- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.661
Ben o agrılardan yoğun bakıma düştüm canım hatta hamile olduğumu bile yoğun bakımda öğrenmiştim agrılar normal ben bir iki ay çektim okadar ilaç yükleniyor vicudumuza agrı da sancı da doğal korkma içini ferah tut... Kısmetse 19.12 teyzesi...Çok şükür katlanıyor son verdiğimde 2900 olmuştu cuma günü keseyi görmeye gidicem .Karin agrım falan oluyor bu günlerde korkuyorum sende de oluyor muydu.
Ne zaman geliyor minik prenses hayırlısıyla.
Ay az kalmis rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sen sonuna geldin şükür Darısı başımıza inşallahBen o agrılardan yoğun bakıma düştüm canım hatta hamile olduğumu bile yoğun bakımda öğrenmiştim agrılar normal ben bir iki ay çektim okadar ilaç yükleniyor vicudumuza agrı da sancı da doğal korkma içini ferah tut... Kısmetse 19.12 teyzesi...
İnşallah canım rabbim dost düşman demeden herkese nasip etsin kimseyi evlat sevgisi ile sınamasın...Ay az kalmis rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sen sonuna geldin şükür Darısı başımıza inşallah
Amiinn insallah.İnşallah canım rabbim dost düşman demeden herkese nasip etsin kimseyi evlat sevgisi ile sınamasın...
Slm canım nasıl gidiyor bekleyiş. Kaç gün kaldı.evet cok pozitif bir doktor.. sonuc ne olur bilmiyorum ama yanindan her ayrildigimda cok iyi hissediyorum.
canim bugun 4. gun. henuz cok basinda oldugum icin sakin sessiz geciyor gunler. progestan nedeniyle bazi sikayetlerim var onun disinda iyiyim. test gunum 7 aralik daha 11 gun var. cok uzun zaman var gibi geliyor ama bir anda bitecek degil mi ? sen nasilsin ? nasil gidiyor hamilelikSlm canım nasıl gidiyor bekleyiş. Kaç gün kaldı.
Rabbim inşallah umutlarını emeklerini boşa çıkarmasın. Insana hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor.canim bugun 4. gun. henuz cok basinda oldugum icin sakin sessiz geciyor gunler. progestan nedeniyle bazi sikayetlerim var onun disinda iyiyim. test gunum 7 aralik daha 11 gun var. cok uzun zaman var gibi geliyor ama bir anda bitecek degil mi ? sen nasilsin ? nasil gidiyor hamilelik
agrilar icin genelde normal deniyor aslinda. doktora ne zaman gideceksin. gittiginde herseyi sorarsin ve icin iyice rahatlar. umarim keyifli, rahat bir hamilelik olur ve saglikla kucagina alirsin.Rabbim inşallah umutlarını emeklerini boşa çıkarmasın. Insana hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor.
Bende iyi şükür karın agrım oluyor Oda normaldir inşallah onun dışında Iyim .
Cuma günü gidicem inşallah.Doktordan normal olduğunu duyunca rahatlicam .agrilar icin genelde normal deniyor aslinda. doktora ne zaman gideceksin. gittiginde herseyi sorarsin ve icin iyice rahatlar. umarim keyifli, rahat bir hamilelik olur ve saglikla kucagina alirsin.
Umarım hepimiz güzel haberler alırız yıl sonu, en geç yeniyılın başında :)Cuma günü gidicem inşallah.Doktordan normal olduğunu duyunca rahatlicam .
Sağol iyi dileklerin için inşallah darısı senin başına.
Inşallah hayırlısıyla.Umarım hepimiz güzel haberler alırız yıl sonu, en geç yeniyılın başında :)
Canim Hayirli olsun takvimin. Bugun kontrolun nasil gecti? Keseyi gordun mu canim?Inşallah hayırlısıyla.
Sağol tessekkür ederim.evet şükür gördük iki kese var ama birinin kalp atışı yoktu ikinci randevu da belli olur ya geriden geliyor dedi yada olmayabilirde dedi bakalım ne olacak.Canim Hayirli olsun takvimin. Bugun kontrolun nasil gecti? Keseyi gordun mu canim?
Kalp atisini dinletti mi canim? Tekrar randevun ne zaman ? Insallah ikisinin de kalp atisini duyarsin o zaman .Sağol tessekkür ederim.evet şükür gördük iki kese var ama birinin kalp atışı yoktu ikinci randevu da belli olur ya geriden geliyor dedi yada olmayabilirde dedi bakalım ne olacak.
Hayır kalp atışını dinletmedi daha erken ama gördüm kalbinin atığını. Diğerinin görünmüyordu. Pazartesi normal kadın doktoruna gidicem .Kalp atisini dinletti mi canim? Tekrar randevun ne zaman ? Insallah ikisinin de kalp atisini duyarsin o zaman .
Hayirlisi olsun canim. Insallah digeri de kardesine yetisir de ikisinin de kalp atisini duyarsin.Hayır kalp atışını dinletmedi daha erken ama gördüm kalbinin atığını. Diğerinin görünmüyordu. Pazartesi normal kadın doktoruna gidicem .
Inşallah hayırlısıyla düzelir.Hayirlisi olsun canim. Insallah digeri de kardesine yetisir de ikisinin de kalp atisini duyarsin.
Sen ne zaman baslicaksin. Belirli bi tarih varmi .tsh düşmedi mı hiç .Hayirlisi olsun canim. Insallah digeri de kardesine yetisir de ikisinin de kalp atisini duyarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?