Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bilmiyorum ki her şey cuma günü belli olacak. Belki de transfer o gün olmayacak. Cuma günü 4 gün olmış oluyor.
Doktorlar karar veriyor canım 2 3 5 değişiyor embryo kalitesine göre. 5 . Güne gelmesi iyi tutunması daha kolay oluyor diye biliyorum doktorun detaylı bilgi verir

Anaaaaammmmm buralari bi canlanmis bi sevindim bi sevindim

Hurihuri2013 Hurihuri2013 hurismmmmmmm özledimmmm seniiiii

hatice-yakup hatice-yakup ayy az kalmis, basla terapiye sorunlari beraber cözeriz :))))

yelek yelek hosgeldinnnnn aramiza. Ve sanirim ilk sensin burda sorunu kendinde olmayan :))) sansin cok yüksek diye biliyorum. Rabbim yardimcin olsun insallah

Anaaaaammmmm buralari bi canlanmis bi sevindim bi sevindim

Hurihuri2013 Hurihuri2013 hurismmmmmmm özledimmmm seniiiii

hatice-yakup hatice-yakup ayy az kalmis, basla terapiye sorunlari beraber cözeriz :))))

yelek yelek hosgeldinnnnn aramiza. Ve sanirim ilk sensin burda sorunu kendinde olmayan :))) sansin cok yüksek diye biliyorum. Rabbim yardimcin olsun insallah
İnşallah yüksektir canım şansım. Ama morfoloji de sıkıntılı bir durum epey. Şekil bozuk olunca kalitesiz oluyor spermcik. Ama yumurtalar döllenmiş :) inşallah bölünmeleri de güzel devam eder. Yumurta toplamadan sonra hemen 4. 5. Gün transfer yapıyorlar mı?

Yarın sabah randevumuz var. Bakalım neler olacak.. çok meraklı ve heyecanlıyım. Bir de sabırsız..

Back
X