- 15 Şubat 2017
- 2.275
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #8.801
Sağlıkla kucağına al yavrunu dilerim, darısı başımıza :) Dondurulmuş embriyo muydu?5. Gün transferi yasal bi işlem banada 5. Gün transferi yapıldı sadece sigorta karşılamıyor. 3. Güne kadar ödüyor geri kalanını kendin ödüyorsun.
Evet haftasonunu keyifle geçirelim valla... ben de öyle yapmayı planlıyorum. Tatile gitmişiz gibi :) Çok güzel bilgiler vermişsin. Canlı embriyoları bence de atmasınlar ama ben dondursunlar isterdim. Kardeş yapardık.Sagolun kizlar yorumlariniz icin. Bizde haftasonlari jet hizinda aktigi icin pazartesi kan testini bekleyecegim. Zaten doktorlar 12. günden önce kan testini bile kesin saymadiklari icin, bosuna idrar testi yapip acaba”larla kendimi strese soktum :) Zaten benim erkenden ogrenmem sonucu degistirmeyecek, haftasonu ailemle zaman gecirip keyfime bakacagim.
G Gongagul Almanya’da yasal 5. gün embriyosu, sigorta karsilamiyor sadece 350 euro saniyorum ek ucret oduyorsun.
S Sese1212 cim Almanya’da canli embriyo atmak (keyfi olarak) yasak oldugu icin, ilk dollenen embriyolardan bir kismini ilk gun donduruyorlar, 3. veya 5. gune cok hucreli fazla kalmasin diye.
Aaa yeni bişey daha öğrendim.Tesekkurler canim. Insallah o duygulari en kisa zamanda yeniden hissedeceksin, ev islerinden de uzun bir sure kurtulacaksin :))))
Almanlar yasalar geregi zaten canli olan herseyi korumakla yukumluler. Dindarlar ise tamamen tüp bebek&mikroenjeksiyon gibi islemlere karsilar. Inancli
katolikler kesinlikle tup bebek falan yaptirmiyorlar. Evlat edinme yoluna gidiyorlar tibbi sorunlari varsa.
canim cok Sagol Ben de senin icin o sekilde oldugunu dusunuyorum. Korkularim tereddutlerim var ama rahat olmaya calisiyorum.DilanBoran sen pozitif bir insansin ve bence kendi isini kolaylastiriyorsun boyle davranarak. tedavin de simdilik gayet iyi gidiyor.. sonu guzel bitecek bir surecin baslangici olsun bu pozitif gelismeler
Evet haftasonunu keyifle geçirelim valla... ben de öyle yapmayı planlıyorum. Tatile gitmişiz gibi :) Çok güzel bilgiler vermişsin. Canlı embriyoları bence de atmasınlar ama ben dondursunlar isterdim. Kardeş yapardık.
Şimdi 10 tane embriyo 1. gün donduruldu.
Bize de yazık deneme tahtası da değil ki vücudumuz. Ben de öyle düşünüyorum. Bir de hormon ilaçları alıyoruz.
Gelişemeyeni laboratuarda gözlemleyebilirler aslında. Gelişemeyen yok oluyor zaten kendiliğinden. Şimdi benim rahmimde deniyoruz mesela.
Neyse belki ana rahmi iyi gelmiştir de toparlar kendini :)
Tabiki korkmakta haklısın ama genetik de senin bu korkularını biraz azaltacaktır. Çünkü bu bilgiye de ihtiyacın var. Kendini sakinleştirmek en güzeli. çünkü hamile kalmak sadece yeni bir başlangıç.. devamının da ne kadar önemli olduğunu tecrübe ettin ve önlemini de alıyorsun bu kez. Herşey çok güzel olucak ben inanıyorum.canim cok Sagol Ben de senin icin o sekilde oldugunu dusunuyorum. Korkularim tereddutlerim var ama rahat olmaya calisiyorum.
Bna yasal değil dediler yanlış anlamadıysam .s5. Gün transferi yasal bi işlem banada 5. Gün transferi yapıldı sadece sigorta karşılamıyor. 3. Güne kadar ödüyor geri kalanını kendin ödüyorsun.
Umarım öyle de olmuştur. Hiçbir şey hissetmiyoruz ya sonucu beklerken. İçeriyi de görmüyoruz ya. Meraktan çatlıyorum. İlk günler inancım yüksekti.. günler yaklaştıkça korkuyorum.Bildigim kadariyla rahimde gelisme ihtimalleri lab.’dakinden daha yuksek. Cunku lab. yapay bir ortam ne de olsa. Yani sen bu embiryolara en yuksek sansimi vermis oldun.
Aynen canim ilk 12 haftayi atlattigimda Benim kafam daha cok rahatlar. Insallah hepimiz yeni denemelerimizde bebislerimize kavusuruz. Sen de haftaya basliyorsun senin ile Benim transferim arasi cok yakin olacak.Tabiki korkmakta haklısın ama genetik de senin bu korkularını biraz azaltacaktır. Çünkü bu bilgiye de ihtiyacın var. Kendini sakinleştirmek en güzeli. çünkü hamile kalmak sadece yeni bir başlangıç.. devamının da ne kadar önemli olduğunu tecrübe ettin ve önlemini de alıyorsun bu kez. Herşey çok güzel olucak ben inanıyorum.
Sağol canım.amin inşallah darısı inşallah isteyen herkese.Sağlıkla kucağına al yavrunu dilerim, darısı başımıza :) Dondurulmuş embriyo muydu?
Ben de bugün Regl oldum akşama başlıyorum ilk iğneye. 7. Günde yani Cuma günü de ilk kontrol olacak bakalım yumrtalarım bana bu kez güzel haberler verecek mi :)Aynen canim ilk 12 haftayi atlattigimda Benim kafam daha cok rahatlar. Insallah hepimiz yeni denemelerimizde bebislerimize kavusuruz. Sen de haftaya basliyorsun senin ile Benim transferim arasi cok yakin olacak.
Hoşgeldin. Kaybın için çok üzüldüm rabbim bi daha yasatmasin inşallah.Merhaba Kizlar, galiba yarim saatir eski yazismalarinizi okudum, ama hepsini okumak mümkün degil tabi. :) Ben Avusturyadayim, 28 yasindayim, ben ve esim tek Gen hastaligi tasiyici olsugmuz icin (akrabaliktan) Tüp Bebek yaptirmaya karar verdik. Malesef Tedavimizi Avusturyada yaptiramiyoruz cesitli Bürokrati yüzünden, bizde tedavimizi Istanbulda yaptiriyoruz, Haziran 2018 de Yumurta toplama islemi oldu, 5.ci güne giden embryolara Genetik test yapildi sagliklimi diye ve hepsi donduruldu. Ilk transferim Eylül 2018 de oldu 1 Blasto ve şükür tuttu ama malesef 8ci hafta Kalp atisi durduGenetik Saglikli olmasi , Allahin ömür verdigi anlamina gelmiyor malesef. Doktorum yeni bir transfer olmadan önce Hysteroskopi istedi, Raporu geldi ama henüz Doltoruma görüsemedim, Yarin Randevum var Doktorumla, cok sükür tedavim Istanbulda olmasina ramen benim tedavimi yapan Doktor ayda bir kez Viyanaya geliyor burdaki bir Klinikte'de hastalarini tedavi ediyor. Yarin yine Viyanaya gelicek ve randevum var, cok heycanliyim umarim güzel seyler söyler ve en kisa zamanda tekrardan tedaviye basliyabiliriz.
Benim Hikayemde böyle, Allahim en kisa zamanda isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin inşallah
Hadi gözün aydın inşallah bu sefer istediğin gibi olacak değişiklik herzaman iyidir .Güzel haberleri peşpeşe verirsiniz .Ben de bugün Regl oldum akşama başlıyorum ilk iğneye. 7. Günde yani Cuma günü de ilk kontrol olacak bakalım yumrtalarım bana bu kez güzel haberler verecek mi :)
Ben de bugün Regl oldum akşama başlıyorum ilk iğneye. 7. Günde yani Cuma günü de ilk kontrol olacak bakalım yumrtalarım bana bu kez güzel haberler verecek mi :)
selmacim 3. gunde kac embriyo vardi biliyor musun ?Sağol canım.amin inşallah darısı inşallah isteyen herkese.
Yok canım taze transferdi benim 16 yumurta toplandı 5. Güne sadece 2 tane kaldı onlarida transfer yaptılar. Ikiside tutundu ama bi tanesinin kalp atışı olmadı bi tane şimdi.
aramiza hosgeldin. umarim bu kez saglikla bebegini alirsin kucagina. doktor gorusmende simdiden iyi sanslar. guzel seyler duyacagini umuyorumMerhaba Kizlar, galiba yarim saatir eski yazismalarinizi okudum, ama hepsini okumak mümkün degil tabi. :) Ben Avusturyadayim, 28 yasindayim, ben ve esim tek Gen hastaligi tasiyici olsugmuz icin (akrabaliktan) Tüp Bebek yaptirmaya karar verdik. Malesef Tedavimizi Avusturyada yaptiramiyoruz cesitli Bürokrati yüzünden, bizde tedavimizi Istanbulda yaptiriyoruz, Haziran 2018 de Yumurta toplama islemi oldu, 5.ci güne giden embryolara Genetik test yapildi sagliklimi diye ve hepsi donduruldu. Ilk transferim Eylül 2018 de oldu 1 Blasto ve şükür tuttu ama malesef 8ci hafta Kalp atisi durduGenetik Saglikli olmasi , Allahin ömür verdigi anlamina gelmiyor malesef. Doktorum yeni bir transfer olmadan önce Hysteroskopi istedi, Raporu geldi ama henüz Doltoruma görüsemedim, Yarin Randevum var Doktorumla, cok sükür tedavim Istanbulda olmasina ramen benim tedavimi yapan Doktor ayda bir kez Viyanaya geliyor burdaki bir Klinikte'de hastalarini tedavi ediyor. Yarin yine Viyanaya gelicek ve randevum var, cok heycanliyim umarim güzel seyler söyler ve en kisa zamanda tekrardan tedaviye basliyabiliriz.
Benim Hikayemde böyle, Allahim en kisa zamanda isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin inşallah
umarim bu kez iyi olacak canim ya. dedigin gibi arka arkaya guzel haberler veririz de beraberce bekleriz bebeklerimize kavusmayi :)Hadi gözün aydın inşallah bu sefer istediğin gibi olacak değişiklik herzaman iyidir .Güzel haberleri peşpeşe verirsiniz .
tesekkur ederim canim. cuma gunu dengeli buyumus folikuller gormek istiyorum :)Hayirli olsun Dennisgo’cum.
Hosgeldin canimMerhaba Kizlar, galiba yarim saatir eski yazismalarinizi okudum, ama hepsini okumak mümkün degil tabi. :) Ben Avusturyadayim, 28 yasindayim, ben ve esim tek Gen hastaligi tasiyici olsugmuz icin (akrabaliktan) Tüp Bebek yaptirmaya karar verdik. Malesef Tedavimizi Avusturyada yaptiramiyoruz cesitli Bürokrati yüzünden, bizde tedavimizi Istanbulda yaptiriyoruz, Haziran 2018 de Yumurta toplama islemi oldu, 5.ci güne giden embryolara Genetik test yapildi sagliklimi diye ve hepsi donduruldu. Ilk transferim Eylül 2018 de oldu 1 Blasto ve şükür tuttu ama malesef 8ci hafta Kalp atisi durduGenetik Saglikli olmasi , Allahin ömür verdigi anlamina gelmiyor malesef. Doktorum yeni bir transfer olmadan önce Hysteroskopi istedi, Raporu geldi ama henüz Doltoruma görüsemedim, Yarin Randevum var Doktorumla, cok sükür tedavim Istanbulda olmasina ramen benim tedavimi yapan Doktor ayda bir kez Viyanaya geliyor burdaki bir Klinikte'de hastalarini tedavi ediyor. Yarin yine Viyanaya gelicek ve randevum var, cok heycanliyim umarim güzel seyler söyler ve en kisa zamanda tekrardan tedaviye basliyabiliriz.
kayiplarin icin uzuldum umarim bir sonraki denemende saglikla kucagina alirsin bebeginiHosgeldin canim
Ben de viyanadayim 2 denemem var ikiside pozitif ama malesef düşükle sonuçladı
Umarım güzel haberler verirsin burdan bizlere
Birdaha deneme ne zaman düşünüyorsun
Amin ins canim hepimiz onu istiyoruz nasip artikkayiplarin icin uzuldum umarim bir sonraki denemende saglikla kucagina alirsin bebegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?