Sen zaten hamileliğe hazırsın bedenen ve ruhen, gereken tıbbi işlemlerde yapılıyor, 6. gün embriyosunun şansı baya yüksek diye biliyorum. Şimdiden ikizler hayırlı olsun inşallahhhh sağlıkla geçen bir 10 ay olacak önünde, transfer, bekleme, gebelik ve sonra BAM :))) Hep pozitif geliyor bana senin enerjin, inşallah güzel sonuçlar olacak!
Moralim bozuldu baya... bende de nedese bu klinikte 1. IVF bi standart deneme yapalım şeklince ilerliyor gibi geldi... 2. gün hormon testi ve ultrason olmadı, teklifime rağmen şuan gerek görmüyoruz dediler, sonuç olumsuz olunca mı acaba gerek görülecek? Learnin by doing benimki sanırım.... Az önce farkettiğim şeyi de yazayım da yaşadığım güven sarsılmasını daha iyi anlayın;
İğneleri yapamayacağımı düşündüğüm için 1. yi klinikte hemşire göstermişti. 900lük ovaleap tüpü ovaleap kaleme takıp 4 gün süresince 225 lik dozda enjekte edeceğim. Bir çizelgede de enjekte ettiğim miktarı ve tüpte ertesi güne kalan miktarı yazıyorumki tüp değişeceği zaman bileyim. Bugün 125 ie fazlalık farkettim... Ve 1. gün yanlış doz enjekte etmiş hemşire...
Kalemi bilenler varmı bilmiyorum, çevirerek doz miktarı ayarlanıyor, tepesinde düğme var oradan geri gidilebiliyor eğer fazla çevrilirse, yandada enjekte düğmesi var. Hemşire iğneyi sapladı sonra tepeye basarak “0 olana kadar buradan ilaçı piskürteceksin” diyor ama iğneyi içerde tutup tepesine basmakta zorlanıyordu, bende bu yandaki düğmeyi itince de oluyor dedim, bastı 2 sn de bitti ilaç. Benim hiç aklıma gelmedi orda, tepesine basarak aslında dozu azalttı... İstenenin yarısından az doz almışım ilk gün...