- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.481
evet benim icin bu aşamaya gelmek önemliydi. sayi ne kadar fazla olsa o kadar iyi olurdu ama toplanmasi bile iyi hissettirdi :)Ilk 2 tedavi de yumurta toplanamamasi seni uzmustu cok sukur bu sefer yumoslar toplandi. Insallah yarin guzel haberler duyarsin canim.
senin icinKizlar sonunda yumurtam geldi:) Tam 13 gun gecikti ama olsun. Umarim bundan sonra duzene girer. Bugun insallah hep guzel haberler alicaz:)dennisgo , yelek , DilanBoran ve Blablup insallah guzel gececek bugun randevulariniz.
yumurtalarin durumu ve transfer konusu bugun netlesecek canim. simdilik telefon bekliyorum. ama bu yumurta toplama kismi bende neredeyse travmaya donusuyordu :)DilanBoran canim ptsini hepbirlikte iple cekecegiz, dennisgo cok sükür bu sefer hayirli haberleri aldin, darisi insallah transfer gününe, senin transfer hangi gün ?
Bugun gece Kandil, Mübarek 3 Aylarin baslangici, hepimizin dualari kabul llur inşallah
Evet Salı toplandı. 3 olgun yumurta vardı.bugün haber gelecek bakalım bekliyoruz.Tahmin edebiliyorum, yumurta toplama ne zamandi ? Sali günümüydü? zaten en gec 5.ci gün Transfer olur
hadi gozun aydin, Turkiye ye gidip gelip insallah en yakin zaman da sen de baslarsin tekrar.Kizlar sonunda yumurtam geldi:) Tam 13 gun gecikti ama olsun. Umarim bundan sonra duzene girer. Bugun insallah hep guzel haberler alicaz:)dennisgo , yelek , DilanBoran ve Blablup insallah guzel gececek bugun randevulariniz.
sagol canim, pazartesi kontrol buyuk gun carsamba. Herkesin Regaip kandili mubarek olsun, dualari kabul olsun insallah.DilanBoran canim ptsini hepbirlikte iple cekecegiz, dennisgo cok sükür bu sefer hayirli haberleri aldin, darisi insallah transfer gününe, senin transfer hangi gün ?
Bugun gece Kandil, Mübarek 3 Aylarin baslangici, hepimizin dualari kabul llur inşallah
Sayi onemli degil canim insallah bu gun guzel bir haber duyarsin. Hala heyecan yok mu?evet benim icin bu aşamaya gelmek önemliydi. sayi ne kadar fazla olsa o kadar iyi olurdu ama toplanmasi bile iyi hissettirdi :)
senin icin
yumurtalarin durumu ve transfer konusu bugun netlesecek canim. simdilik telefon bekliyorum. ama bu yumurta toplama kismi bende neredeyse travmaya donusuyordu :)
hadi gozun aydin, Turkiye ye gidip gelip insallah en yakin zaman da sen de baslarsin tekrar.
sagol canim, pazartesi kontrol buyuk gun carsamba. Herkesin Regaip kandili mubarek olsun, dualari kabul olsun insallah.
Sayi onemli degil canim insallah bu gun guzel bir haber duyarsin. Hala heyecan yok mu?
MerhabaBen neredeyse 5 yillik evliyim, 4 yil hic düsünmedik, benim Meslek Kurslarim vardi sonra ev almak istedik onunla ugrastik, ve son 1 senedir cok istiyoruz, Avusturyada yasiyorum, Eşim Belcikada yasiyordu, evlendik burda yasamaya basladik, Genetik tasiyicilik oldugu icin en bastan tüp bebek e basladik, ilk transfer 1 Blasto Eylülde oldu, malesef kalbi durdu, bu ayki adetimle estrafem, clexane, intralipid ve neupogen ile deneyecegiz insallah faydasini görürüm, ve bende bu sefer 2 embryo istiyorum doktorum olur dedi, hayirlisi insallah bu seferde bana tutunur ve asla kaybetmem. Buarada yasim 28, Temmuzda 29 olcam, Hamileligim Dogumgünü hediyem olur insallah
Gözün aydın canım çok sevindim .Seninki güçlü bi yumurta tutunacak inşallah sana . Bugün çok güzel bi gün bol bol dua edelim .Kızlar haber geldi Pazar 8;30 da transferim var. Benim kahraman yumurtaya bakın hele 5. Gün embriyosu olacakmış :) çok mutlu oldum.
DilanBoran Pazar sabahı fitil koymayıp yanımda götüreceğim. Transfer sonrası koyacakmışım
Hiç bilmiyorum desem :) ben döllenme olursa 3. Gün koyarlar diye düşünüyordum sayı az olduğu için. Ama embriyo kalitesi iyi ve Pazar sabah transferiniz var dediklerinde aklıma sormak gelmedi :)Gözün aydın canım çok sevindim .Seninki güçlü bi yumurta tutunacak inşallah sana . Bugün çok güzel bi gün bol bol dua edelim .
Söylediler mı 3 ude olmuş mu .
bence 3üde olmustur, eger 1 tane kalsaydi riske atmamak icin hemen transfer yapalim derlerdiHiç bilmiyorum desem :) ben döllenme olursa 3. Gün koyarlar diye düşünüyordum sayı az olduğu için. Ama embriyo kalitesi iyi ve Pazar sabah transferiniz var dediklerinde aklıma sormak gelmedi :)
Hayırlısı olsun inşallah. Sana bi tanesi tutunsun ve 9 ay hiç bırakmasin inşallah. Sin zamanlarda çok hamile haberi alıyorum inşallah sizden de tek tek alicam.Hiç bilmiyorum desem :) ben döllenme olursa 3. Gün koyarlar diye düşünüyordum sayı az olduğu için. Ama embriyo kalitesi iyi ve Pazar sabah transferiniz var dediklerinde aklıma sormak gelmedi :)
Çok teşekkür ederim canım umarım sıkıca tutunur ve katılır aramıza :)
bugun ile yarin oruc tutacagim canim. Bir seyler yiyip ilacimi icmek icin kalktim, simdi tekrar yapatacagimDilancim cok erken degilmi saat orda uyuyadinmi?
oyyy MasallahKızlar haber geldi Pazar 8;30 da transferim var. Benim kahraman yumurtaya bakın hele 5. Gün embriyosu olacakmış :) çok mutlu oldum.
DilanBoran Pazar sabahı fitil koymayıp yanımda götüreceğim. Transfer sonrası koyacakmışım
Takvimine kavusmussunGözün aydın canım çok sevindim .Seninki güçlü bi yumurta tutunacak inşallah sana . Bugün çok güzel bi gün bol bol dua edelim .
Söylediler mı 3 ude olmuş mu .
Kizlar Benim rahim kalinligim 10 cikti. Bugun kan sonucu da iyi cikarsa catlatma ignesini vurunacagim. Hemsire bana transferden sonra ilk 3 gun dikkat etmemi soyledi. Transfer gunu sadece yat dedi. Yuksek yastik kullanma duz yat saga sola donme dedi. 2. Ve 3. Gunler cok yatmana gerek yok oturabilirsin cok fazla ayakta durmamak sarti ile yemegini yapabilirsin temizlik yasak dedi. 3 gun sonra normal hayatina donebilirsin dedi. Gunde 1 bardak cay veya kahve icebilirsin dedi. Kahve filtreli olsun dedi. Transferden sonra baslamam icin asprin yazdi gunde bir tane icecegim.
Kizlar sonunda yumurtam geldi:) Tam 13 gun gecikti ama olsun. Umarim bundan sonra duzene girer. Bugun insallah hep guzel haberler alicaz:)dennisgo , yelek , DilanBoran ve Blablup insallah guzel gececek bugun randevulariniz.
DilanBoran canim ptsini hepbirlikte iple cekecegiz, dennisgo cok sükür bu sefer hayirli haberleri aldin, darisi insallah transfer gününe, senin transfer hangi gün ?
Blablup canim sen gittin mi dr ile gorusmeye?
Evet Salı toplandı. 3 olgun yumurta vardı.bugün haber gelecek bakalım bekliyoruz.
Kızlar haber geldi Pazar 8;30 da transferim var. Benim kahraman yumurtaya bakın hele 5. Gün embriyosu olacakmış :) çok mutlu oldum.
Belki dediğin gibidir. Sormak aklıma geleydi bilirdim şimdi :) Benim doktor tek embriyoda yerleştirmekte ısrarcı olduğu için transferimiz Pazar dediklerinde diğerlerini merak etmedim hiç :)bence 3üde olmustur, eger 1 tane kalsaydi riske atmamak icin hemen transfer yapalim derlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?