Progesteron vaginal kulanirken bazi kisilerde kanama olabiliyormus, kanama rahim den degilde rahimagzindan olabilirmis, hani yerlestirirken bi damar catlarsa felan, bence hic korkma ( ama herkes kendi basina gelirse korkuyor) kanama olmasi hicbirsey ifade etmiyor, benim ilk Transferden 2 hafta sonra Levonox igneden öyle bir kanamam olduki, dedim tamam bitti hersey, resmen ped kullandim 1 gün, ve hemen Kan vermeye gittim hcg icin, iyi cikti ve aksama kanama durdu, doktorum levonoxu birak dedi, biraktim ve kanamam olmadi, iki gün sonra yine kan verdim, degerim artmisti ama ara sira kahverengi lekelenme sürdü 5 gün kadar, 10 gün sonra ilk doktor kontrolunde kalp atisida duyuldu, 2 hafta sonra tekrar kontrollum vardi, hic lekelenme ve kanama olmadi ama Kalp atisi yoktu

Yani Kanama olmasi, Lekelenme olmasi herzaman kötü biseye isaret degil, tabiki kontroll altinda olmali, ama cokta üzmeyin kendinizi (umarim bu yazdiklarimi kendimde uygulayailirim

)
Ve ben 2 kisi taniyorum, Biri is arkadasim, Kist var diye gitmis 4 aylik hamile oldugunu ögrenmisti, cünkü Adetinde hic aksaklik olmamisti ve bebek düsünmüyorlarmisti
Digeri Komsum, oda tuhaf seyler hissetmis ve Doktora gitmis acaba Kist mi var diye ve 3 aylik hamile oldugunu ögrenmis cünkü onunda Adetinde hic aksaklik olmamis, ve onlar Hamile olduklarini bilmedikleri icin hic evham yapmamislar tabiki,, oh ne güzel