Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Nisanda tatilim olacak 2 hafta o zaman gidebilirim belki. Şimdilik bekliyorum bakalım ay sonuna kadar vaktim var karar vereceğim :) sen nasılsın ? Ay sonu başlıyorsun demek umarım güzel haberler alırız ikimiz de
Insallah canim. Herhangi bir sorun cikmazsa basliyacagim canim ama transfer Mart ortalari olacak. Baslamak icin sabirsizlaniyorum.

Insallah canim. Herhangi bir sorun cikmazsa basliyacagim canim ama transfer Mart ortalari olacak. Baslamak icin sabirsizlaniyorum.
Benim kısa protokol olacağı için şubatta transfer olur muhtemelen. Tabii yumurtalar yeni bir sürpriz yapmaz da dengeli gelişirse.
Gelecek hafta durumum netleşir sanırım. Sonra da hastaneye gidip yeni tedavi planını öğrenirim diye düşünüyorum bakalım. Ben de sabırsızlanıyorum tedavi ve sonrasında güzel haberler almak için.

Benim kısa protokol olacağı için şubatta transfer olur muhtemelen. Tabii yumurtalar yeni bir sürpriz yapmaz da dengeli gelişirse.
Gelecek hafta durumum netleşir sanırım. Sonra da hastaneye gidip yeni tedavi planını öğrenirim diye düşünüyorum bakalım. Ben de sabırsızlanıyorum tedavi ve sonrasında güzel haberler almak için.
Hayirlisi olsun canim. Bu sefer doktorun daha kontrollu gelistirir yumurtalari. Gelismeleri yaz canim. Bir kac arkadas daha Subat ta basliyacakti sanirim.

Hayirlisi olsun canim. Bu sefer doktorun daha kontrollu gelistirir yumurtalari. Gelismeleri yaz canim. Bir kac arkadas daha Subat ta basliyacakti sanirim.
evet ben de oyle hatirliyorum ama sanirim tarih yaklastikca yazmaya baslayacaklardir. simdilik herkes bekleme surecinde belki de

Rabbim cümlenize nasip etsin inş bu tatlı duyguyu herkese tattırsın.. benim miniğim büyüdü bile teyzeleri tedaviye başlayacağız derken zamn akıp geçti kızım 1 aylık oldu bile..
Masallah canim. Sen muradina erdin darisi bizim basimiza. 40 indan sonra bebisin resmini gormek istiyorum .Op bizim yerimize.

Rabbim cümlenize nasip etsin inş bu tatlı duyguyu herkese tattırsın.. benim miniğim büyüdü bile teyzeleri tedaviye başlayacağız derken zamn akıp geçti kızım 1 aylık oldu bile..
Canimm hayırlı olsun bebişin rabbim hayırlı evlat eylesin allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim.bana hiç bildirim gelmedi bende diyorum kimse yazmiyor :)

Nasılsınız güzel anne adayları herşey yolunda mi.
DilanBoran DilanBoran tedaviye başladın mı abla .inşallah bu sefer herşey gönlünce olur hepinize çok dua ediyorum.
Selmam kac gundur aklimdaydin canim. Nasilsin? Ben adetimi bekliyorum baslamak icin . Kismet olursa mart in ortalari gibi transfer olacagim. Sen neler yaptin? Bebisler nasil?

Selmam kac gundur aklimdaydin canim. Nasilsin? Ben adetimi bekliyorum baslamak icin . Kismet olursa mart in ortalari gibi transfer olacagim. Sen neler yaptin? Bebisler nasil?
Iyim bende şükür. Senin adına çok sevindim inşallah bu sefer olur sağ salim alırsın kucağına.
Benim şükür herşey yolunda bebiş de iyi bi tanesi gelişmedi bi tane var .
Iki üç gün önce kontrole gittim iyidi doktor emin olmamakla beraber kıza benzetti .darısı sizin başınıza insallah.

Iyim bende şükür. Senin adına çok sevindim inşallah bu sefer olur sağ salim alırsın kucağına.
Benim şükür herşey yolunda bebiş de iyi bi tanesi gelişmedi bi tane var .
Iki üç gün önce kontrole gittim iyidi doktor emin olmamakla beraber kıza benzetti .darısı sizin başınıza insallah.
Amin canim insallah. Desene tatli cadimiz gelecek. Masallah canim. Insallah sag salim kucagina alirsin prensesini canim.:KK200::emir_bebek:

Amin canim insallah. Desene tatli cadimiz gelecek. Masallah canim. Insallah sag salim kucagina alirsin prensesini canim.:KK200::emir_bebek:
Ben baştan beri kız hisediyorum hep .
Ama doktor kesin demedi emin değilim bana kalırsa kiza benziyor sen gidip bisey alma dedi:-)
Tabi ben dayanirmiyim şimdiden bi sürü kız elbisesi aldım:)

Darısı başınıza inşallah En kısa zamanda güzel haberlerinizi alalım.

Canım sen nasilsin .
Senin tedavin ne zaman başlıyor.
Inşallah rabbim çok aratmadan nasip etsin.
Hep dualarındasınız.
Canım 29 Ocak gibi başlayacak sanırım. Haftaya yeni tedavi planını almaya giderim muhtemelen. Senin hamilelik nasıl gidiyor herşey yolunda değil mi? Dağlıkla kucağına alacağın günler de gelecek zaman çok çabuk geçiyor.

Ben baştan beri kız hisediyorum hep .
Ama doktor kesin demedi emin değilim bana kalırsa kiza benziyor sen gidip bisey alma dedi:-)
Tabi ben dayanirmiyim şimdiden bi sürü kız elbisesi aldım:)

Darısı başınıza inşallah En kısa zamanda güzel haberlerinizi alalım.
Annelerin icine dogar kizdir o . Cok sevindim senin adina canim. Bizim icin de bol bol dua et.

Geldi canim. Cok sukur Esim ile Benim kromozom sonucumuz temiz cikti. Ayin 28 de endokrin dr ile randevum var . Bakalim en son kac olmus tsh im.
Temiz çıkmasına sevindim canım. İçin daha da rahatlamış olarak başlayacaksın tedavine ne güzel. Ben de bu aralar bir kan vereceğim tsh için ilaç kullanımım değişmişti bakalım yeni tedavide değer kaç olacak.

Canım 29 Ocak gibi başlayacak sanırım. Haftaya yeni tedavi planını almaya giderim muhtemelen. Senin hamilelik nasıl gidiyor herşey yolunda değil mi? Dağlıkla kucağına alacağın günler de gelecek zaman çok çabuk geçiyor.
Inşallah hayırlısı olsun bu sefer olacak inşallah.
Benimde iyi gidiyor şuan bazen korkutuyor arada ağrılarla falan şükür Iyiz ama .
Inşallah darısı başınıza.

Back
X