- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #8.161
Canim sikinti olmaz. Yarin ayni saatin de vurunursun.Kızlar
İğnemi vurmayı unuttum 20 dakika geç vurdum. Kendime hayret ediyorum, en basit ilacımı bile içmeyi unutmayan ben aynı saatte vuracaksın dedikleri iğneyi unuttum. Çok canım sıkıldı
Aynı saat hangisi? Dün 7 de bugün 7.20 de vurdum :)Canim sikinti olmaz. Yarin ayni saatin de vurunursun.
umarım canım. Sürekli aynı saatte vuracaksın diye uyarıyorlar ya ben de endişelendim biraz. Ama olan oldu yapacak bir şey yokIsin sakasi o canim :) bari ölü sezona getirelim diye aramizda geyik yaptik sadece :)
Canim moralini bozma, nazarlik olmus :) Bana doktor -/+ 1 saat olabilir demisti yumurta gelistirici igne icin, ben ayni zaman diliminda vuruyorum sadece. Seninkide ayni igne degil mi? 20 dk dan birsey olmaz sanki :s
Yarin saat yine 7 de vurunursun. Onemli Olan catlamamasi ve catlamasi icin yapilan ignelerin saatinde yapilmasi.Aynı saat hangisi? Dün 7 de bugün 7.20 de vurdum :)
umarım canım. Sürekli aynı saatte vuracaksın diye uyarıyorlar ya ben de endişelendim biraz. Ama olan oldu yapacak bir şey yok
Aynı saat hangisi? Dün 7 de bugün 7.20 de vurdum :)
umarım canım. Sürekli aynı saatte vuracaksın diye uyarıyorlar ya ben de endişelendim biraz. Ama olan oldu yapacak bir şey yok
Yarin saat yine 7 de vurunursun. Onemli Olan catlamamasi ve catlamasi icin yapilan ignelerin saatinde yapilmasi.
Evet suan yumurta gelistirici igne vurunuyor. Ignenin 5. Gunu falan senin gibi bir de catlamamasi icin igne vereceklerdir.Ben anlamadim simdi, dennis simdi yumurta gelistirici igne vurmuyor mu? Yumurtalar gelisecek, sonra catlamamasi icin olan igneler eklenecek. Hangi ignedesin sen suan dennis?
Tesekkurler canim. Ben senin yazdigini tamamen yanlis anlamisim :) OnemliEvet suan yumurta gelistirici igne vurunuyor. Ignenin 5. Gunu falan senin gibi bir de catlamamasi icin igne vereceklerdir.
Tesekkurler canim. Ben senin yazdigini tamamen yanlis anlamisim :) Onemli
olan yumurtalrin catlamamasi ve o yuzden ignenin yapilmasi diye anladim :) Meger diger igneden bahsediyormussun bunu yazarken. Okudugunu anlamama gibi yan etkisi varmiydi bu ignelerin :)))
Tamam canım teşekkür ederim.Yarin saat yine 7 de vurunursun. Onemli Olan catlamamasi ve catlamasi icin yapilan ignelerin saatinde yapilmasi.
Yumurta geliştirici iğnenin ikinci günü canım.Ben anlamadim simdi, dennis simdi yumurta gelistirici igne vurmuyor mu? Yumurtalar gelisecek, sonra catlamamasi icin olan igneler eklenecek. Hangi ignedesin sen suan dennis?
Evet Çarşamba kontörlük var. Orada belli olacak muhtemelenEvet suan yumurta gelistirici igne vurunuyor. Ignenin 5. Gunu falan senin gibi bir de catlamamasi icin igne vereceklerdir.
çatlatma iğnesinin saati çok önemli. Yumurta geliştiriciyi 20 dakika geç vurmak belki sorun olmaz ama çatlatma iğnesi mutlaka saatinde yapılmalı canımTesekkurler canim. Ben senin yazdigini tamamen yanlis anlamisim :) Onemli
olan yumurtalrin catlamamasi ve o yuzden ignenin yapilmasi diye anladim :) Meger diger igneden bahsediyormussun bunu yazarken. Okudugunu anlamama gibi yan etkisi varmiydi bu ignelerin :)))
Çok sevindim canım. Her şey yolunda görünüyor.. aynı pozitiflikle iğneleri vurmaya devam :) İlk kontrolden sonra daha sık çağırıyormuş doktor demek ki. Bu da seni rahatlatmış olmalı..Kontolden geldim, rahim duvari kalinligi 12cm, iyi dedi doktor bir sorun yok.
11-13 mm arasinda 8-10 kadar yumurta görünüyor 2 tarafta toplam. Büyüklükleri yakin. Ignelere devam edecegim, 2 gün sonra, carsamba sabah yeniden ultrasound kontrol var ve kan verecegim. Umarim o zaman kadarda yolunda gider hersey.
Tesekkurler canim. 1. kontrol sorunsuz geçti, simdi güzel haber getirme sirasi sende :)Çok sevindim canım. Her şey yolunda görünüyor.. aynı pozitiflikle iğneleri vurmaya devam :) İlk kontrolden sonra daha sık çağırıyormuş doktor demek ki. Bu da seni rahatlatmış olmalı..
Ben de Çarşamba gideceğim. Seninle aynı gün. Sabah uyandım kasıklarımda dolgunun ve ağrı var. Muhtemelen psikolojik iki günde yumurtalar gelişecek değil ya :) umarım ben de, dengeli gelişmiş,tüp bebek tedavisi için yeterli sayıda yumurta haberi alırım Çarşamba günü. İlk tedavim tam o aşamada kesildi. Bir yumurta aşırı büyümüştü. Biraz takıntı oldu bende ama kendimce aşmaya ve aklıma geldikçe sakin olmaya çalışıyorum :)Tesekkurler canim. 1. kontrol sorunsuz geçti, simdi güzel haber getirme sirasi sende :)
Evet bu klinikte 7. günden sonra her 2 günde 1 kontrol varmis, maksimum 3 kontrol sonrasi operasyon zamani netlesiyor. Bugün içim rahatladi baya. Ayni sekilde beslenme ignelere devam edecegim, en önemlisi günde 3-4 litre su icecegim. Insallah sonrasi pozitif sonuc olur eger kismet simdiyse <3 arka arkaya haberleri alir sonra burdaDilanBoran dan güzel haber bekleriz.
Ben de Çarşamba gideceğim. Seninle aynı gün. Sabah uyandım kasıklarımda dolgunun ve ağrı var. Muhtemelen psikolojik iki günde yumurtalar gelişecek değil ya :) umarım ben de, dengeli gelişmiş,tüp bebek tedavisi için yeterli sayıda yumurta haberi alırım Çarşamba günü. İlk tedavim tam o aşamada kesildi. Bir yumurta aşırı büyümüştü. Biraz takıntı oldu bende ama kendimce aşmaya ve aklıma geldikçe sakin olmaya çalışıyorum :)
yok canim soylemedim ama onceki tedavide yumurta gelistiginde bile olmayan bir agri bu. bence psikolojik.. ilk kontrolde 11 folikul vardi. iki gunde ne olacak ki. zaten carsamba kontrol var orada gorecegiz bakalim.Canim doktorunu arayip soyledin mi? Onceki tedavi fazla gelismis yumurta nedeniyle sona erdiya, belki simdi tedbir amacli bir kontrol eder hemen?
yok canim soylemedim ama onceki tedavide yumurta gelistiginde bile olmayan bir agri bu. bence psikolojik.. ilk kontrolde 11 folikul vardi. iki gunde ne olacak ki. zaten carsamba kontrol var orada gorecegiz bakalim.
evet dizi izliyorum kitap okuyorum. guzel geciyor zaman.. carsambaya takildigim zaman da pozitif dusunerek aklimdan cikariyorum. genel olarak iyiyim ve pozitifim aslindaEvet canim psikolojik olabilir. Kendini dinlememeye calis, kafani dagatacak baska seylere odaklan. Insallah cok guzel ilerleyecek hersey <3
evet dizi izliyorum kitap okuyorum. guzel geciyor zaman.. carsambaya takildigim zaman da pozitif dusunerek aklimdan cikariyorum. genel olarak iyiyim ve pozitifim aslinda
Ben çalışmıyorum canım. Dil kursuna gidiyorum ama şu an o da tatil 18 şubatta başlayacakSen çalisiyor musun canim? Ben calisiyorum, transfer sonrasina 2 hafta izin kullanacagim. Her türlü dizi/ film önerilerine acigim :)
masallah cok guzel gitmis her sey. Insallah guzelce gelismeye devam ederler. Canim nar yiyorsan bugunden sonra yeme rahim kalinligi guzel . carsamba gunu senden veKontolden geldim, rahim duvari kalinligi 12cm, iyi dedi doktor bir sorun yok.
11-13 mm arasinda 8-10 kadar yumurta görünüyor 2 tarafta toplam. Büyüklükleri yakin. Ignelere devam edecegim, 2 gün sonra, carsamba sabah yeniden ultrasound kontrol var ve kan verecegim. Umarim o zaman kadarda yolunda gider hersey.
Canim yumoslar gelisiyordur, Ben inaniyorum bu ay hic bir sikinti olmayacak. Carsamba dan sonra rahatlarsin biraz.Ben de Çarşamba gideceğim. Seninle aynı gün. Sabah uyandım kasıklarımda dolgunun ve ağrı var. Muhtemelen psikolojik iki günde yumurtalar gelişecek değil ya :) umarım ben de, dengeli gelişmiş,tüp bebek tedavisi için yeterli sayıda yumurta haberi alırım Çarşamba günü. İlk tedavim tam o aşamada kesildi. Bir yumurta aşırı büyümüştü. Biraz takıntı oldu bende ama kendimce aşmaya ve aklıma geldikçe sakin olmaya çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?