Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ilk 2 tedavi de yumurta toplanamamasi seni uzmustu cok sukur bu sefer yumoslar toplandi. Insallah yarin guzel haberler duyarsin canim.
evet benim icin bu aşamaya gelmek önemliydi. sayi ne kadar fazla olsa o kadar iyi olurdu ama toplanmasi bile iyi hissettirdi :) senin icin yumurtalarin durumu ve transfer konusu bugun netlesecek canim. simdilik telefon bekliyorum. ama bu yumurta toplama kismi bende neredeyse travmaya donusuyordu :)

hadi gozun aydin, Turkiye ye gidip gelip insallah en yakin zaman da sen de baslarsin tekrar.
sagol canim, pazartesi kontrol buyuk gun carsamba. Herkesin Regaip kandili mubarek olsun, dualari kabul olsun insallah.
Sayi onemli degil canim insallah bu gun guzel bir haber duyarsin. Hala heyecan yok mu?

Dilancim cok erken degilmi saat orda uyuyadinmi?

Merhaba
Sizde ne gibi genetik taşıyıcılık var acaba ?

Gözün aydın canım çok sevindim .Seninki güçlü bi yumurta tutunacak inşallah sana . Bugün çok güzel bi gün bol bol dua edelim .
Söylediler mı 3 ude olmuş mu .

Gözün aydın canım çok sevindim .Seninki güçlü bi yumurta tutunacak inşallah sana . Bugün çok güzel bi gün bol bol dua edelim .
Hiç bilmiyorum desem :) ben döllenme olursa 3. Gün koyarlar diye düşünüyordum sayı az olduğu için. Ama embriyo kalitesi iyi ve Pazar sabah transferiniz var dediklerinde aklıma sormak gelmedi :)
Çok teşekkür ederim canım umarım sıkıca tutunur ve katılır aramıza :)

dennisgo harika bir haber bu, ne güzel 5.ci gün Transferi olucak, insallah hayirlisiyla sana tutunurlar ve hiicc birakmazlar :) :)

A Ayperi1453 Merhaba, bizde akrabaliktan dolayi Tek Gen hastalik tasiyicisiyiz ve PGT yöntemiyle embryolarda Genetik Test yapilip öyle Transfer gerceklesiyor, tabi Allahim ne derse o, biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi allahin emri, hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Hiç bilmiyorum desem :) ben döllenme olursa 3. Gün koyarlar diye düşünüyordum sayı az olduğu için. Ama embriyo kalitesi iyi ve Pazar sabah transferiniz var dediklerinde aklıma sormak gelmedi :)
bence 3üde olmustur, eger 1 tane kalsaydi riske atmamak icin hemen transfer yapalim derlerdi

Hayırlısı olsun inşallah. Sana bi tanesi tutunsun ve 9 ay hiç bırakmasin inşallah. Sin zamanlarda çok hamile haberi alıyorum inşallah sizden de tek tek alicam.

Dilancim cok erken degilmi saat orda uyuyadinmi?
bugun ile yarin oruc tutacagim canim. Bir seyler yiyip ilacimi icmek icin kalktim, simdi tekrar yapatacagim
oyyy Masallah yumoslara. Demek ki gelisimleri cok guzel. Hayirli olsun canim cok sevindim.
Takvimine kavusmussun . Insallah burdaki herkesin boyle bir takvimi olur.

Canim benim doktorum spor yapabilir, agir kaldirabilir, saunaya gidebilirsin kisacasi herseyi yapabilirsin demisti :) Bu defa bende senin hemsirenin dediklerini yapacagim :))

Hosgelmisler :) Gozun aydin canim <3

Aminnn canim, senin de kandilin mubarek olsun!

Blablup canim sen gittin mi dr ile gorusmeye?

Doktorla gorustuk, 3 opsiyon var.

• 2 Blasto Transferi: Pazartesi (adetin 10. gunu) ilk ultrason kontrolu, ultrogest baslangici ve sonraki hafta transfer.
  • Histeroskopi: Pazartesi tanisal histeroskopi ve sonuca gore sonraki ay transfer.
  • Histeroskopi + Biyopsi: Haftaya histeroskopi ve sonrasinda biyopsi icin sonuc bekleme. Bu islemlerin ardindan transfer icin biraz beklemek gerekiyormus. Burada killerceller e falanda araniyor.

Benim doktorum dogum iznine cikti gecen hafta, o nedenle istedigimiz doktoru secme hakki verdiler, ben en basta klinigin sahibi olan, cok basarili yorumlari olan doktoru istemistim ama ona yeni hasta vermiyorlardi, bu defa onu secebildim.

Doktor yarina kadar dusunup randevu icin aramamizi soyledi. Onun fikrini sorduk, hemen donmus transfere gecebiliriz ben bir sorun gormuyorum dedi. Zaten 1 cocuk var, daha oncede gebelik gerceklesmis, donmus 2 embriyo transferiyle devam edebiliriz hemen dedi. Ama biz yinede biraz dusunmek istedik.

Suan kafam cok karisik.... 10 tane dondurulmus embriyo var, 2 tanesini transfer ettirip eger yine olmaysa diger tetkiklere geceriz diye dusunduk once. Cunku zaten 1. transferde tutunmama olasiligi vardi, ilaclar, yumurta toplamadan kaynaklanan sislik, agrilar vs. Belki dinlenmis rahim ve donmus embriyo ile sans artar. Doktor bu sekilde ilerlemenin normal oldugunu hemen panik olmamamizi soyledi.

Ben yazarken haber gelmis bile Tebrikler canim! Pazar gunu boooooool sans! Belki 2 tane transferolacaktir

bence 3üde olmustur, eger 1 tane kalsaydi riske atmamak icin hemen transfer yapalim derlerdi
Belki dediğin gibidir. Sormak aklıma geleydi bilirdim şimdi :) Benim doktor tek embriyoda yerleştirmekte ısrarcı olduğu için transferimiz Pazar dediklerinde diğerlerini merak etmedim hiç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…