- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #7.801
Çok teşekkür ederim inşallah canımUmarım güzel haberler alırsın.. tedavin de rahat geçer..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim inşallah canımUmarım güzel haberler alırsın.. tedavin de rahat geçer..
Hayirlisi olsun canim. Insallah olumlu sonuclanir tedavin. Tedavi surecinde yazarsan elimizden geldigince sana destek olmaya calisiriz canim.Merhabalar bende almaya da yaşayan biriyim ocak ayında ben de tedaviye başlayacağım ilk tüp bebek tedavim olacak. 2. Ayda bir aşılama denedim olmadı inşallah bu tedavimde güzel sonuçlar alırım. bu yolda olan herkesin Allah yardımcısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah![]()
Anladim canim, istersen Bir ay kal iyice stresini ay , Subat ta baslarsin. Herhangi bir aksilik cikmazsa subat 14 gibi Benim transferim olacak. Insallah bu sefer hepimizin yuzu guler.Çok iyi çıkmış. Süper umarım güzel haberlerini alırız. Ben kimliğimi bekliyorum, süresi doluyor başvurdum ama tatillere denk geldi biraz yavaş işliyor. Gelsin gideceğim Türkiye’ye.. muhtemelen 12-15 Ocak gibi biter işlemlerim. Benim bu ay 3-4 Ocak sonra 29-30 Ocak gibi regl tarihlerim. Ama Türkiye’ye uzun kalmak istiyorum genelde 1 ay kalıyorum. O nedenle kararsızım, iki haftada dönmek istemiyorum şubata mı kalsa tedavi yoksa kısa kalıp dönsem mi hiç bilemiyorum. Bir an önce başlamak da istiyorum. Çok şey istiyorum ama tarihler karma karışık :)
senin uzun protokol mu olacak? kendi adima akisina birakiyorum.. bilet alacagim gun duruma gore hareket ederim artik :)Anladim canim, istersen Bir ay kal iyice stresini ay , Subat ta baslarsin. Herhangi bir aksilik cikmazsa subat 14 gibi Benim transferim olacak. Insallah bu sefer hepimizin yuzu guler.
Evet canim uzun protokol Bir ay dogum kontrol hapi ve lucrin vurunacagim. Ondan sonra transfere hazirlik basliyacak. Sen de iyice tatilini yap hamis kalirsan Turkiye ye tekrar gitmen biraz zaman alabilirsenin uzun protokol mu olacak? kendi adima akisina birakiyorum.. bilet alacagim gun duruma gore hareket ederim artik :)
evet ben de oyle dusunuyorum muhtemelen yazin gidemem bu gidisimde uzun kalip guzel bir tatil yapayim istiyorumEvet canim uzun protokol Bir ay dogum kontrol hapi ve lucrin vurunacagim. Ondan sonra transfere hazirlik basliyacak. Sen de iyice tatilini yap hamis kalirsan Turkiye ye tekrar gitmen biraz zaman alabilir
teşekkür ederim çok sağolun gelişmeleri yazacağım inşallahHayirlisi olsun canim. Insallah olumlu sonuclanir tedavin. Tedavi surecinde yazarsan elimizden geldigince sana destek olmaya calisiriz canim.
Gönderemiyorum malesef hanımlar beceremedim resim göndermeyiSelam hanımlar
Doktorum bana plan verdi adetin 3.günü iğnelere ve hapa başla dedi 5 gün kullanıp ikisinide aynı anda bırakacakmışım planları buraya gönderiyorum yorumlarınızı bekliyorum.![]()
Dosya buyutu mu buyuk diyor? Biraz kesip ya da biraz uzaktan tekrar resim cekip ekliyebilirsin. Buyuk ihtimal seni ignenin 5. Gunu kontrole cagirmistir. Ya ayni dozaja devam edersin ya da dusurur veya arttirir. 5. Gunden sonra catlamamasi icin bir igne daha ekleniyor genelde.Gönderemiyorum malesef hanımlar beceremedim resim göndermeyi
fotografin boyutu buyuk olabilir. en basit kucultme yolu whatsapp gibi uygulamalar ile fotogragi yollamaktir. kendine yollayarak dosyayi kucultup sonra onu yuklemeyi deneyebilirsin belkiGönderemiyorum malesef hanımlar beceremedim resim göndermeyi
Evet 5. Gün 1 iğne daha var canım aynen dediğin gibiDosya buyutu mu buyuk diyor? Biraz kesip ya da biraz uzaktan tekrar resim cekip ekliyebilirsin. Buyuk ihtimal seni ignenin 5. Gunu kontrole cagirmistir. Ya ayni dozaja devam edersin ya da dusurur veya arttirir. 5. Gunden sonra catlamamasi icin bir igne daha ekleniyor genelde.
Sağolasın canım bakalım birde öğle deneyeyimfotografin boyutu buyuk olabilir. en basit kucultme yolu whatsapp gibi uygulamalar ile fotogragi yollamaktir. kendine yollayarak dosyayi kucultup sonra onu yuklemeyi deneyebilirsin belki
Galiba ben yapamıyorum yada ben de olmuyor fotoğraf ekleye tıklıyorum açılmıyorSağolasın canım bakalım birde öğle deneyeyim
Canim embriolari genetige gonderecektim ama oncesinde bizden kromozom tahlili istediler. Onun icin Subat regl ine ertelendi baslamam.senin uzun protokol mu olacak? kendi adima akisina birakiyorum.. bilet alacagim gun duruma gore hareket ederim artik :)
Böyle daha iyi olmuş sanki canım. Umarım bir sorun yoktur ama varsa da başlamadan bilmek ve çözmek çok daha güvenli olacaktır. Beraber başlayacağız tedaviye sanırım umarım güzel haberleri de beraber alırızCanim embriolari genetige gonderecektim ama oncesinde bizden kromozom tahlili istediler. Onun icin Subat regl ine ertelendi baslamam.
Aynen canim hemsire de acele etmeye gerek yok , tahlil sonuclarina gore bir sonra ki adet ile basliyalim dedi. Buyuk ihtimal senin ile transferimiz ayni anda olacaktir.Böyle daha iyi olmuş sanki canım. Umarım bir sorun yoktur ama varsa da başlamadan bilmek ve çözmek çok daha güvenli olacaktır. Beraber başlayacağız tedaviye sanırım umarım güzel haberleri de beraber alırız
canim baya erken gelmis. Bence de bir sonra ki adetin ile basla ama dr ile de gorus istersen, basliyalim sorun olmaz derse baslarsin. Buyuk ihtimal cok stres yaptin onun icin erken gelmis olabilir.Kızlar adetime 8 gün vardı bugün adetim geldi tüp bebek tedavisine 1. Ayda başlıcaktım pazartesi Dr arayayım diyorum bu adette değilde bir dahakine başlamak istiyorum desem sorun olurmu sizce . Çünkü çok erken geldi 17.günde.![]()
Evet canım ya ilk dememem olduğu için mi bilmiyorum stres yapdım galibaAynen canim hemsire de acele etmeye gerek yok , tahlil sonuclarina gore bir sonra ki adet ile basliyalim dedi. Buyuk ihtimal senin ile transferimiz ayni anda olacaktir.
canim baya erken gelmis. Bence de bir sonra ki adetin ile basla ama dr ile de gorus istersen, basliyalim sorun olmaz derse baslarsin. Buyuk ihtimal cok stres yaptin onun icin erken gelmis olabilir.
Zaten genel de tup bebek tedavi oncesi ya erken gelir ya gec. Aradin mi dr unu?Evet canım ya ilk dememem olduğu için mi bilmiyorum stres yapdım galiba![]()