- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #7.581
Haklısın ama günler de bir uğraş buldukça daha kolay geçiyor olmalı.Örgü oyuncaklar falan yapıyorum kafam dağılsın diye ama oda bi yere kadar .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın ama günler de bir uğraş buldukça daha kolay geçiyor olmalı.Örgü oyuncaklar falan yapıyorum kafam dağılsın diye ama oda bi yere kadar .
Allah kolaylik versin canim, kesinlikle zaman cok hizli geciyor .Bir ay sonra da insallah senin hamis haberini duyariz burdan.Merhaba kızlar
Çarşamba Cuma arası bir gün reglim başlayacak ve böylece tedaviye başlayacağım. Ama kolay ama zor günler bir şekilde geçiyor aslında. Yeter ki sonunda bizleri güzel haberler bekliyor olsun :)
Umarım tedavi kolay ve sonuç güzel olur. Benim tedavi sonucunu beklerken senin de troid sonucun gelecek sanırım. Umarım o zaman ideal aralığa inmiş olacak ve tedaviye başlayacaksın.Allah kolaylik versin canim, kesinlikle zaman cok hizli geciyor .Bir ay sonra da insallah senin hamis haberini duyariz burdan.
Benim sonucum geldi. Endokrin dr u subat tan once baslamama izin vermedi . Ben cok israr edince aralik 20 de bir daha test verecegim testten sonra konusuruz dedi. Ben bekledikce daha cok stres oluyorum.Umarım tedavi kolay ve sonuç güzel olur. Benim tedavi sonucunu beklerken senin de troid sonucun gelecek sanırım. Umarım o zaman ideal aralığa inmiş olacak ve tedaviye başlayacaksın.
Evet beklemenin de ayrı bir zorluğu var tabiki ama sonuçta doktorun dediğini yapmak daha güvenilir bir yol. Tabiki bu Aralık’ta da kan vermemen gerektiği anlamına gelmez :) umarım daha erkene çekecek bir sonuç gelir. Ama yine Şubat derse de geç olsun güç olmasın demek ve verilen süreyi beklemek en iyisi bence. Biz 2 hafta önce sigorta onayı beklerken doktor 3-4 haftada gelir Kasım’a yetişmez, gelecek ay da tatiller olacak Noel, yılbaşı falan ocak ayına bırakırız demişti. Ben de iki ay daha mı ertelenecek diye düşünüyordum bir de Ocak’ta Türkiye’ye gitmek istiyordum falan. Sonra en iyisi akışına bırakmak dedik dosyayı teslim ettik onay 2 günde geldi :) psikolog randevusu için hastanedeydim, gelen onayı teslim ettik hemşire ilaçları yazdı alıp ilaçları eve geldim. Kendi kendine ilerledi süreç bak şimdi başlamak üzereyim. Sakin de olsan kendini yıpratsan da hepsi yanına kalıyor ama yaşarken her zaman kontrol edemiyoruz kendimiziBenim sonucum geldi. Endokrin dr u subat tan once baslamama izin vermedi . Ben cok israr edince aralik 20 de bir daha test verecegim testten sonra konusuruz dedi. Ben bekledikce daha cok stres oluyorum.
Kesinlikle oyle canim. Ben 16 yillik evliyim. O kadar cok zorluklarla karsilastim ki anlatamam. Ben ne zaman tup bebek yapmaya karar versem hep onume engel cikti ve devamli ertelendi. Ilk denememi 15. Evlilik yil donumumde yaptirabildim dusun. Onda da 9. Haftada kalbi durdu. Hemen basliyim ardindan dedim bu tiroid olayi cikti. Dr bana ameliyattan 2 ay sonra basliyabilirsin tup bebege dediler ama onlarin dedigi gibi olmadi. Temmuz da ameliyat olacak iken Agustos a ertelendi sonra ilac dozaji ayarlamasi derken yine erteleniyor. Ben ne kadar cok cabalasam da kaderim de ne varsa onu cekiyorum. Tabi ki dr subat derse Subat ya basliyacagim ama Aralikta ki testim 1.5-2.5 arasi cikarsa Ocak ta baslayip subat ta transferim olur diye dusunuyorum. Bizim burda dondurulmus embrio transferi cok zor . Oncesinde Bir ay lucrin igne vurunacagim sonra transfer hazirliklari basliyacak tam olarak surecin kac gun olacagini bilmiyorum.Evet beklemenin de ayrı bir zorluğu var tabiki ama sonuçta doktorun dediğini yapmak daha güvenilir bir yol. Tabiki bu Aralık’ta da kan vermemen gerektiği anlamına gelmez :) umarım daha erkene çekecek bir sonuç gelir. Ama yine Şubat derse de geç olsun güç olmasın demek ve verilen süreyi beklemek en iyisi bence. Biz 2 hafta önce sigorta onayı beklerken doktor 3-4 haftada gelir Kasım’a yetişmez, gelecek ay da tatiller olacak Noel, yılbaşı falan ocak ayına bırakırız demişti. Ben de iki ay daha mı ertelenecek diye düşünüyordum bir de Ocak’ta Türkiye’ye gitmek istiyordum falan. Sonra en iyisi akışına bırakmak dedik dosyayı teslim ettik onay 2 günde geldi :) psikolog randevusu için hastanedeydim, gelen onayı teslim ettik hemşire ilaçları yazdı alıp ilaçları eve geldim. Kendi kendine ilerledi süreç bak şimdi başlamak üzereyim. Sakin de olsan kendini yıpratsan da hepsi yanına kalıyor ama yaşarken her zaman kontrol edemiyoruz kendimizi
15 yıl sürekli bir şeyler çıkması da yıpratıcı olmuştur. Sonra gelen bir pozitif ile mutluluk yaşarken de kaybetmiş olman can yakıcı. Ama seni 15-16 sene ayakta tutan ve mücadele etmene neden olan o istek ve inanç ile kazanacağına inanıyorum. Herşeye rağmen devam etmen ve istediğin için çabalaman bunu fazlasıyla hak ettiğini gösteriyor. Umarım hayat sana çoktan hak ettiğin hediyeyi bu tedavide verecek :)Kesinlikle oyle canim. Ben 16 yillik evliyim. O kadar cok zorluklarla karsilastim ki anlatamam. Ben ne zaman tup bebek yapmaya karar versem hep onume engel cikti ve devamli ertelendi. Ilk denememi 15. Evlilik yil donumumde yaptirabildim dusun. Onda da 9. Haftada kalbi durdu. Hemen basliyim ardindan dedim bu tiroid olayi cikti. Dr bana ameliyattan 2 ay sonra basliyabilirsin tup bebege dediler ama onlarin dedigi gibi olmadi. Temmuz da ameliyat olacak iken Agustos a ertelendi sonra ilac dozaji ayarlamasi derken yine erteleniyor. Ben ne kadar cok cabalasam da kaderim de ne varsa onu cekiyorum. Tabi ki dr subat derse Subat ya basliyacagim ama Aralikta ki testim 1.5-2.5 arasi cikarsa Ocak ta baslayip subat ta transferim olur diye dusunuyorum. Bizim burda dondurulmus embrio transferi cok zor . Oncesinde Bir ay lucrin igne vurunacagim sonra transfer hazirliklari basliyacak tam olarak surecin kac gun olacagini bilmiyorum.
Amin canim insallah. Allah her isteyene nasip eder insallah.Ben hic bir zaman umidimi kaybetmedim zaten. 15 yil boyunca hep tup bebek yaptirmak icin cabaladim. Onume cikan zorluklarda da vardir bir hayir dedim. Ama seneler gectikce beklemek daha cok canimi acitiyor. Onun icin bir an once baslamak istiyorum bir yandan da korkuyorum bir aksilik cikip ta yine ertelenecek mi diye. Sen kac yillik evliydin canim?15 yıl sürekli bir şeyler çıkması da yıpratıcı olmuştur. Sonra gelen bir pozitif ile mutluluk yaşarken de kaybetmiş olman can yakıcı. Ama seni 15-16 sene ayakta tutan ve mücadele etmene neden olan o istek ve inanç ile kazanacağına inanıyorum. Herşeye rağmen devam etmen ve istediğin için çabalaman bunu fazlasıyla hak ettiğini gösteriyor. Umarım hayat sana çoktan hak ettiğin hediyeyi bu tedavide verecek :)
ben 3 yillik evliyim 2 senedir istiyoruz. 1 yil olmayinca doktora gittik, rahim filminde sol kanalimda iltihap vardi ve o alindi. 3 sene once turkiye de miyomlarim icin acik ameliyat olmustum. rahim icinden de polip alindi.doktor da bu acik ameliyatin handikapi olarak iltihap gelistigini kanali bozdugunu soyledi.ameliyattan sonra tek kanalla hamile kalabilirsin 6 ay dene dedi.. tatiller vs biz onu 9 ay yaptik. olmayinca da tup bebek karari alindi ve onaylar vs derken 2. yilimizda tup bebege basliyoruz. benim seninki kadar uzun bir mucadelem yok ama miyom ameliyatindan sonra doktorum 2 sene icinde cocuk konusu kapanmali demisti. 2 yil oldu hala bebek gelmedi diye biraz geriliyordum. ama sonra rahim filminde yapisikliklarin baslamadigi rahim icinin iyi oldugunu soylediler rahatladim :)Amin canim insallah. Allah her isteyene nasip eder insallah.Ben hic bir zaman umidimi kaybetmedim zaten. 15 yil boyunca hep tup bebek yaptirmak icin cabaladim. Onume cikan zorluklarda da vardir bir hayir dedim. Ama seneler gectikce beklemek daha cok canimi acitiyor. Onun icin bir an once baslamak istiyorum bir yandan da korkuyorum bir aksilik cikip ta yine ertelenecek mi diye. Sen kac yillik evliydin canim?
Rahim icinin Iyi olmasi onemli canim, insallah ilk denemende saglicakla bebisini kucagina alirsin. Ailen yaninda mi Turkiye demi?ben 3 yillik evliyim 2 senedir istiyoruz. 1 yil olmayinca doktora gittik, rahim filminde sol kanalimda iltihap vardi ve o alindi. 3 sene once turkiye de miyomlarim icin acik ameliyat olmustum. rahim icinden de polip alindi.doktor da bu acik ameliyatin handikapi olarak iltihap gelistigini kanali bozdugunu soyledi.ameliyattan sonra tek kanalla hamile kalabilirsin 6 ay dene dedi.. tatiller vs biz onu 9 ay yaptik. olmayinca da tup bebek karari alindi ve onaylar vs derken 2. yilimizda tup bebege basliyoruz. benim seninki kadar uzun bir mucadelem yok ama miyom ameliyatindan sonra doktorum 2 sene icinde cocuk konusu kapanmali demisti. 2 yil oldu hala bebek gelmedi diye biraz geriliyordum. ama sonra rahim filminde yapisikliklarin baslamadigi rahim icinin iyi oldugunu soylediler rahatladim :)
ailem de arkadaslarim da Turkiye' de. evet rahim içine özen gosterecegine inandigim bir doktor yapti ameliyatimi. buradaki doktor da ameliyatin iyi yapilmis dedi. turkiyede de bir kac farkli doktordan benzer seyler duydum. su an anladigim kadariyla ameliyata bagli bir sıkıntı yok. neden olmadigini bilmiyoruz ama o nedenle ama bu nedenle olmadi yolumuza bakacagiz artik tup bebek deneyecegiz. bir de ben Turkiye deki doktoruma gitmeyi de birakmadim. senede en az 2 kere gidiyorum. buradaki doktoruma da guveniyorum ama ona da gorunmek bana iyi geliyor. zaten genel olarak ayni seyleri diyorlar :)Rahim icinin Iyi olmasi onemli canim, insallah ilk denemende saglicakla bebisini kucagina alirsin. Ailen yaninda mi Turkiye demi?
Guvenecegin dr varsa cok guzel canim. Birakma zaten o dr nu. Senin Tup bebege basliyacagini biliyor mu dr suan.ailem de arkadaslarim da Turkiye' de. evet rahim içine özen gosterecegine inandigim bir doktor yapti ameliyatimi. buradaki doktor da ameliyatin iyi yapilmis dedi. turkiyede de bir kac farkli doktordan benzer seyler duydum. su an anladigim kadariyla ameliyata bagli bir sıkıntı yok. neden olmadigini bilmiyoruz ama o nedenle ama bu nedenle olmadi yolumuza bakacagiz artik tup bebek deneyecegiz. bir de ben Turkiye deki doktoruma gitmeyi de birakmadim. senede en az 2 kere gidiyorum. buradaki doktoruma da guveniyorum ama ona da gorunmek bana iyi geliyor. zaten genel olarak ayni seyleri diyorlar :)
benim buradaki doktorum dogum iznindeydi eylulde baska bir doktora randevu almistim. giderken benim dosyayi ona devretmisti. agustostada Turkiyedeki doktoruma gitmistim. tup bebek onerdi ve doktorum izinli gidecegim kisiyi tanimiyorum dedim. kendi goruslerini iceren bir not yazdi buradaki doktora.daha once ameliyatimla ilgili de yazmisti. sonra geldim meger randevu aldigim adam tup bebek servisinin sefiymis, ayrica Turkiye'den tanidigi doktor ve merkezler varmis :) gelen nota bakip bence de tup bebek tedavisi baslamali dedi.. boylece basladik. kendi doktorum da döndü onunla devam edecegiz ama gittigim bu ikinci doktor ben de oradayim gorusecegiz dedi :) sansli hissediyorum kendimi. bende tek kanal oldugu icin diger yontemlerde sansim %50 azaliyor diye direk tup bebek dendi ve boylece daha fazla zaman kaybetmedim.Guvenecegin dr varsa cok guzel canim. Birakma zaten o dr nu. Senin Tup bebege basliyacagini biliyor mu dr suan.
Iyi etmissin canim. Kesinlikle Tup bebek baslamilisin zaten. Belki kendiliginden de olabilir ama Tup bebek ile sansini arttirirsin. Insallah da pozitif i gorursun canim. Az kaldi senin baslamana. Darisi bienim ile bekleyen arkadaslara.benim buradaki doktorum dogum iznindeydi eylulde baska bir doktora randevu almistim. giderken benim dosyayi ona devretmisti. agustostada Turkiyedeki doktoruma gitmistim. tup bebek onerdi ve doktorum izinli gidecegim kisiyi tanimiyorum dedim. kendi goruslerini iceren bir not yazdi buradaki doktora.daha once ameliyatimla ilgili de yazmisti. sonra geldim meger randevu aldigim adam tup bebek servisinin sefiymis, ayrica Turkiye'den tanidigi doktor ve merkezler varmis :) gelen nota bakip bence de tup bebek tedavisi baslamali dedi.. boylece basladik. kendi doktorum da döndü onunla devam edecegiz ama gittigim bu ikinci doktor ben de oradayim gorusecegiz dedi :) sansli hissediyorum kendimi. bende tek kanal oldugu icin diger yontemlerde sansim %50 azaliyor diye direk tup bebek dendi ve boylece daha fazla zaman kaybetmedim.
asilama ve bir de yumurta gelistirici hap ve catlatma ignesi ile yapilan tedaviler var ya onlari da denemediler. bir sorun yok testlerde ama sonucta bu zamana kadar olmadi. 2 senedir de olmadi yas da ilerliyor aralikta 37 olacagim.. amh bakildi Turkiye de 2.41 cikti sonucum. cok da gecikmeden degerlendirmek lazim dendi iste.. neyse ki tedavi basliyor. umarim ilk denemede tutar ama olmazsa da devami gelecek. bir doktor bu bir tedavi ilkinde pozitif gormeyince olumsuz olmak yok demisti. tedavi devam edecek diye dusunmek lazim. su an buna inaniyorum ama yasarken neler olacak bilmiyorum tabiki. davulun sesi uzaktan hos geliyor :) zaman oyle cabuk geciyor ki bir bakmissin sen de ve tum bekleyenler de tedaviye baslamis sonuc almis olacak. yeter ki hepmizin yuzu gulsun. bazi insanlarin kolayca sahip oldugu bir sey icin bu kadar ugrasmak yorucu olabilir ama ben sonunun iyi olacagina inaniyorumIyi etmissin canim. Kesinlikle Tup bebek baslamilisin zaten. Belki kendiliginden de olabilir ama Tup bebek ile sansini arttirirsin. Insallah da pozitif i gorursun canim. Az kaldi senin baslamana. Darisi bienim ile bekleyen arkadaslara.
Ben defalarca yumurtalik takibi yaptirdim 2 defa da asilama yaptirdim. Bosuna zaman kaybi bence. 30 lu yaslarda oldugumuz icin Tup bebek en iyisisi bizim icin. Sonuc un da zaman la yarisiyoruz. Dr un dedigi gibi ilki negatif olursa tabi ki insallah olmaz uzulursun ama cabuk toparlanmalisin ikinci deneme icin. elimizden geldigince tedaviye devam etmeliyiz.asilama ve bir de yumurta gelistirici hap ve catlatma ignesi ile yapilan tedaviler var ya onlari da denemediler. bir sorun yok testlerde ama sonucta bu zamana kadar olmadi. 2 senedir de olmadi yas da ilerliyor aralikta 37 olacagim.. amh bakildi Turkiye de 2.41 cikti sonucum. cok da gecikmeden degerlendirmek lazim dendi iste.. neyse ki tedavi basliyor. umarim ilk denemede tutar ama olmazsa da devami gelecek. bir doktor bu bir tedavi ilkinde pozitif gormeyince olumsuz olmak yok demisti. tedavi devam edecek diye dusunmek lazim. su an buna inaniyorum ama yasarken neler olacak bilmiyorum tabiki. davulun sesi uzaktan hos geliyor :) zaman oyle cabuk geciyor ki bir bakmissin sen de ve tum bekleyenler de tedaviye baslamis sonuc almis olacak. yeter ki hepmizin yuzu gulsun. bazi insanlarin kolayca sahip oldugu bir sey icin bu kadar ugrasmak yorucu olabilir ama ben sonunun iyi olacagina inaniyorum
sonuc olarak hersey hak ettigimiz gibi guzel olacak.. ama erken olacak ama gec olacak.. sonucta istedigimiz gibi olacak :)Ben defalarca yumurtalik takibi yaptirdim 2 defa da asilama yaptirdim. Bosuna zaman kaybi bence. 30 lu yaslarda oldugumuz icin Tup bebek en iyisisi bizim icin. Sonuc un da zaman la yarisiyoruz. Dr un dedigi gibi ilki negatif olursa tabi ki insallah olmaz uzulursun ama cabuk toparlanmalisin ikinci deneme icin. elimizden geldigince tedaviye devam etmeliyiz.
sonuc olarak hersey hak ettigimiz gibi guzel olacak.. ama erken olacak ama gec olacak.. sonucta istedigimiz gibi olacak :)
bu isin sonu iyilik guzellik.. ama kasimda ama aralikta ama ocak ya da subatta :)Insallah canim . Ille de o bebisler bu gobuslere girecek baska yolu yok. Allah buyuk Ben inaniyorum Allah emeklerimizin karsiligini verecek.