Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canlar nasilsiniz? Varmi yenilikler? Uzun süredir giremedim :KK43: eski tanidiklarim, huriii, dilannn, haticeee durumlar nedir. Öpüyorum hepiniziiii
Iyiyim canim Allah nasip ederse ikinci tedavi ye basliyacagim Ocak veya Subat ta . Sen nasilsin? Prensesin nasil?

Arkadaslar bugun adet olmadim diye tupbebek merkezine gittim hamileymisim kan testinde cikti ve cok yeniymis doktor cuma gunu gel deger yukselirse iyi
Dis gebelikmi degilmi ona bakicaz dedi
Vajinal muayenefe bisey gorunmedi
Degeri 14.05 mis
Soklardayim
Kendimi neye hazirlasam bilemedim

Arkadaslar bugun adet olmadim diye tupbebek merkezine gittim hamileymisim kan testinde cikti ve cok yeniymis doktor cuma gunu gel deger yukselirse iyi
Degeri 14.05 mis
Soklardayim
Aaaa hadi hayirli olsun canim. Ne kadar guzel bir haber boyle. Allah kucaginda da gormeyi nasip eder Insallah. Kac gun gecmisti?

Aaaa hadi hayirli olsun canim. Ne kadar guzel bir haber boyle. Allah kucaginda da gormeyi nasip eder Insallah. Kac gun gecmisti?
Aslinda ben rahimden doku aldirdim bu dusukler rahimden kaynaklimi diye arastirma yapilsin diye o operasyondan iki gun sonra 6 gun suren kahverengi akintim oldu merkez diyorki o adetin senin diyor eger o adetse 3 haftalik oluyor bebek
Ama kanamali olmadi sadece kahve rengi akinti
Hersey cuma gunu belli olcak ins bebegim bu sefer beni birakmak
Yani ben o kahverengi akintiyi adet sanmadigim icin adetim gecikti diye gittim
Yani biraz karisik

Aslinda ben rahimden doku aldirdim bu dusukler rahimden kaynaklimi diye arastirma yapilsin diye o operasyondan iki gun sonra 6 gun suren kahverengi akintim oldu merkez diyorki o adetin senin diyor eger o adetse 3 haftalik oluyor bebek
Ama kanamali olmadi sadece kahve rengi akinti
Hersey cuma gunu belli olcak ins bebegim bu sefer beni birakmak
Yani ben o kahverengi akintiyi adet sanmadigim icin adetim gecikti diye gittim
Yani biraz karisik
Hayirlisi olur insallah canim. Daha once ki dusuklerin kacinci haftalarinda sonlanmisti?

Degeri 14.05 mis
Soklardayim
tebrikler umarim degerin de yukselir saglikli bir hamilelik sonrasi bebegini kucagina alirsin

Merhabalar bende almaya da yaşayan biriyim ocak ayında ben de tedaviye başlayacağım ilk tüp bebek tedavim olacak. 2. Ayda bir aşılama denedim olmadı inşallah bu tedavimde güzel sonuçlar alırım. bu yolda olan herkesin Allah yardımcısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah :anneadayı::emir_bebek::nazar:

Verdim canim. 0.81 cikti. Ocak 2-3 gibi basliyorum tedaviye. Sen nasilsin? Turkiye ye ne zaman gideceksin?
Çok iyi çıkmış. Süper umarım güzel haberlerini alırız. Ben kimliğimi bekliyorum, süresi doluyor başvurdum ama tatillere denk geldi biraz yavaş işliyor. Gelsin gideceğim Türkiye’ye.. muhtemelen 12-15 Ocak gibi biter işlemlerim. Benim bu ay 3-4 Ocak sonra 29-30 Ocak gibi regl tarihlerim. Ama Türkiye’ye uzun kalmak istiyorum genelde 1 ay kalıyorum. O nedenle kararsızım, iki haftada dönmek istemiyorum şubata mı kalsa tedavi yoksa kısa kalıp dönsem mi hiç bilemiyorum. Bir an önce başlamak da istiyorum. Çok şey istiyorum ama tarihler karma karışık :)

Merhabalar bende almaya da yaşayan biriyim ocak ayında ben de tedaviye başlayacağım ilk tüp bebek tedavim olacak. 2. Ayda bir aşılama denedim olmadı inşallah bu tedavimde güzel sonuçlar alırım. bu yolda olan herkesin Allah yardımcısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah :anneadayı::emir_bebek::nazar:
Umarım güzel haberler alırsın.. tedavin de rahat geçer..

Back
X