- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.621
Canim insallah yarin ki kontrolun guzel gecer. Rahim kalinligini, Kac yumurta oldugunu ve buyukluklerini sorarsin dr a. Dr cikisi yaz bize.İyi gidiyor canım. 3. İğnemi yarım saat önce vurdum. Salı sabahı kontrol var bakalım. Sen bu aşamada herhangi bir şeye dikkat etmiş miydin? Ben beslenmeme dikkat edip günde 45 dakika yürüyüş yapıyorum.
Sen yarın sabah mı vereceksin kanını. Ne zaman öğreneceksin?
Insallah canim.Amiinn .Çok sağol.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sanada diğer arkadaslarada inşallah.
Ben de merak ediyorum kaç yumurtam olduğunu. Rahim kalınlığı için erken değil mi canım. Onu sormak hiç aklımda değildi. Çünkü daha tedavinin 4. Günü bitti..Canim insallah yarin ki kontrolun guzel gecer. Rahim kalinligini, Kac yumurta oldugunu ve buyukluklerini sorarsin dr a. Dr cikisi yaz bize.
Evet erken canim. Ben her kontrolde sormustum. Her kontrolde arttigini gormek, her seyin yolunda oldugunu gormek beni mutlu etmisti. Yarin Sen Sen kan da alirlar e2 ye bakmak icin. Adetin ikinci gunu e2 kac cikmisti biliyormusun?Ben de merak ediyorum kaç yumurtam olduğunu. Rahim kalınlığı için erken değil mi canım. Onu sormak hiç aklımda değildi. Çünkü daha tedavinin 4. Günü bitti..
Tebrikler canım umarım sağlıkla kucağına alırsın..Evet çıktı.Cok şükür pozitif .
Burası enteresan bir ülke, hiç bir tahlil sonucunu görmüyorsun..direk doktoruna gidiyor. Doktordan istersen sana bir örneğini veriyor.doktoru da görmediğim için bilmiyorum kaçtı e2. Tahlil sonuçlarına bakıp, ilaçlara söylenen dozda başla dediler sadece. Zaten sabah kan veriyorsun öğleden sonra arıyorsun tedavini söylüyorlar. Yine değeri bilemeyeceğim muhtemelen. Ama bir yandan da diyorum bu kadar içinde olmamak da stresi azaltır. Sadece dediklerini yapıp tedaviyi bitirmek daha mı iyi.. çünkü çok sakinim.. değeri bilmeyince sadece sözleri anlam kazanıyor. Şu an herşey yolunda gibi geliyor. Bu sakinlik de güzel :)Evet erken canim. Ben her kontrolde sormustum. Her kontrolde arttigini gormek, her seyin yolunda oldugunu gormek beni mutlu etmisti. Yarin Sen Sen kan da alirlar e2 ye bakmak icin. Adetin ikinci gunu e2 kac cikmisti biliyormusun?
Sağol canım tesekur ederim darısı başına inşallah.Tebrikler canım umarım sağlıkla kucağına alırsın..
herkesin kendini rahat etmesi onemli canim ben de kk yi cok okudugum icin ortalama kan degerlerinin kac cikmasi gerektigini biliyordum Onun icin cok merak ediyordum. Sonucu ogrendigimde gercekten cok rahatlatiyordu. Hemsirenin her sey yolunda demesi beni cok rahatlatmiyordu ille de gormem gerekiyordu. Her kontrol sonrasi ultrasound kagidini da aliyordum. Hemsire bana tedavi sonunda sana detayli kagidi verecegiz demisti ama Ben her kontrol sonrasi aldim. Ama sen kendini daha iyi bilirsin canim nasil day cok rahat edeceksen oyle yap. Kafanin rahat olmasi tedavide cok onemli. Ben kisilik olarak da cok ayrintiliciyim.Burası enteresan bir ülke, hiç bir tahlil sonucunu görmüyorsun..direk doktoruna gidiyor. Doktordan istersen sana bir örneğini veriyor.doktoru da görmediğim için bilmiyorum kaçtı e2. Tahlil sonuçlarına bakıp, ilaçlara söylenen dozda başla dediler sadece. Zaten sabah kan veriyorsun öğleden sonra arıyorsun tedavini söylüyorlar. Yine değeri bilemeyeceğim muhtemelen. Ama bir yandan da diyorum bu kadar içinde olmamak da stresi azaltır. Sadece dediklerini yapıp tedaviyi bitirmek daha mı iyi.. çünkü çok sakinim.. değeri bilmeyince sadece sözleri anlam kazanıyor. Şu an herşey yolunda gibi geliyor. Bu sakinlik de güzel :)
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallahSağol canım tesekur ederim darısı başına inşallah.
insallah asilama ile tutar Canim. Dedigin gibi tutmazsa da sonraki tedavin de daha cok temkinli gidilir.Selam kızlar ;
Sabah kontrolden sonra kursa gittim tahlillerim de öğleden sonra çıktı ancak yazabiliyorum. Toplam 18-19 yumurta vardı ama 1 tanesi çok büyükmüş, doktorum da tüp bebek sürecini iptal edip aşılama yapmaya karar verdi. Bu akşam çatlatma iğnesi Perşembe sabahı da aşılama yapılacak. Olumsuz olursa tekrar tüp bebek tedavisi başlayacak. Yani kısaca işler pek de istediğimiz gibi gitmesi. İçimden geçen,bu aşılama, bir şey yapmış olmak için yapılıyor.. ama buna takılıp canımı sıkmayacağım. Sonuçta 6 hakkım var doktor da başarısız olacağını bile bile tüp bebek mi yapsın?belki bu tedavi ona nasıl devam edileceğimize dair fikir vermiştir. Bundan sonrası daha iyi olacaktır. Aşılamadan sonrasına bakacağız artık.
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah vardır bunda da bi hayır belki ilaçların dozu fazla gelmiştir. Inşallah olumlu.sonuc alirsinda tüp bebeğe de gerek kalmaz.Selam kızlar ;
Sabah kontrolden sonra kursa gittim tahlillerim de öğleden sonra çıktı ancak yazabiliyorum. Toplam 18-19 yumurta vardı ama 1 tanesi çok büyükmüş, doktorum da tüp bebek sürecini iptal edip aşılama yapmaya karar verdi. Bu akşam çatlatma iğnesi Perşembe sabahı da aşılama yapılacak. Olumsuz olursa tekrar tüp bebek tedavisi başlayacak. Yani kısaca işler pek de istediğimiz gibi gitmesi. İçimden geçen,bu aşılama, bir şey yapmış olmak için yapılıyor.. ama buna takılıp canımı sıkmayacağım. Sonuçta 6 hakkım var doktor da başarısız olacağını bile bile tüp bebek mi yapsın?belki bu tedavi ona nasıl devam edileceğimize dair fikir vermiştir. Bundan sonrası daha iyi olacaktır. Aşılamadan sonrasına bakacağız artık.
Çok tessekkür ederim .Inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin .Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
Sen ne yaptın canım turkiyede mı tedaviye başlayacaksın.Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
Evet tutarsa ne güzel tutmazsa da başka doz ya da başka ilaçlarla devam edilir.. önce canım sıkıldı; çünkü sabah o büyük olan folikül mü kist mi ayırt edemeyiz dedi doktor. Ama tahlillerle birlikte değerlendirilince, diğer yumurtaların yeterince büyümediğine karar verdiler sanırım ve aşılama dediler. O nedenle yapmış olmak için yapıyorlar gibi geliyor. Sabah ne olduğu belli olmayan şey öğleden sonra olgunlaşmış yumurta oldu :) sonra kendime bu bir tedavi sonuçta, olursa ne güzel, olmazsa da devam diye hatırlattım :) şimdi iyiyim ve takılmıyorum. Ne olacaksa hazırım ve sonucu bekliyorum.insallah asilama ile tutar Canim. Dedigin gibi tutmazsa da sonraki tedavin de daha cok temkinli gidilir.
Bir tanesine fazla geldiği kesin de diğer 18 tanesine de yetmemiş canım benim :) resmen bağımsızlığını ilan etmiş birisi.. bunların birbirine denk gitmesi gerekmez miydi? Neden öyle oldu anlamadım ama doktor anladıysa sorun yok:) benim anlamam çok da önemli değil bence.Hakkinda hayırlısı olsun inşallah vardır bunda da bi hayır belki ilaçların dozu fazla gelmiştir. Inşallah olumlu.sonuc alirsinda tüp bebeğe de gerek kalmaz.
Seninki çok çabuk gelişmiş .Hepsi aynı ölçüde olmuyor benim en büyüğü 22 mm di diğerleri 20 18 19 farklıydı hepsi .Bir tanesine fazla geldiği kesin de diğer 18 tanesine de yetmemiş canım benim :) resmen bağımsızlığını ilan etmiş birisi.. bunların birbirine denk gitmesi gerekmez miydi? Neden öyle oldu anlamadım ama doktor anladıysa sorun yok:) benim anlamam çok da önemli değil bence.
Ister istemez uzulmussundur ama toparlanmana sevindim canim. Tedavi de ne ile karsilasacagimizi bilmiyoruz malesef bunda da bir hayir vardir. Belki hep beraber baslariz.Evet tutarsa ne güzel tutmazsa da başka doz ya da başka ilaçlarla devam edilir.. önce canım sıkıldı; çünkü sabah o büyük olan folikül mü kist mi ayırt edemeyiz dedi doktor. Ama tahlillerle birlikte değerlendirilince, diğer yumurtaların yeterince büyümediğine karar verdiler sanırım ve aşılama dediler. O nedenle yapmış olmak için yapıyorlar gibi geliyor. Sabah ne olduğu belli olmayan şey öğleden sonra olgunlaşmış yumurta oldu :) sonra kendime bu bir tedavi sonuçta, olursa ne güzel, olmazsa da devam diye hatırlattım :) şimdi iyiyim ve takılmıyorum. Ne olacaksa hazırım ve sonucu bekliyorum.
Ama yakınlar işte. Bende birisi çok büyük dedi. Tabii aşılama diyeceğini düşünmediğim için sormadım da ne kadar olduğunu ama düşün ki çatlatma iğnesi vuracak kadar büyümüş, ötekiler küçük kalmış. Bence benim vücut tüp bebek mantığını çok anlamamış :) ilaçlara tepkisi de bir başka olmuş.Seninki çok çabuk gelişmiş .Hepsi aynı ölçüde olmuyor benim en büyüğü 22 mm di diğerleri 20 18 19 farklıydı hepsi .
Kaç mg dozla başladın ıgnelere.Ama yakınlar işte. Bende birisi çok büyük dedi. Tabii aşılama diyeceğini düşünmediğim için sormadım da ne kadar olduğunu ama düşün ki çatlatma iğnesi vuracak kadar büyümüş, ötekiler küçük kalmış. Bence benim vücut tüp bebek mantığını çok anlamamış :) ilaçlara tepkisi de bir başka olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?