- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #7.561
5. Gun embriosu icin 14 gun sonraya gun vermeleri fazla olmus biraz selmos. Hangi ilaclari kullaniyorsun canim?Benim içinde zaman durmuş gibi geçmiyor -)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Gun embriosu icin 14 gun sonraya gun vermeleri fazla olmus biraz selmos. Hangi ilaclari kullaniyorsun canim?Benim içinde zaman durmuş gibi geçmiyor -)
Sadece progesteron fitil kullanıyorum gün de 3 tane .5. Gun embriosu icin 14 gun sonraya gun vermeleri fazla olmus biraz selmos. Hangi ilaclari kullaniyorsun canim?
Örgü oyuncaklar falan yapıyorum kafam dağılsın diye ama oda bi yere kadar .Tarihin de uzun ya biraz onun da etkisi vardır. Kafanı dağıtmak için bir şeyler bulabiliyor musun ?
19 kasımda test tarihim .Siz ne zaman test yaptıracaksınız?
Şubat ayında başlamayı düşünüyoruz eğer bu yönteme karar verirsek. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, gerçekten daha başlamadan zor bir süreç.Aynen canim siz olumsuz dusunmeyin. Hayirlisi olur insallah. Pozitif dusunmek tedaviyi de olumlu yonde etkiler. Ne zaman basliyacaksin?
Ne güzel, ellerine sağlık. Zaten bu uğraş seni baya meşgul ediyordur. Hamilesin zaten, her hamile anne gibi hazırlıklarla zaman geçirebilirsin belki. Tabii daha çok erken kıyafet, oda vs için ama mesela beslenme, gelişim gibi konularda videolar izle elişi yaparken.Örgü oyuncaklar falan yapıyorum kafam dağılsın diye ama oda bi yere kadar .
Ben de Subat ta dondurulmus tranferi yaptirtacagim. Hakkimizda hayirlisi olsun.Şubat ayında başlamayı düşünüyoruz eğer bu yönteme karar verirsek. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, gerçekten daha başlamadan zor bir süreç.
Merhaba herkeze öncelikle baya sesler çıkmaya başlamış bizim ıssız gruptaBen de Subat ta dondurulmus tranferi yaptirtacagim. Hakkimizda hayirlisi olsun.hatice-yakup sen de subat ta basliyacaksin demi canim?
Amin canim insallah. Allah sag salim kucagimizda gormeyi nasip etsin.Merhaba herkeze öncelikle baya sesler çıkmaya başlamış bizim ıssız grupta
Şubat mart gibi düşünüyorum canım evet. Şimdilik plan öyle beraber inş tekrar anne olacağız diğerleri kısa sürse de
Bu kez mutlu sona ulaşmak nasip olur inş
Ben de Subat ta dondurulmus tranferi yaptirtacagim. Hakkimizda hayirlisi olsun.hatice-yakup sen de subat ta basliyacaksin demi canim?
Merhaba herkeze öncelikle baya sesler çıkmaya başlamış bizim ıssız grupta
Şubat mart gibi düşünüyorum canım evet. Şimdilik plan öyle beraber inş tekrar anne olacağız diğerleri kısa sürse de
Bu kez mutlu sona ulaşmak nasip olur inş
Ben vejeteryanim zaten, devamli akdeniz usulu yiyorum. Suan gunluk b12 ve d vitamini aliyorum. Ocak ta vitamin ve folik asite basliyacagim ve gunluk haslanmis yumurta yiyecegim.Hepimize bol sanslar, hayirliysa insallah saglikla guzel haberler veririz burdan. Bol sanslar kizlar. Transfer oncesi nelere dikkat edeceksiniz? Yeme icme veya icmeme? :) Paylasirsaniz sevinirim.
Aynen canım bi tek böyle motive olabiliyor insan bebek eşyaları bakarak güzel hayaller kurarak yoksa bu günler geçmiyor bi türlü.Ne güzel, ellerine sağlık. Zaten bu uğraş seni baya meşgul ediyordur. Hamilesin zaten, her hamile anne gibi hazırlıklarla zaman geçirebilirsin belki. Tabii daha çok erken kıyafet, oda vs için ama mesela beslenme, gelişim gibi konularda videolar izle elişi yaparken.
Herşey çok güzel olacak selmosummmmmmAynen canım bi tek böyle motive olabiliyor insan bebek eşyaları bakarak güzel hayaller kurarak yoksa bu günler geçmiyor bi türlü.
Inşallah rabbim hepimize o güzellikleri nasip etsin
Inşallah canımmHerşey çok güzel olacak selmosummmmmm
Nasılsın canım doğum yaptın mıUmudunuzu yitirmeden yola devam kizlar... En olmaz diyen bendim ama rabbim nasip edince oluyor sagdece zaman ve sabır ...
İyim canım sağol .. sen nasılsın cano... daha 1 ay var Doğuma canım kısmetse rabbim isteyen herkese nasip etsin ..Nasılsın canım doğum yaptın mı
Bende Iyim sağol canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et .İyim canım sağol .. sen nasılsın cano... daha 1 ay var Doğuma canım kısmetse rabbim isteyen herkese nasip etsin ..
Allah iyilik versin canım... amin canım inşallah...İnan tanıdık tanımadık herkese dua ediyorum çünkü sizleri çok iyi anlıyorum...Bende Iyim sağol canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et .
Saglicakla gelsin prenses. Zaman ne kadar hizli geciyor. Transfer oldugun gun daha dun gibi.İyim canım sağol .. sen nasılsın cano... daha 1 ay var Doğuma canım kısmetse rabbim isteyen herkese nasip etsin ..