Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ben isterim esimin yanimda olmasini dogumda. Destek olur, guc verir diye dusunuyorum.
Biz eşimle daha hiç konuşmadık girer mi yanına diye ama ilakki yanımda olur .O varken bende daha iyi hissederim büyük ihtimal.
Bide suda doğum fikri kafamda var videolar izliyorum hep çok kolay gibi geliyor:)
Inşallah sezeryan olacak bi durum olmazsa düşünücem.

Inşallah rabbim sizede nasip etsin eşler insanın yanında olunca daha güzel hem burda annemiz kardeşimiz kimse yok insan eşi olsun ister.

Biz eşimle daha hiç konuşmadık girer mi yanına diye ama ilakki yanımda olur .O varken bende daha iyi hissederim büyük ihtimal.
Bide suda doğum fikri kafamda var videolar izliyorum hep çok kolay gibi geliyor:)

Inşallah rabbim sizede nasip etsin eşler insanın yanında olunca daha güzel hem burda annemiz kardeşimiz kimse yok insan eşi olsun ister.
Benim sezaryen olmak zorunda olduğu için eşim ameliyat gibi düşünebilir ve olmak istemeyebilir ama birşey görmeyeceğini anlarsa yanımda olur bence.

Canim sen hangi ulkedeydin. Su da dogum yapilabiliyormu? Arastirinca bize de yazarmisin. Gerci ben hamile bile kalamadim henuz ama merak ettim:)

Canim sen hangi ulkedeydin. Su da dogum yapilabiliyormu? Arastirinca bize de yazarmisin. Gerci ben hamile bile kalamadim henuz ama merak ettim:)
Ben almanyadayim canım.
Benim doğumu düşündüğüm hastanede var .kuzenim de orda doğum yaptı suda doğumu ona da denediler ama istemedi bunaldigini söyleyip çıktı sudan .Ben allah nasip ederse düşünüyorum.
Olsun rabbim nasip edecek inşallah herşey planlı olursa daha güzel olur .

Selmaal25 Selmaal25 canım inşallah hızlı ve normal bir doğum olur. Sezeryende çok mücadele etmeden ağrısız doğuruyorsun ama sonra toparlanman 3-4 ayı buluyor. İçteki yaraların tam iyileşmesi ise 1 yıl. Normal doğumda 1 saat sonra ayaktasın. En önemlisi tabii bebeğin sağa salim dünyaya gelmesi, yöntem farketmiyor :)

yelek yelek cim nasılsın bugün? Ağrıların geçti mi? Yarın sabah erken mi gidiyorsun kan vermeye? Sonucu öğleden sonra alabilecek misin, baktın mı kan vereceğin yerin çalışma saatlerine?

Selmaal25 Selmaal25 canım inşallah hızlı ve normal bir doğum olur. Sezeryende çok mücadele etmeden ağrısız doğuruyorsun ama sonra toparlanman 3-4 ayı buluyor. İçteki yaraların tam iyileşmesi ise 1 yıl. Normal doğumda 1 saat sonra ayaktasın. En önemlisi tabii bebeğin sağa salim dünyaya gelmesi, yöntem farketmiyor :)

yelek yelek cim nasılsın bugün? Ağrıların geçti mi? Yarın sabah erken mi gidiyorsun kan vermeye? Sonucu öğleden sonra alabilecek misin, baktın mı kan vereceğin yerin çalışma saatlerine?

Yarın öğlen kan verip, akşamüzeri alırım canım heralde test sonucumu.
Ağrım şöyle devam ediyor; Günde 1-2 kere sancı geliyor. en uzun 1 dakika gibi kalıp gidiyor. Uzanıyorum hemen.
Bugün hiç olmadı. Akşama doğru yorulunca oluyor gibi geliyor bana.

Son düzenleme:
Kızlar bir de progestanı fitil olarak kullanıyorum. Progestanı yaptıktan sonra, o ilk ağrım olan günden beri açık kahverengi akıntı ile lekelenme şeklinde akıyor.
Ama epey bi açık kahverengi içinde hiç pembelik ve kırmızılık yok.
Miktarı ise; çok çok az leke gibi.
Fazla takılmadım.
Hormon değişimindendir diyorum. Sizin böyle bi tecrübeniz oldu mu?
Ama o ilk ağrı ne korkutmuştu beni:)

Kızlar bir de progestanı fitil olarak kullanıyorum. Progestanı yaptıktan sonra, o ilk ağrım olan günden beri açık kahverengi akıntı ile lekelenme şeklinde akıyor.
Ama epey bi açık kahverengi içinde hiç pembelik ve kırmızılık yok.
Miktarı ise; çok çok az leke gibi.
Fazla takılmadım.
Hormon değişimindendir diyorum. Sizin böyle bi tecrübeniz oldu mu?
Ama o ilk ağrı ne korkutmuştu beni:)

Canim progestron agri ve kanama yapabiliyor. Prospektusunde yazar zaten. Az bir kahverengi akinti bu nedenle normal. Ve yerlesme kanamasida olabilir.

Yarın öğlen kan verip, akşamüzeri alırım canım heralde test sonucumu.
Ağrım şöyle devam ediyor; Günde 1-2 kere sancı geliyor. en uzun 1 dakika gibi kalıp gidiyor. Uzanıyorum hemen.
Bugün hiç olmadı. Akşama doğru yorulunca oluyor gibi geliyor bana.

Insallah guzel haberlerini alicaz yarin:)

Canim progestron agri ve kanama yapabiliyor. Prospektusunde yazar zaten. Az bir kahverengi akinti bu nedenle normal. Ve yerlesme kanamasida olabilir.
Bence yerleşme kanaması değil. Progestandan geliyor gibi doğdu içime. Çünkü kan gibi de değil rengi. Ağrıyı da onyapıyor demek ki... Halsizliğim de o yüzden.

Çok korkuyorum.
Çok önemli bir sınava girecekmişim gibi.
Hem heyecan, hem endişe, hem merak. Var ya idrar testi yapmamak için ne zor tutuyorum kendimi.

Korkma hic sonuc her ne olursa olsun korkacak bisey yok. Insallah pozitif olacak. Ama olmazsada panik yok cunku dondurulmus embiryolarin var. Bir gun kucagina alacaksin bebegini insallah cok yakinda.

Progesteron vaginal kulanirken bazi kisilerde kanama olabiliyormus, kanama rahim den degilde rahimagzindan olabilirmis, hani yerlestirirken bi damar catlarsa felan, bence hic korkma ( ama herkes kendi basina gelirse korkuyor) kanama olmasi hicbirsey ifade etmiyor, benim ilk Transferden 2 hafta sonra Levonox igneden öyle bir kanamam olduki, dedim tamam bitti hersey, resmen ped kullandim 1 gün, ve hemen Kan vermeye gittim hcg icin, iyi cikti ve aksama kanama durdu, doktorum levonoxu birak dedi, biraktim ve kanamam olmadi, iki gün sonra yine kan verdim, degerim artmisti ama ara sira kahverengi lekelenme sürdü 5 gün kadar, 10 gün sonra ilk doktor kontrolunde kalp atisida duyuldu, 2 hafta sonra tekrar kontrollum vardi, hic lekelenme ve kanama olmadi ama Kalp atisi yoktu :( :( Yani Kanama olmasi, Lekelenme olmasi herzaman kötü biseye isaret degil, tabiki kontroll altinda olmali, ama cokta üzmeyin kendinizi (umarim bu yazdiklarimi kendimde uygulayailirim :( )
Ve ben 2 kisi taniyorum, Biri is arkadasim, Kist var diye gitmis 4 aylik hamile oldugunu ögrenmisti, cünkü Adetinde hic aksaklik olmamisti ve bebek düsünmüyorlarmisti
Digeri Komsum, oda tuhaf seyler hissetmis ve Doktora gitmis acaba Kist mi var diye ve 3 aylik hamile oldugunu ögrenmis cünkü onunda Adetinde hic aksaklik olmamis, ve onlar Hamile olduklarini bilmedikleri icin hic evham yapmamislar tabiki,, oh ne güzel

Bence yerleşme kanaması değil. Progestandan geliyor gibi doğdu içime. Çünkü kan gibi de değil rengi. Ağrıyı da onyapıyor demek ki... Halsizliğim de o yüzden.

Canim yerlesme kanamasi genelde kahverengi ya da acik pembe olur. Ama tabii dedigin gibi fitildende olabilir bilemeyiz. Ama endiselenecek bisey olmadigi kesin.

Progesteron vaginal kulanirken bazi kisilerde kanama olabiliyormus, kanama rahim den degilde rahimagzindan olabilirmis, hani yerlestirirken bi damar catlarsa felan, bence hic korkma ( ama herkes kendi basina gelirse korkuyor) kanama olmasi hicbirsey ifade etmiyor, benim ilk Transferden 2 hafta sonra Levonox igneden öyle bir kanamam olduki, dedim tamam bitti hersey, resmen ped kullandim 1 gün, ve hemen Kan vermeye gittim hcg icin, iyi cikti ve aksama kanama durdu, doktorum levonoxu birak dedi, biraktim ve kanamam olmadi, iki gün sonra yine kan verdim, degerim artmisti ama ara sira kahverengi lekelenme sürdü 5 gün kadar, 10 gün sonra ilk doktor kontrolunde kalp atisida duyuldu, 2 hafta sonra tekrar kontrollum vardi, hic lekelenme ve kanama olmadi ama Kalp atisi yoktu :KK43: :KK43: Yani Kanama olmasi, Lekelenme olmasi herzaman kötü biseye isaret degil, tabiki kontroll altinda olmali, ama cokta üzmeyin kendinizi (umarim bu yazdiklarimi kendimde uygulayailirim :KK43: )
Ve ben 2 kisi taniyorum, Biri is arkadasim, Kist var diye gitmis 4 aylik hamile oldugunu ögrenmisti, cünkü Adetinde hic aksaklik olmamisti ve bebek düsünmüyorlarmisti
Digeri Komsum, oda tuhaf seyler hissetmis ve Doktora gitmis acaba Kist mi var diye ve 3 aylik hamile oldugunu ögrenmis cünkü onunda Adetinde hic aksaklik olmamis, ve onlar Hamile olduklarini bilmedikleri icin hic evham yapmamislar tabiki,, oh ne güzel

Senin kacinci denemen bu? Ne asamadasin? Kaybin icin uzuldum insallah guzel olacak sonucu.

Progesteron vaginal kulanirken bazi kisilerde kanama olabiliyormus, kanama rahim den degilde rahimagzindan olabilirmis, hani yerlestirirken bi damar catlarsa felan, bence hic korkma ( ama herkes kendi basina gelirse korkuyor) kanama olmasi hicbirsey ifade etmiyor, benim ilk Transferden 2 hafta sonra Levonox igneden öyle bir kanamam olduki, dedim tamam bitti hersey, resmen ped kullandim 1 gün, ve hemen Kan vermeye gittim hcg icin, iyi cikti ve aksama kanama durdu, doktorum levonoxu birak dedi, biraktim ve kanamam olmadi, iki gün sonra yine kan verdim, degerim artmisti ama ara sira kahverengi lekelenme sürdü 5 gün kadar, 10 gün sonra ilk doktor kontrolunde kalp atisida duyuldu, 2 hafta sonra tekrar kontrollum vardi, hic lekelenme ve kanama olmadi ama Kalp atisi yoktu :KK43: :KK43: Yani Kanama olmasi, Lekelenme olmasi herzaman kötü biseye isaret degil, tabiki kontroll altinda olmali, ama cokta üzmeyin kendinizi (umarim bu yazdiklarimi kendimde uygulayailirim :KK43: )
Ah, ben de çok isterdim. Hiç haberim olmadan hamilesin denmesini.. ama tabii onlar ne yaşadı bilemeyiz.

Bilgiler çok faydalı rahatlattı beni. Başkalarını da rahatlatır umarım. Hiçbir şeye takılmamak gerekiyor bu dönem.

Sağol canım inşallah Rabbim sağ salim doğmayı nasip etsin de dediğin gibi yöntemi farketmez.
Ama benim vücudum çok kötü toparlanmam uzun sürüyor en ufak laparaskopi de bile 2 3 haftada ancak kendime geldim o yüzden normal olsa daha iyi hem bebegimle de ilgilenebilirim tek basima.

Sen nasılsın canım agrin sizin varmi yada bisey hisediyormusun .Tekrar yarın mı kan vereceksin.

Back
X