- 22 Nisan 2018
- 632
- 1.609
- 63
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #8.021
Az önce kendime ilk iğnemi yaptım (Reglin 3. günü, 2. doz iğne). İğneyi dik değilde biraz açılı batırdım, inşallah olmuştur :) Yarasın bana :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirli olsun canim.Az önce reglim başladı kızlar. Ama şu an kimseye ulaşamadığımız için yarin sabah belli olacak ne zaman vereceğim ve ultrason için gideceğim.
Olmustur canim, igne bittikten sonra hemen cekme. 2-3 saniye beklet sonra cek. Ben de ilk ignemi vurdugumda cok heyecanlanmistim. Yarasin senin yumoslarina guzel guzel gelisip kaliteli embriolar olsunlar.Az önce kendime ilk iğnemi yaptım (Reglin 3. günü, 2. doz iğne). İğneyi dik değilde biraz açılı batırdım, inşallah olmuştur :) Yarasın bana :))
Umarım canım.. güzel haberlere çok yakınızdır umarımHayatında hiç operasyon geçirmeyen, normal doğum yapan, hormon kullanmayan kadınlar yıllarca düzenli regl geçiriyorlar. Bende 2 operasyon, ilaçlar sonrası 5 senedir her ay farklı oluyorum. Kendini tanırya insan, ben regl belirtilerimi, süresini ve yoğunluğu söyleyemem. Bir kere bozulunca döngü bir daha toparlanmıyor heralde :)
Hayırlı olsun canım. Umarım tahlil sonuçları güzel çıkar
Saol canım önce biz sonra da sen.. güzel bir ay başlıyor bizim için..Hadi hayirli olsun canim.Blablup ile opunuz ayni zaman da olacaktir buyuk ihtimal. Guzel bekleyisler basliyor sizler icin.
Benim her zaman bir damla iğne ucunda kalıyordu :)Olmustur canim, igne bittikten sonra hemen cekme. 2-3 saniye beklet sonra cek. Ben de ilk ignemi vurdugumda cok heyecanlanmistim. Yarasin senin yumoslarina guzel guzel gelisip kaliteli embriolar olsunlar.
Hemen cekiyormuydun?Benim her zaman bir damla iğne ucunda kalıyordu :)
Aslında hemen çekmiyordum, kalemi dik tutuyordum ama yine de kalıyordu neden bilmiyorumHemen cekiyormuydun?![]()
Olsun bir damla dan bir sey olmaz herhalde. Sen sadece kalem mi yapiyordun?Aslında hemen çekmiyordum, kalemi dik tutuyordum ama yine de kalıyordu neden bilmiyorum
Evet sadece gonal f kullandım dört gün ya o da kalemdi.Olsun bir damla dan bir sey olmaz herhalde. Sen sadece kalem mi yapiyordun?
Ben hem kalem hem siringa ile yapiyordum.Evet sadece gonal f kullandım dört gün ya o da kalemdi.
Olmustur canim, igne bittikten sonra hemen cekme. 2-3 saniye beklet sonra cek. Ben de ilk ignemi vurdugumda cok heyecanlanmistim. Yarasin senin yumoslarina guzel guzel gelisip kaliteli embriolar olsunlar.
Benim her zaman bir damla iğne ucunda kalıyordu :)
7. günden sonra hem kalem hemde şırınga olacak bende de, şırınga için kokteyl yapacağım, ilk başta elim ayağım titremişti şırıngaları ezcaneden alırken, ama şimdi kolay geliyor :)Ben hem kalem hem siringa ile yapiyordum.
Evet yumurtalar belirli buyukluge gelince catlamamasi icin de igne vurunuyorsun. Pazartesi demi randevun(terminin)? Burdaki arkadaslar sayesinde terminin randevu oldugunu ogrendim7. günden sonra hem kalem hemde şırınga olacak bende de, şırınga için kokteyl yapacağım, ilk başta elim ayağım titremişti şırıngaları ezcaneden alırken, ama şimdi kolay geliyor :)
Evet pazartesi sabahtan randevum, regl başlngıç tarihim karışık olduğu için 1 gün önceden Ultrason da bakılacak. Ben Almanya’ya sonradan iş için geldim ve almanca öğren(dim)(niyorum) :) Ama “termin” bana türkçe gibi geliyor hep. Ailemle konuşurken mesela terminim var diyorum :) Annem bir gün sormasa, ben hep anldıklarını düşünmeye devam edecektim :)Evet yumurtalar belirli buyukluge gelince catlamamasi icin de igne vurunuyorsun. Pazartesi demi randevun(terminin)? Burdaki arkadaslar sayesinde terminin randevu oldugunu ogrendim![]()
Evet bazen ailelerimiz ile konusurken arada kaciyor boyle kelimeler. Ben de calisir iken annemler bugun calismiyormusun diye sorduklarinda bugun offum diyordum.Kızlar sizlerin ilk gebeliğiniz mi olacak?
Evet pazartesi sabahtan randevum, regl başlngıç tarihim karışık olduğu için 1 gün önceden Ultrason da bakılacak. Ben Almanya’ya sonradan iş için geldim ve almanca öğren(dim)(niyorum) :) Ama “termin” bana türkçe gibi geliyor hep. Ailemle konuşurken mesela terminim var diyorum :) Annem bir gün sormasa, ben hep anldıklarını düşünmeye devam edecektim :)
Evet bazen ailelerimiz ile konusurken arada kaciyor boyle kelimeler. Ben de calisir iken annemler bugun calismiyormusun diye sorduklarinda bugun offum diyordum.. Ben cooookkk uzun bekledikten sonra ilk tup bebek denememi yapabilmistim. Ama 9. Hafta kalbi durdu ve kurtaj oldum. Simdi dondurulmuslar ile devam edecegim . Embriolarim genetige gidecek bu sefer daha emin adimlar ile tedaviye baslamak istiyorum.
Sagol canim . 5. Gun dondurulmuslardi ama hepsi cozulecek genetige gidecek sonuc 1 gun de geliyormus yani 6. Gun embriosu transfer edilmis olacak. Bilmiyorum kac tane saglikli gelecek ama fazla gelirse cinsiyet secme hakkimda olacak. Bir kiz bir erkek transfer ettirmeyi dusunuyorum . Ama bir tane dahi saglikli gelse ona bile raziyim.Başın sağolsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek şimdi?
yumurtma buyutme asamasinda iki farkli ilac mi kullaniyorsun canim ?Ben hem kalem hem siringa ile yapiyordum.