Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canım ben doktoru görmedim bile. 6 Martta görücem. Randevumuz o zamana. Eşim akşam iğne için reçeteyi almaya gitti. İğneleri aldı geldi. Akşam kendim yaptım.
Ekstra iğne vermiş. Fitil olarak da kullanmaya devam edicem.
6 martta kam mı vereceksin tekrar yoksa ultrasonla mı bakacaklar .

İyi miymiş canım tahim kalınlığın? Ne dedi hemşire?
suan icin her sey yolunda cok guzel gidiyoruz dedi canim. Cok sukur
Canım bilmiyorum ki. Elimde sonuç kağıdım var. Orada progesterona en benzer yazı PRGE diye bi kod var o olabilir mi?
tam bilmiyorum ama olabilir.
DilanBoran DilanBoran dennisgo dennisgo ilaçlarla aranız nasıl kızlar? Hazırlıklar nasıl gidiyor?
ben ilaclara aynen devam canim. Sen nasilsin , agrin var mi?
Canım ben doktoru görmedim bile. 6 Martta görücem. Randevumuz o zamana. Eşim akşam iğne için reçeteyi almaya gitti. İğneleri aldı geldi. Akşam kendim yaptım.
Ekstra iğne vermiş. Fitil olarak da kullanmaya devam edicem.
igneyi kalcadan mi gobekten mi yaptin canim?

Ben de her girisimde sifremi sifirlatmak zorunda kaliyorum. Tum yazismalari kacirdim.

dennisgo dennisgo naapti acaba kontrolu bugundu sanirim. Nasil gecti kontrolun canim?
şu saate kadar giremedim siteye. şifremi kabul etmiyordu.. uc tanesi 15 mm olan (digerlerinin boyutlarini bilmiyorum) yumurtalar var. ilaclara ayni dozda devam edecegim pazar kontrol var tekrar.. bu kez hersey yolunda gorunuyor. bakalim pazar ne olacak. bende bu 7. gun sendrom olmustu onden giden yumurta nedeniyle :) bu kez oyle olmamasina sevindim :)

Insallah canim . :dua::dua: Hemsire de cok olumlu konustu bugun Benim ile.
ne guzel bu konusmalar eminim seni rahatlatiyordur.. guzel gunler gorecegiz yakinda :)
Inşallah pes peşe güzel haberler gelecek.
Birazda sevinelim .
senden sonra biraz ara vermis gibiydik ama tekrar basliyoruz sanki. ilk guzel haberimizi yelek yelek verdi arkasi da gelecektir umarim.
Kızlar, sorun mu var sitede? Her istediğim zaman foruma giremiyorum.. Şuanda da bir tuhaf, kaymış bir görüntüsü var.
Hep derlerdi pozitif sonuç alanlar. Endişeler pozitif sonuç almakla bitmiyormuş diye.. Nasıl tam sevinemezler ki derdim. şimdi anlıyorum onları. Ama mutluyum tabii, dün akşam şoktaydım. Bir de yorgundum, he duygusal hem bedensel. Bütün gün sonuç bekledim. Başka da hiç bir şey yapamadım.
Sizler için dua ediyorum. Daha da çok edicem. Siz de dua edin de değerlerim sağlıkla artsın, bu güzellik elimizden kaymasın.
kaygi belki hic bitmiyor ama bu gunlerin de tadini cikarmak gerekir. sanirim sen su an ikisini de yapiyorsun :)
site cok kotu olmus bu saate kadar ben de giremenwsi
2. gün embriyosu canım. 2 tane koymuşlardı. Biri 2 hücreliydi. Diğeri bölünememişti bile 2 hücreli bile değildi. Hep burda soruyordum. Nasıl? Diye. Diğeri zaten bölünememişti bile. 13. gün yapıldı test. 2 gün sonra tekrarlamayacaklar testi. 6 mart günü yapacaklar. Çok rahatlar sanki. Ben her gün baksınlar istiyorum:)
belki cok rahatlar ama belki de oyle olmak gerekiyordur bizler Turkiye' de biraz abartiyor da olabiliriz..hangisi dogru bilemedim su an. sonucta hamilelik bizlerin hayatinda cok buyuk ve onemli bir sey, ama hayatin kendisi icin siradan bir rutin :)

şu saate kadar giremedim siteye. şifremi kabul etmiyordu.. uc tanesi 15 mm olan (digerlerinin boyutlarini bilmiyorum) yumurtalar var. ilaclara ayni dozda devam edecegim pazar kontrol var tekrar.. bu kez hersey yolunda gorunuyor. bakalim pazar ne olacak. bende bu 7. gun sendrom olmustu onden giden yumurta nedeniyle :) bu kez oyle olmamasina sevindim :)

Super haber canim. Bence boyutlarida iyi ilk haftada 15cm ulasmalari guzel. Sevindim. Insallah guzel olacak sonuc.

DilanBoran DilanBoran dennisgo dennisgo ilaçlarla aranız nasıl kızlar? Hazırlıklar nasıl gidiyor?
bu kez daha iyi canim. onden giden bir yumurta haberi almadigim bu 7. gunde keyfim yerinde. igneler de iyi gidiyor biraz akintim var baska da bir sey yok. kasik agrisi falan daha baslamadi bende. simdilik hersey yolunda bakalim pazar gunu nasil gececek.
Ben 3 defa kan verdim .sonra ultrason için gittim ilk kontrolü klinik yapıyor sonra normal kadın doktoruna gönderiyor.
ben tup bebek tedavisine baslamadan once de doktorum ayniydi. sadece islemlerimin yapildigi mekanlar farkliydi. sanirim ben hamile kalirsam doktorum degismez bu durumda. bazen konu tup bebek olunca onlarla ilgilenen doktorlara devrediyorlar bizde de.. o kisiler hamile kalirlarsa kendi doktorlarina donuyordur belki.

Hemen ultrasonla bakmıyorlar benim ilk kontrolüm 6 haftalikken olmuştu.
canim yeni guncellemede hamilelik takvimini goremiyorum ben. Sen de gorunuyor mu?
Masallah canim boyle guzelce gelissinler. Catlamamasi icin igneyi bugun yapacakmisin?

canim yeni guncellemede hamilelik takvimini goremiyorum ben. Sen de gorunuyor mu?

Masallah canim boyle guzelce gelissinler. Catlamamasi icin igneyi bugun yapacakmisin?
canim cetrotide yok bu protokolde. yani hic bir asamasinda yok. yumurta toplayana kadar baskilayici var.. onun catlamayi engelleme ozelligi var mi bilmiyorum. ama bazen de fazla yumurtasi olanlara catlatma ignesi yerine gonapeptyl veriliyormus.dozu ayni mi yuksek mi bilmiyorum. bazen de yumurta toplamadan bir iki gun sonra vurduruyorlarmis. o da arkadan gelenleri baskilamak icin mi bilemedim. yani bir igne hem baskilama, hem catlatma,hem de catlatmama yapar mi ? nasil bir igne vuruyorum ben :)

canim cetrotide yok bu protokolde. yani hic bir asamasinda yok. yumurta toplayana kadar baskilayici var.. onun catlamayi engelleme ozelligi var mi bilmiyorum. ama bazen de fazla yumurtasi olanlara catlatma ignesi yerine gonapeptyl veriliyormus.dozu ayni mi yuksek mi bilmiyorum. bazen de yumurta toplamadan bir iki gun sonra vurduruyorlarmis. o da arkadan gelenleri baskilamak icin mi bilemedim. yani bir igne hem baskilama, hem catlatma,hem de catlatmama yapar mi ? nasil bir igne vuruyorum ben :)
Ayy canim sesli guldum. Ben de anlamadim nasil bir igne vurunuyorsun. Sonu guzel olur insallah. Pazar gunu kontrole cagirmalari guzel. Yavas yavas gelissinler bakim senin yumoslar.

Ayy canim sesli guldum. Ben de anlamadim nasil bir igne vurunuyorsun. Sonu guzel olur insallah. Pazar gunu kontrole cagirmalari guzel. Yavas yavas gelissinler bakim senin yumoslar.
ama sanki 15mm de 4 gunluk igne ile fazla degil mi. sence kac gun daha igne vururum. ilk ilactan 300 kaldi ayrica bir tane 600 bir tane de 1200 luk var. sanki 4 gunden fazla vurmam ve 600 lugu acsam daha iyi olacak gibi degil mi ? gunde 225 kullaniyorum..

bu kez daha iyi canim. onden giden bir yumurta haberi almadigim bu 7. gunde keyfim yerinde. igneler de iyi gidiyor biraz akintim var baska da bir sey yok. kasik agrisi falan daha baslamadi bende. simdilik hersey yolunda bakalim pazar gunu nasil gececek.

ben tup bebek tedavisine baslamadan once de doktorum ayniydi. sadece islemlerimin yapildigi mekanlar farkliydi. sanirim ben hamile kalirsam doktorum degismez bu durumda. bazen konu tup bebek olunca onlarla ilgilenen doktorlara devrediyorlar bizde de.. o kisiler hamile kalirlarsa kendi doktorlarina donuyordur belki.
Benim için iyi oldu kadın doktoruna geçmek klinik uzaktı gidip gelmek herzaman kolay olmuyor.
Benim kadın doktorum çok yakındı fakat hiç hoşlanmıyorduk birbirimizden suratsizin tekiydi :)
O yüzden klinige söyledim ona mektup yollayacaklardı ben ona gitmicem dedim .eltimin gittiği doktora gidiyorum şimdi çok Iyiler doktor yaklaşımı da önemli benim için. Şimdilik iyi gidiyor.

Çok güzel gidecek inşallah bu sefer herşey yolunda .
Inanıyorum artık güzel haberler gelecek topigimiz şenlensin biraz.

Kızlar, sorun mu var sitede? Her istediğim zaman foruma giremiyorum.. Şuanda da bir tuhaf, kaymış bir görüntüsü var.
Hep derlerdi pozitif sonuç alanlar. Endişeler pozitif sonuç almakla bitmiyormuş diye.. Nasıl tam sevinemezler ki derdim. şimdi anlıyorum onları. Ama mutluyum tabii, dün akşam şoktaydım. Bir de yorgundum, he duygusal hem bedensel. Bütün gün sonuç bekledim. Başka da hiç bir şey yapamadım.
Sizler için dua ediyorum. Daha da çok edicem. Siz de dua edin de değerlerim sağlıkla artsın, bu güzellik elimizden kaymasın.
Rabbim tamamını erdirsin inş sağlıcakla kucağına alırsın

Back
X