Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Mart ayinda 2ci denemem olucak insallah, bir aksilik cikmazsa, Adetimin gelmesini bekliyorum. Ilk denemem 8 Haftada sonlandirildi Kalp atisi olmadigi icin :KK43: :KK43:
Bu sefer Doktorum Intralipid ve Neupogen ile deneyecek, ve Progesteron igne yerine fitil kullanacagim, igne daha rahat ama sadece doktor yapmali ve hergün is cikisi doktor a git gel cok yormustu beni, bu sefer sadece fitil kullanacagim

Insallah bu sefer guzel olacak sonucu. Igne bence pek pratik degil gibi iyi olmus fitile donmesi. Ben de jel kullanmistim. Baslayinca tedaviye burdan yaz bize birlikte geri sayim yapariz :)

DilanBoran DilanBoran yarin kontrolun iyi gecer umarim bize yaz mutlaka
Blablup Blablup yarin sabah saglikli bir gebelikse degerin yukselir ve mucizene kavuşursun umarim canim
@yelek sen de umarim kanda iyi bir degerle pozitif oldugunu ögrenirsin canim..

hepimiz bu yolda bir yerdeyiz.. ama hepimizin varmak istedigi yer belli. ne kadar surer bilmiyorum ama hepimiz kendi zamanimiz geldiginde bunu elde edecegiz.. o nedenle her ne yaşarsak yaşayalim umutla yolumuza devam etmeliyiz

Sagol canim , klinikten ciktiktan sonra yazarim. @yelek ve Blablup Blablup kizlar dualarimiz sizin ile . Insallah yarin ikinizden de guzel haberler aliriz. Ben test yapmadan duramazdim gercekten de cok sabirliymissin @yelek .

Sağolun kızlar. Benim vücudum baya normale döndü, 2. round da sizi yakalayacağım artık :) Yarın umarım dış gebelik, kimyasal gebelik vs çıkmaz. Bunun için dua ediyorum.

Canım ben maalesef 30dk dan fazla yatamadım, bazen o bile olamadı. İlk hafta kızım hasta evdeydi biliyorsunuz, yatmak pek mümkün olmadı. İzinli olmasaydım iş yerinde nasıl kullanacaktım bilmiyorum, fitil çok zor geldi bana :KK43:
30 dakika yatsan bile bir kismi geri geldigi icin rahatsiz ediyor haklisin.

Sağolun kızlar. Benim vücudum baya normale döndü, 2. round da sizi yakalayacağım artık :) Yarın umarım dış gebelik, kimyasal gebelik vs çıkmaz. Bunun için dua ediyorum.
burada hep beraberiz. ne guzel ki sevinclerimize ortagiz, üzüntülerimizde de birbirimizi çok iyi anliyoruz. hepimiz zamani gelince bebek haberi alacagiz beraberce

Allah tan umit kesilmez ama negatif olursa ikinci denemeyi hemen yaptirtacakmisin? Histereskopi falan yaptirmayi dusunuyormusun?

Kizlar bana dr um en az bir saat yatmami soyledi. Hatta aksam fitili yap yat dedi.

Aslında hiç konuşmadık daha ama girer mi hiç sanmıyorum. Ignelerimi onun yapmasını istemiştim yapmamıştı. Ben sana batıramam iğneyi acı çektiğini görmek istemiyorum demişti sırf bu yüzden ikinci defa tüp bebek tedavisini yaptırmak istemiyordu .Ama ben girmesini isterim o varken daha rahat hissederim diye düşünüyorum. Inşallah normal doğum olursa ikna ederim ben onu :)
O an yanında kim olduğu umrunda olmuyor canım ben öküz gibi anırdım Doğumda kim girdi kim çıktı takmadım tek belde iğne vurulunca sakinledim onda da afedersiniz doktor ıkın dedikçe gaz kaçırmayım diye kendimi gaza odakladım :)

Ben almanyadayim canım.
Benim doğumu düşündüğüm hastanede var .kuzenim de orda doğum yaptı suda doğumu ona da denediler ama istemedi bunaldigini söyleyip çıktı sudan .Ben allah nasip ederse düşünüyorum.
Olsun rabbim nasip edecek inşallah herşey planlı olursa daha güzel olur .
Canım kesinlikle Doğum yapacağın hastanenin çocuk Hastanesi de olmasına dikkat et çünkü ani sorunlarda bebekler çocuk hastanesine kaldırılmaktan vakit kaybediliyor ben en azımda seçimim öyle yaptım hamd olsun gerek kalmadı ama önlem aldım

Allah tan umit kesilmez ama negatif olursa ikinci denemeyi hemen yaptirtacakmisin? Histereskopi falan yaptirmayi dusunuyormusun?

Kizlar bana dr um en az bir saat yatmami soyledi. Hatta aksam fitili yap yat dedi.

Histereskopi yaptırmak istiyorum canım. Yarınki sonuçtan sonra muhtemelen cuma günü 1 kan testi daha isteyecekler kesin olarak anlamak için. Sonra klinikten randevu alacağım hemen, doktorla durumu konuşup sonraki terapiyi planlamadan önce olasılıkları elemek için gerekenlerin yapılmasını iateyeceğim. Birde tek embriyo transferinde ısrarcı oldukları içinde şansımı düşürdüklerini düşünüyorum, bu konuyufa doktorla önceden konuşacağım.

ben yarim saat yattim doktor oyle demisti. aslinda bazen de gece yatarken kullaniyordum ama genelde aksam uzeri 7 gibi falan. ne yaparsan yap bir kısmi geri geliyor sanirim

ben yarim saat yattim doktor oyle demisti. aslinda bazen de gece yatarken kullaniyordum ama genelde aksam uzeri 7 gibi falan. ne yaparsan yap bir kısmi geri geliyor sanirim
Ben de ilk defa kullanacagim bu sefer igneyi de aksam yapacakmisim. Igneyi yapan abla da hic yerinde duran biri degil. Devamli gezmelerde ablam. Eger o yapmazsa mecbur hastenenin acillerine gidecegim yaptirmak icin bu da Benim moralimi bozuyor.

Ben de ilk defa kullanacagim bu sefer igneyi de aksam yapacakmisim. Igneyi yapan abla da hic yerinde duran biri degil. Devamli gezmelerde ablam. Eger o yapmazsa mecbur hastenenin acillerine gidecegim yaptirmak icin bu da Benim moralimi bozuyor.
gobekten ya da koldan degil o zaman igne..surekli hastaneye gitmek istememen cok normal canim. sizde eve hemsire gelmesi gibi bir sey yok mu diyecegim de sigorta karsilamiyor ki zaten. bazi seyler orada gercekten zor. ama biliyorsun hepsi sayili gun bir sekilde bunu da atlatacaksin.

Back
X