- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #7.161
Benim negatif canim. Ayin 9 gibi doktorumla gorusucem. Bakalim surec nasil ilerlicwk. Sen nasilsin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim negatif canim. Ayin 9 gibi doktorumla gorusucem. Bakalim surec nasil ilerlicwk. Sen nasilsin?
Üzüldüm canım olsun can sağlığı olsun bidaha denersin deneriz yeterki sağlıkla gelsin bebeklerimizBenim negatif canim. Ayin 9 gibi doktorumla gorusucem. Bakalim surec nasil ilerlicwk. Sen nasilsin?
Ben pazartesi kan verdim yine, sonuç çarşamba çıkacak cnm. İnşallah tamamen düşmüştür değer. Sen nasılsın?
Inş düşmüştür canım. Allah yardımcın olsun insBen pazartesi kan verdim yine, sonuç çarşamba çıkacak cnm. İnşallah tamamen düşmüştür değer. Sen nasılsın?
Sonucun ne oldu cnm??Ben pazartesi kan verdim yine, sonuç çarşamba çıkacak cnm. İnşallah tamamen düşmüştür değer. Sen nasılsın?
B-hcg 2 ye düşmüş, çok şükür dış gebelik değilmiş cnm. Atlattım artık, Allah bundan sonra hakkımda hayırlısını versin diyorum.Sonucun ne oldu cnm??
B-hcg 2 ye düşmüş, çok şükür dış gebelik değilmiş cnm. Atlattım artık, Allah bundan sonra hakkımda hayırlısını versin diyorum.
Canim hepimiz kayiplara karistikHatunlarim nerdesiniz ya özledim sizleri![]()
Merhaba canım. Burdayiz burda sen nasılsın kızın nasıl???Hatunlarim nerdesiniz ya özledim sizleri![]()
DilanBoran
hatice-yakup
Iyim kizlar, bugün son is günümdü, artik iyice hareketlerim agirlasti. Zorlasiyo hersey. Heyecan pek yok rahatim :)
Kayiplara karismayin yaa arada ses verin :)
Hoşgeldin canım diğer topikte görmüştüm seni. Almanya neredesin ?Okuyabildiğim kadar geçmişi okumak da istiyorum. Ben de Almanya'dayım ve ilk denemem. Buraya 3 sene önce taşındık.
Hosgeldin canim rabbim yar ve yardimcin olsun Isallah müjdelerle taclsndirsin ....... bende almanyadanım :)Merhaba arkadaşlar, herşeyi okuyamadım malum çok fazla olmuş. Ben de bu ay başladım tedaviye... yumurtalarım toplandı. Cuma günü kontrolüm var. Herşey yolundaysa transfer olabilir diye ümitleniyorum.
Böyle bir konunun olması hoşuma gitti :) lazım bence.
Hoşgeldin canım diğer topikte görmüştüm seni. Almanya neredesin ?
Hadi inş ilk deneme de pozitifigörürsün canım. Yaşın kaç sıkıntı neydi ?
Çok sağolasın canom... hepimiz için öyle olsun. Güzel bir sayfa açmışsın, sağolasın.Hosgeldin canim rabbim yar ve yardimcin olsun Isallah müjdelerle taclsndirsin ....... bende almanyadanım :)
Anladım canım ben AvusturyaBerlin'deyim.. ben de seni hatırladım... 34 yaşındayım. Sıkıntı, sperm sayı azlığı, hareket düşüklüğü, ileri hız düşüklüğü, morfoloji.
Sen neredensin?