Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

ama sanki 15mm de 4 gunluk igne ile fazla degil mi. sence kac gun daha igne vururum. ilk ilactan 300 kaldi ayrica bir tane 600 bir tane de 1200 luk var. sanki 4 gunden fazla vurmam ve 600 lugu acsam daha iyi olacak gibi degil mi ? gunde 225 kullaniyorum..
Canim bence de 600 luk olani ac. Pazar gunu sana opu tarihini soyler buyuk ihtimal.

Kızlar size tek tek cevap vermek istedim. ama veremedim. Hala heyecandan elim ayağım titriyor.
Değerim iyi mi sizce?
Progesteron kaç çıkmış bilmiyorum ki. Öğrenirsem söylerim. 6 Martta bir sonraki tahlilim.
Maşaallah kuzum çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah ❤

Hayirlisi olsun. Dondurulmusun varmiydi?
Malesef canım çok az yumurtam oluyo. 3 taneydi 2 si döllenmişti. 2 sinide transfert etmiştik ama malesef tutmadı. Çok ağladım halada arada ağlıyorm. Şmdi ev yerleştirme telaşına düştüm birz unutuyorm. Sanırm bi süre ara vericez. Maddi olarak zorlanıyorz. Evet devlet %100 karşılıyo ama ilk parayı biz veriyorz faturalarını verip iade alıyorux ama eve harcanınca olanıda ara vermk zornda kalıcam gibi. Doktor bakalım ne söyleyeck

Malesef canım çok az yumurtam oluyo. 3 taneydi 2 si döllenmişti. 2 sinide transfert etmiştik ama malesef tutmadı. Çok ağladım halada arada ağlıyorm. Şmdi ev yerleştirme telaşına düştüm birz unutuyorm. Sanırm bi süre ara vericez. Maddi olarak zorlanıyorz. Evet devlet %100 karşılıyo ama ilk parayı biz veriyorz faturalarını verip iade alıyorux ama eve harcanınca olanıda ara vermk zornda kalıcam gibi. Doktor bakalım ne söyleyeck

Genetik test yapmislarmiydi embiryoya Gonca’cim? Neden tutunmadigini anlamak icin onemli olabilir. Ilk parayi size odetmeleri kotuymus. Ama umarim tekrar deneyebilirsin. Cok uzmemeye calis kendini. Bende de benzeri bir sorun var. Yumurta sayim iyi ve olgunlar ama dollenme orani cok dusuk. Ben de onun icin her basarisiz deneme sonrasi tekrar tedavi olmak zorunda kaliyorum. Ilk sonucu ogrendigimde cok uzulmustum simdi artik onemsemiyorum. Durumumu ve bunun benim hayatimin bir parcasi oldugunu kabul ettim. Ya olursa diye denemeye devam edicegim. Cunku uzulmenin ve aglamanin bize bir faydasi yok. Sagligimiz ve moralimiz yuksek olmali ki bu bebisleri kucagimiza alma sansimiz olsun. Ama madden ve manevi olarak cok zor bir surec.

Ben de uzun süre etkisinden kurtulamamıştım canım. İlk tedavimden 6 ay sonra cesaret edebildim. 9 ay sonra başlayabildim. İsteyen herkes ulaşsın bebeğine...

Günaydın! Kızlar tek tek alıntı yapamadım, sayfa yenileyince kayboluyor sanırım alıntılar veya bende öyle oldu.

Ben iyiyim, ağrım yok, kanamam da başlamak üzere sanırım hafif belirtiler var.

yelek yelek perşembe doktorla görüşeceğiz dondurulmuşların transferi için. Bu tip transferde iğne ilaç vs kullanılıyor mu?

dennisgo dennisgo canım 7. günü atlattın, bu sefer herşey kontrollü ve yolunda ilerliyor, sonuçta öyle olacak eminim.

DilanBoran DilanBoran cım rahim kalınlığı ideal değil mi şimdi? Sonraki randevun ne zaman? 2 haftan kaldı :)

Günaydın! Kızlar tek tek alıntı yapamadım, sayfa yenileyince kayboluyor sanırım alıntılar veya bende öyle oldu.

yelek yelek perşembe doktorla görüşeceğiz dondurulmuşların transferi için. Bu tip transferde iğne ilaç vs kullanılıyor mu?

dennisgo dennisgo canım 7. günü atlattın, bu sefer herşey kontrollü ve yolunda ilerliyor, sonuçta öyle olacak eminim.

DilanBoran DilanBoran cım rahim kalınlığı ideal değil mi şimdi? Sonraki randevun ne zaman? 2 haftan kaldı :)
Evet canım daha iyi başladık, daha iyi sonuçlandıracağız umarım :) bakalım yarın nasıl gececek. Yavaş yavaş agrılar ve dolgunluk hissi de başladı. Yarın göreceğiz son durumu.
Senin de Perşembe günü kafandaki sorulara yanıt olacak bir planlama yapman mümkün olur umarım. Her şey çok güzel olucak buna inanıyorum

Canım ben estrofem diye bir bant kullandım adetimin 1. günü başladım, östrojen hormonu için. Transferden birkaç gün önce progestan hapına başladım. Hapı fitil olarak kullanmamı tavsiye etti doktor. Taze transferden çok daha rahattı dondurulmuşlarla olan tedavim.
Şimdi bizim bebeler vücutta döllenebilseydi sanırım bu iki hormonu vücut belli bir seviyede üretecekti ya, transfer günü o seviyeye ulaşsın diye yine ilaç kullanılıyor. İğne okumadım, duymadım ben de, kesinlikle çok daha rahat, hafif geçti benimkisi.

Canım ben estrofem diye bir bant kullandım adetimin 1. günü başladım, östrojen hormonu için. Transferden birkaç gün önce progestan hapına başladım. Hapı fitil olarak kullanmamı tavsiye etti doktor. Taze transferden çok daha rahattı dondurulmuşlarla olan tedavim.
Şimdi bizim bebeler vücutta döllenebilseydi sanırım bu iki hormonu vücut belli bir seviyede üretecekti ya, transfer günü o seviyeye ulaşsın diye yine ilaç kullanılıyor. İğne okumadım, duymadım ben de, kesinlikle çok daha rahat, hafif geçti benimkisi.

Benim kanamam bugün başladı, reçetem falan yok eğer transfer olacaksa ve ilaç kullanacaksam, pazartesi arayıp sorayım yinede.

Back
X