Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ben saatlere dikkat etmiyorum şu an daha önce de etmemiştim. Bir sorun olmaz sanırım. Günde üç kere kullanmak da zormuş. Senin doktor bir saat uzanmanı tavsiye etti ya ben de öyle yapayım dedim.
Kizlar, eskiden ayda bir girer 5dk bakardim, simdi 5dkaya bir bakiyorum kim ne yazmis diye :) :) Bagimlimi oldum ne, bende Adetimin gelmesini bekliyorum, insallah Donmusembryo transferi icin bu adetle birlikte basliycam ilaclara, ama gelmiyooo
Beklemek de biraz zorlu oluyor hemen gelse de sen de başlasan canım :)
Hap guzelmis ya keske hep oyle alsak. Fitilde ignede sec beyan al seklinde. Al birini vur otekine.
hap olarak kullanıldığında da yan etkileri çok oluyormuş galiba. Vajinal kullanınca o etkiler olmuyormuş, ayrıca daha etkili oluyormuş.
Bu hafta tatil evdeyim o nedenle saatler sorun değil ama haftaya ben de ya öğlen gelip yapacağım ya da 7-16-22 gibi kursa göre ayarlayacağım. Bilemedim ama saat dediğin gibi çok önemli değildir.
Çocuk doğuştan kendi bazı özellikler getiriyor elbette ama yaşadığı ailede bunlar desteklenirse yerleşiyor, kırılması gereken şeylerse ve aile de kararlılıkla mücadele ediyorsa çocukta değişimler olabiliyor. Sıfır çocuk iki gözle bu kadar sonuç çıkarabildim :)
Yanlış veya eksik olabilir o nedenle :)

Canim seni aradilar mi klinikten?

Yarın bizim için çok güzel bir gün olur umarım. Hepimiz güzel haberlerle döneriz :)

Kızlar benim betahgc değerime bakmamışlar bugün kan testinde. Yanlış anlamışım heralde. Sadece progesteronla östrojene bakmışlar. progesteron iğnesi bir tane yapıyordum şimdi 2 taneye çıkarttılar. Moralim biraz bozuldu.

Son düzenleme:
Agzina saglik canim,, hadi inşallah

Kızlar benim betahgc değerime bakmamışlar kan testinde. Progesterona bakmışlar. Hala düşükmüş. Günde ikiye çıktı iğnelerim. Biraz moralim bozuk.
Canım hala düşük ama bir öndekine göre yüksek mi peki. İğnenin ikiye çıkması iyi olmuş. Bir daha ne zaman bakılacak ?

Moralini bozma canim gecenkine gore duzelme vardir. 2 igne ile daha cok duzene girer.

Heyecandan soramadım bir öncekine göre iyi mi diye. Bir dahaki randevum 20 martta ultrason var.
Canını sıkma hiç. İğneler ile mutlaka bir fark olmuştur istedikleri kadar yükselmediği için dozu arttırmışlar. Şöyle düşün, sonuçta yakından takip ediliyorsun ve hamileliğin devamı için eksik ne varsa vücutta dışarıdan takviye etmeye çalışıyorlar. Bu açıdan bakınca da şanslısın :)

Ah, siz de olmasanız.... hep moral veriyorsunuz, beni anlıyorsunuz.

Kizlar Benim rahim kalinligim 10 cikti. Bugun kan sonucu da iyi cikarsa catlatma ignesini vurunacagim. Hemsire bana transferden sonra ilk 3 gun dikkat etmemi soyledi. Transfer gunu sadece yat dedi. Yuksek yastik kullanma duz yat saga sola donme dedi. 2. Ve 3. Gunler cok yatmana gerek yok oturabilirsin cok fazla ayakta durmamak sarti ile yemegini yapabilirsin temizlik yasak dedi. 3 gun sonra normal hayatina donebilirsin dedi. Gunde 1 bardak cay veya kahve icebilirsin dedi. Kahve filtreli olsun dedi. Transferden sonra baslamam icin asprin yazdi gunde bir tane icecegim.

Canım benim:) hadi hayırlı olsun. Çok güzel bilgiler.. transfer ne zaman?

Gözün aydin canim hayirlisiyla Transfer gerceklesir insallah, insan zaten Transferden sonra eve gelip uzanmak istiyor hicbisey yapmak istemiyor, sende güzelce uzanirsin, ama bircok yerde okudum Transfer sonrasi direk işe giden ve hamile kalanlarda var, ama icin rahat etmesi icin Doktoru dinle :)

kan sonucu da iyi cikar umarim.. adim adim transfer yaklasiyor.. heyecan dorukta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…