Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Benim negatif canim. Ayin 9 gibi doktorumla gorusucem. Bakalim surec nasil ilerlicwk. Sen nasilsin?
Üzüldüm canım olsun can sağlığı olsun bidaha denersin deneriz yeterki sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Ben çok şükür iyim toparladım baya normal hayat devam tedaviyi daha düşünmüyorum haziran temmuz da nasip olursa inş

DilanBoran DilanBoran hatice-yakup hatice-yakup
Iyim kizlar, bugün son is günümdü, artik iyice hareketlerim agirlasti. Zorlasiyo hersey. Heyecan pek yok rahatim :)

Kayiplara karismayin yaa arada ses verin :)

Ohh sonunda iside bitirdin canım
Hadi az kaldı Allahım Sag salim kavuştursun yavruna
Bende temmuz adetiyle başlıyorum bişey çıkmazsa ins

Merhaba arkadaşlar, herşeyi okuyamadım malum çok fazla olmuş. Ben de bu ay başladım tedaviye... yumurtalarım toplandı. Cuma günü kontrolüm var. Herşey yolundaysa transfer olabilir diye ümitleniyorum.

Böyle bir konunun olması hoşuma gitti :) lazım bence.

Okuyabildiğim kadar geçmişi okumak da istiyorum. Ben de Almanya'dayım ve ilk denemem. Buraya 3 sene önce taşındık.

Okuyabildiğim kadar geçmişi okumak da istiyorum. Ben de Almanya'dayım ve ilk denemem. Buraya 3 sene önce taşındık.
Hoşgeldin canım diğer topikte görmüştüm seni. Almanya neredesin ?
Hadi inş ilk deneme de pozitifigörürsün canım. Yaşın kaç sıkıntı neydi ?

Merhaba arkadaşlar, herşeyi okuyamadım malum çok fazla olmuş. Ben de bu ay başladım tedaviye... yumurtalarım toplandı. Cuma günü kontrolüm var. Herşey yolundaysa transfer olabilir diye ümitleniyorum.

Böyle bir konunun olması hoşuma gitti :) lazım bence.
Hosgeldin canim rabbim yar ve yardimcin olsun Isallah müjdelerle taclsndirsin ....... bende almanyadanım :)

Hoşgeldin canım diğer topikte görmüştüm seni. Almanya neredesin ?
Hadi inş ilk deneme de pozitifigörürsün canım. Yaşın kaç sıkıntı neydi ?

Berlin'deyim.. ben de seni hatırladım... 34 yaşındayım. Sıkıntı, sperm sayı azlığı, hareket düşüklüğü, ileri hız düşüklüğü, morfoloji.

Sen neredensin?

Berlin'deyim.. ben de seni hatırladım... 34 yaşındayım. Sıkıntı, sperm sayı azlığı, hareket düşüklüğü, ileri hız düşüklüğü, morfoloji.

Sen neredensin?
Anladım canım ben Avusturya
Hadi inş ilk deneme güzel olur
Kaçıncı gün oluyor ozaman embriyolar? Kaç tane transfer edicekler ??

Back
X