- 15 Şubat 2017
- 2.275
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #8.761
Teşekkür ederim.. öyle şeyler yapmaya çalışıyorum. Ama konsantre olamıyorum da.Merhaba,
Pozitif dusun su an cok erken endise etmek icin. Baska seylere konsantre olmaya calis. Sevdigin seyleri yap, televizyonda seni gulduren biseyler izle. Kafani bosalt. Insallah cok guzel olur sonucu.
Transferden bir gun once teste gidecek canim. Saglam gelen fazla olursa dondurulacak tekrar. Bana 6. Gun embriosu olarak transfer edilecek. Hemsire aradi kizlar e2 31 progesterone 0.5 cikmis. Her sey cok guzel cizelgeye devam dedi. Yarin lucrin 5 e dusecek rahim kalinlastirmak icin estrofem ve banta basliyacagim. Ben basliyim nar yemeye yavastan.Dilan’cım senin genetik test ne zaman yapılacak? Hemen transferden önce mi oluyor? Bir daha dondurulmuyor değil mi?
@dennisgoBlablup kizlar henuz aramadi hemsire ama 1 saat icinde arar. Transfer icin 9 -14 dk n ideali rahim kalinliginin. Progesterone farkli canim. Senin 63 cikmasi progesterone degerinin iyi oldugunu gosteriyor sen fitil mi kullanmistin? Kacinci haftada biraktin?
ultrason a bakarak olcuyorlar evet bugun itibari ile transfer hazirligina basliyorum. Diger kizlar da sormustu unuttum cevaplamayi kontroller haftalik olacak. Subat 28 , Mart 6-11 kontrollerim var .
Teşekkür ederim.. öyle şeyler yapmaya çalışıyorum. Ama konsantre olamıyorum da.
Benim 2. denemem. Emin olamıyorum gittiğim klinikten. Embriyoları 1. gün dondurdukları için çok bozulmuştum. Almanya’da bu şekilde mi oluyor hep gerçekten?Evet soylemek kolay yapmak zor bilirim. Kacinci denemen bu senin? Gunune takilma gelisecek embiryo her turlu gelisir.
Ben Berlin’detim.. sen? Eyaletlerin de yasaları değişiklik gösteriyor mu? Ama dondurulmuşların bi 4 -5. günde dondurulmaşarını isterdim ben. Zaten gelişemeyen gelişemiyor. En azından gelişim gösterenler dondurulurdu. Onlar transfer edilirdi.
Mesela geçen tedavide benim hamilelik değerim 3 kere arttı, heveslendik sonra kesenin içinde bebek gelişmedi. Öyle olunca da kötü oluyor
Siz de kardeş yaparsınız dondurulmuşlardan.
Evet ben utrogest fitil kullandım 12. Haftaya kadar sonra bıraktım. Hamilelik testi için kan verdiğimde hcg hormonunu ve progesteron değerini ölçüp söylüyorlardı.@dennisgoBlablup kizlar henuz aramadi hemsire ama 1 saat icinde arar. Transfer icin 9 -14 dk n ideali rahim kalinliginin. Progesterone farkli canim. Senin 63 cikmasi progesterone degerinin iyi oldugunu gosteriyor sen fitil mi kullanmistin? Kacinci haftada biraktin?
ultrason a bakarak olcuyorlar evet bugun itibari ile transfer hazirligina basliyorum. Diger kizlar da sormustu unuttum cevaplamayi kontroller haftalik olacak. Subat 28 , Mart 6-11 kontrollerim var .
O test kasetlerinin hassasiyetleri birbirinden farklıdır belki.. sonuçta silik de olsa yine çıkmış çizgi. Öyle düşün. Negatif değil. :) günün pazartesi günüydü değil mi?Kizlar idrar testi yaptim, carsamba günü oldugundan coook daha silik cikti 2. cizgi. Carsamba günü ogleden sonra yapmistim, bugun sabah ilk idrarla yaptim yinede neredeyse yok denecek kadar cizgi. Hatta belki sadece kasetin icindeki cizginin golgesidir yani var bile diyemiyorum. Bugun 9. gün. Ben en iyisi kan testini bekleyim :) Yoksa yarin bir test daha mi yapsam :S Bana herkes demisti test yapma kafan karisir diye :) Hakliymissiniz :)
Canım hemen umudunu kaybetme hiç olmazsa ikinci çizgi silik çıkıyor henüz idrara geçmemiştir hcg hormonu .Ben bu yüzden sevmiyorum önceden test yapmak insan stres oluyor önceden kafası karışıyor umutsuz oluyor .en kesin sonuç kan testi .kaç gün kaldı kan testine .Kizlar idrar testi yaptim, carsamba günü oldugundan coook daha silik cikti 2. cizgi. Carsamba günü ogleden sonra yapmistim, bugun sabah ilk idrarla yaptim yinede neredeyse yok denecek kadar cizgi. Hatta belki sadece kasetin icindeki cizginin golgesidir yani var bile diyemiyorum. Bugun 9. gün. Ben en iyisi kan testini bekleyim :) Yoksa yarin bir test daha mi yapsam :S Bana herkes demisti test yapma kafan karisir diye :) Hakliymissiniz :)
Transferden bir gun once teste gidecek canim. Saglam gelen fazla olursa dondurulacak tekrar. Bana 6. Gun embriosu olarak transfer edilecek. Hemsire aradi kizlar e2 31 progesterone 0.5 cikmis. Her sey cok guzel cizelgeye devam dedi. Yarin lucrin 5 e dusecek rahim kalinlastirmak icin estrofem ve banta basliyacagim. Ben basliyim nar yemeye yavastan.
Canım hemen umudunu kaybetme hiç olmazsa ikinci çizgi silik çıkıyor henüz idrara geçmemiştir hcg hormonu .Ben bu yüzden sevmiyorum önceden test yapmak insan stres oluyor önceden kafası karışıyor umutsuz oluyor .en kesin sonuç kan testi .kaç gün kaldı kan testine .
O test kasetlerinin hassasiyetleri birbirinden farklıdır belki.. sonuçta silik de olsa yine çıkmış çizgi. Öyle düşün. Negatif değil. :) günün pazartesi günüydü değil mi?
Belirtilere hiç takılma benimde göğüslerim yumuşadı dedim tamam adet oluyorum ateşimi ölçüyordum adet tarihinde ateşim de düşük çıktı fitil yaparken zorlandım dedim kesin adet oluyorum ama boşuna kendime stres yapmışım oturup ağlıyordum yine olmadı diye .Bende hamilelik belirtileri 7.8. Haftadan sonra başladı hiç belirtim yoktu sadece su gibi akintim vardı oda adetim geçildikten sonra oldu .Haklisin canim, daha önce de söylemistin zaten ama ben yinede yaptim testleri. Aslinda cok merak etmiyordum, oyle meraktan oluyorum, hastahaneye gidiyim yaptiriyim durumum yoktu. Seytan durttu durup dururken :)
Kan testim pazartesi, birde ben ilk hafta kendimi hamile hissediyordum, goguslerim falan sisti, bu hafta hersey silindi, cok normal hissediyorum. O yuzden de yaptim testi. Neyse pazartesi kan verince ogrenecegim artik.
Belirtilere hiç takılma benimde göğüslerim yumuşadı dedim tamam adet oluyorum ateşimi ölçüyordum adet tarihinde ateşim de düşük çıktı fitil yaparken zorlandım dedim kesin adet oluyorum ama boşuna kendime stres yapmışım oturup ağlıyordum yine olmadı diye .Bende hamilelik belirtileri 7.8. Haftadan sonra başladı hiç belirtim yoktu sadece su gibi akintim vardı oda adetim geçildikten sonra oldu .
Inşallah seninde öyle olacak pazartesi büyük gün.
Selam kızlar kaç gündür yazamıyorum. Ev taşıma telaşım var bir türlü bitmeyen ev işleri falan :) evime geçiyim rahatlayınca tekrar tüp bebek tedavisne başlıycam. Acayip ağrılı adet geçriyorm ki halada tam ağrılar geçmiş dğil. Hayırlısı artık :)
Benim 2. denemem. Emin olamıyorum gittiğim klinikten. Embriyoları 1. gün dondurdukları için çok bozulmuştum. Almanya’da bu şekilde mi oluyor hep gerçekten?
Canım bence kan testini bekle ama dayanamam ben yapmak istiyorum diyorsan da yine sabah ilk idrarla yap. Yani şartlar aynı olsun ki kafa karışıklığı azalsın. Umarım pozitif sonuç alırsın çünkü idrar testleri her zaman güvenilir olamayabiliyor.Kizlar idrar testi yaptim, carsamba günü oldugundan coook daha silik cikti 2. cizgi. Carsamba günü ogleden sonra yapmistim, bugun sabah ilk idrarla yaptim yinede neredeyse yok denecek kadar cizgi. Hatta belki sadece kasetin icindeki cizginin golgesidir yani var bile diyemiyorum. Bugun 9. gün. Ben en iyisi kan testini bekleyim :) Yoksa yarin bir test daha mi yapsam :S Bana herkes demisti test yapma kafan karisir diye :) Hakliymissiniz :)
Hislere çok takılmamak lazım çünkü tedavide kullanılan ilaçlar da bazı belirtiler yapabiliyor. Kan testi en garantisi zAten ama mutlaka idrar da yapacağım dersen bence aynı şartlarda yap ki kıyaslarken kafan karışmasın. Ama idrar testleri de her zaman kesin sonuç vermediği için yine de kana kadar bekleyeceğine göre direk kan vermek sanki daha rahat gibiHaklisin canim, daha önce de söylemistin zaten ama ben yinede yaptim testleri. Aslinda cok merak etmiyordum, oyle meraktan oluyorum, hastahaneye gidiyim yaptiriyim durumum yoktu. Seytan durttu durup dururken :)
Kan testim pazartesi, birde ben ilk hafta kendimi hamile hissediyordum, goguslerim falan sisti, bu hafta hersey silindi, cok normal hissediyorum. O yuzden de yaptim testi. Neyse pazartesi kan verince ogrenecegim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?