- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.441
Ben saatlere dikkat etmiyorum şu an daha önce de etmemiştim. Bir sorun olmaz sanırım. Günde üç kere kullanmak da zormuş. Senin doktor bir saat uzanmanı tavsiye etti ya ben de öyle yapayım dedim.Sagol canim . Benim taze transferde transferden 3 gun once igneye baslamistim. Simdi de 6. Gun onceden fitil ve igneye baslamis olacagim. Canim dualarim senin ile yarin insallah icinin rahat edecegi bir rakam gorursun. Sonuc cikar cikmaz yaz bize.
bana fitil icin sabah 7 aksam 10 da yapabilirsin dedi. Ama yarin gidip Sabah 10 aksam 11 de yapabilirmiyim diye soracagim? Buyuk ihtimal sorun olmaz.
Beklemek de biraz zorlu oluyor hemen gelse de sen de başlasan canım :)Kizlar, eskiden ayda bir girer 5dk bakardim, simdi 5dkaya bir bakiyorum kim ne yazmis diye :) :) Bagimlimi oldum ne, bende Adetimin gelmesini bekliyorum, insallah Donmusembryo transferi icin bu adetle birlikte basliycam ilaclara, ama gelmiyooo
hap olarak kullanıldığında da yan etkileri çok oluyormuş galiba. Vajinal kullanınca o etkiler olmuyormuş, ayrıca daha etkili oluyormuş.Hap guzelmis ya keske hep oyle alsak. Fitilde ignede sec beyan al seklinde. Al birini vur otekine.
Bu hafta tatil evdeyim o nedenle saatler sorun değil ama haftaya ben de ya öğlen gelip yapacağım ya da 7-16-22 gibi kursa göre ayarlayacağım. Bilemedim ama saat dediğin gibi çok önemli değildir.Ben 1-2 saat erken veya gec yapmistim canim. Doktor ayni saatte dememisti, sabah ogle aksam dedi sadece. Ama ilk saatlerini ayarlarken, oglen ve aksam saatlerini evde oldugun saatlere denk getir bence, ben 9-15-21 saatlerinde yapmistim, ama bir daha olsa 2 saat daha gece cekerim cunku saat 15:00 te hep evde olup yatamiyorsun. Veya aksam 21 den sonra 1 saat yatmak zor oluyor, tam ertesi gune canta, cocuga kiyafet utu camasir vs saatleri benim :)
Çocuk doğuştan kendi bazı özellikler getiriyor elbette ama yaşadığı ailede bunlar desteklenirse yerleşiyor, kırılması gereken şeylerse ve aile de kararlılıkla mücadele ediyorsa çocukta değişimler olabiliyor. Sıfır çocuk iki gözle bu kadar sonuç çıkarabildim :)O mümkün degil iste :) Bence bebegin sakinligi karakter meselesi, benim kizim sessiz sakin kosede oynayan bir cocuk degil ama gurultucu, sebepsiz aglayan, huysuzluk yapan cocukta degil. Cok aktif ama kurallarimizi, rutinimizi biliyor. Dogdugundan itibaren besigine yatirip sirtini pispis yaprak kendi uyumaya alistirdik, yemek konusunda da taviz vermedik. Kar kis soguk demeden gunde belirli bir sure temiz havada gezdi, banyosunu yapti. Rutini olmasi cok onemli bence. Onun disinda zaten evde ilgi odagi, cok sevildigini ona zaman ayrildigini bilerek buyudu. Bir cocuk tok ve dinlenmisse, kendini guvenli hissettigi bir ortamda buyuyorsa bence bir zorlugu olmuyor. Ama bunu 1 cocuk deneyimi ile soyluyorum :)
Canim seni aradilar mi klinikten?Ben saatlere dikkat etmiyorum şu an daha önce de etmemiştim. Bir sorun olmaz sanırım. Günde üç kere kullanmak da zormuş. Senin doktor bir saat uzanmanı tavsiye etti ya ben de öyle yapayım dedim.
Beklemek de biraz zorlu oluyor hemen gelse de sen de başlasan canım :)
hap olarak kullanıldığında da yan etkileri çok oluyormuş galiba. Vajinal kullanınca o etkiler olmuyormuş, ayrıca daha etkili oluyormuş.
Bu hafta tatil evdeyim o nedenle saatler sorun değil ama haftaya ben de ya öğlen gelip yapacağım ya da 7-16-22 gibi kursa göre ayarlayacağım. Bilemedim ama saat dediğin gibi çok önemli değildir.
Çocuk doğuştan kendi bazı özellikler getiriyor elbette ama yaşadığı ailede bunlar desteklenirse yerleşiyor, kırılması gereken şeylerse ve aile de kararlılıkla mücadele ediyorsa çocukta değişimler olabiliyor. Sıfır çocuk iki gözle bu kadar sonuç çıkarabildim :)
Yanlış veya eksik olabilir o nedenle :)
Yarın arayacaklar canım. Bugün aramayacaklardı zatenCanim seni aradilar mi klinikten?
Ama hap da mideye ve karaciğere zarar verebiliyormuş.Hap guzelmis ya keske hep oyle alsak. Fitilde ignede sec beyan al seklinde. Al birini vur otekine.
Yarın bizim için çok güzel bir gün olur umarım. Hepimiz güzel haberlerle döneriz :)
Canım hala düşük ama bir öndekine göre yüksek mi peki. İğnenin ikiye çıkması iyi olmuş. Bir daha ne zaman bakılacak ?Kızlar benim betahgc değerime bakmamışlar kan testinde. Progesterona bakmışlar. Hala düşükmüş. Günde ikiye çıktı iğnelerim. Biraz moralim bozuk.
Heyecandan soramadım bir öncekine göre iyi mi diye.Canım hala düşük ama bir öndekine göre yüksek mi peki. İğnenin ikiye çıkması iyi olmuş. Bir daha ne zaman bakılacak ?
Moralini bozma canim gecenkine gore duzelme vardir. 2 igne ile daha cok duzene girer.Kızlar benim betahgc değerime bakmamışlar bugün kan testinde. Yanlış anlamışım heralde. Sadece progesteronla östrojene bakmışlar.progesteron iğnesi bir tane yapıyordum şimdi 2 taneye çıkarttılar. Moralim biraz bozuldu.
Canını sıkma hiç. İğneler ile mutlaka bir fark olmuştur istedikleri kadar yükselmediği için dozu arttırmışlar. Şöyle düşün, sonuçta yakından takip ediliyorsun ve hamileliğin devamı için eksik ne varsa vücutta dışarıdan takviye etmeye çalışıyorlar. Bu açıdan bakınca da şanslısın :)Heyecandan soramadım bir öncekine göre iyi mi diye.Bir dahaki randevum 20 martta ultrason var.
Ah, siz de olmasanız.... hep moral veriyorsunuz, beni anlıyorsunuz.Canını sıkma hiç. İğneler ile mutlaka bir fark olmuştur istedikleri kadar yükselmediği için dozu arttırmışlar. Şöyle düşün, sonuçta yakından takip ediliyorsun ve hamileliğin devamı için eksik ne varsa vücutta dışarıdan takviye etmeye çalışıyorlar. Bu açıdan bakınca da şanslısın :)
Hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz kaygılarımız da benzer. Birbirimize destek ola ola bebekleri sırayla evlerimize götüreceğiz :)Ah, siz de olmasanız.... hep moral veriyorsunuz, beni anlıyorsunuz.
İnşallah canım benim.Hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz kaygılarımız da benzer. Birbirimize destek ola ola bebekleri sırayla evlerimize götüreceğiz :)
Canım benim:) hadi hayırlı olsun. Çok güzel bilgiler.. transfer ne zaman?Kizlar Benim rahim kalinligim 10 cikti. Bugun kan sonucu da iyi cikarsa catlatma ignesini vurunacagim. Hemsire bana transferden sonra ilk 3 gun dikkat etmemi soyledi. Transfer gunu sadece yat dedi. Yuksek yastik kullanma duz yat saga sola donme dedi. 2. Ve 3. Gunler cok yatmana gerek yok oturabilirsin cok fazla ayakta durmamak sarti ile yemegini yapabilirsin temizlik yasak dedi. 3 gun sonra normal hayatina donebilirsin dedi. Gunde 1 bardak cay veya kahve icebilirsin dedi. Kahve filtreli olsun dedi. Transferden sonra baslamam icin asprin yazdi gunde bir tane icecegim.
Gözün aydin canim hayirlisiyla Transfer gerceklesir insallah, insan zaten Transferden sonra eve gelip uzanmak istiyor hicbisey yapmak istemiyor, sende güzelce uzanirsin, ama bircok yerde okudum Transfer sonrasi direk işe giden ve hamile kalanlarda var, ama icin rahat etmesi icin Doktoru dinle :)Kizlar Benim rahim kalinligim 10 cikti. Bugun kan sonucu da iyi cikarsa catlatma ignesini vurunacagim. Hemsire bana transferden sonra ilk 3 gun dikkat etmemi soyledi. Transfer gunu sadece yat dedi. Yuksek yastik kullanma duz yat saga sola donme dedi. 2. Ve 3. Gunler cok yatmana gerek yok oturabilirsin cok fazla ayakta durmamak sarti ile yemegini yapabilirsin temizlik yasak dedi. 3 gun sonra normal hayatina donebilirsin dedi. Gunde 1 bardak cay veya kahve icebilirsin dedi. Kahve filtreli olsun dedi. Transferden sonra baslamam icin asprin yazdi gunde bir tane icecegim.
kan sonucu da iyi cikar umarim.. adim adim transfer yaklasiyor.. heyecan dorukta :)Kizlar Benim rahim kalinligim 10 cikti. Bugun kan sonucu da iyi cikarsa catlatma ignesini vurunacagim. Hemsire bana transferden sonra ilk 3 gun dikkat etmemi soyledi. Transfer gunu sadece yat dedi. Yuksek yastik kullanma duz yat saga sola donme dedi. 2. Ve 3. Gunler cok yatmana gerek yok oturabilirsin cok fazla ayakta durmamak sarti ile yemegini yapabilirsin temizlik yasak dedi. 3 gun sonra normal hayatina donebilirsin dedi. Gunde 1 bardak cay veya kahve icebilirsin dedi. Kahve filtreli olsun dedi. Transferden sonra baslamam icin asprin yazdi gunde bir tane icecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?