşünüyorum ama o arada kendi belki gelir diye de bekliycem. Kendi doktorumla detaylı bi konuşmam gerekiyor onunla bi plan yapıcaz çünkü doktoruma çok güveniyorum hayırlısı hakkımızda inş

Cok gecmis olsun canim. Hadi iyi atlatmissin. Cok sevindim guzel haberler almana. Rabbim en kisa zamanda saglikla anneligide tattirsin insallah kendiliginden olur.

Gecmis olsun canim. Cok sevindim. Insallah tertemiz bi sekilde tedavine baslicaksin ve. Usefer olcak :) allah yardimcin olsun. Omuzlarin agrisi biraz sürüyo yavas yavas hareketler Yap kollarini kaldir indir.

Gecmis olsun canim. Cok sevindim. Insallah tertemiz bi sekilde tedavine baslicaksin ve. Usefer olcak :) allah yardimcin olsun. Omuzlarin agrisi biraz sürüyo yavas yavas hareketler Yap kollarini kaldir indir.
Aynen ama şükür bugün daha iyi sadece bi sersemlik kaldı. Umarım hepimiz kuzularımıza kavuşuruz canım hepimizin tek dileği o gibi şu aralar

Aycal canım Sen nasılsın belirti felan hissediyor musun ? Bi kaç gün kaldı testine ?

Iyi olmana cok sevindim canim. Ben dunden beri kahverengi lekem geliyo biraz tedirginim. Bugun 9. Gunum dua etmekten baska carem yok. Bide bu durumu yasiyan varmi diye postlati okuyorum. Cok tslkl sordugun icin.

Iyi olmana cok sevindim canim. Ben dunden beri kahverengi lekem geliyo biraz tedirginim. Bugun 9. Gunum dua etmekten baska carem yok. Bide bu durumu yasiyan varmi diye postlati okuyorum. Cok tslkl sordugun icin.
Inş yerlesme kanaması felandir canım. Ama çokta okuma boşa kafamız karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…