Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Genelde pozitifim aslında ama arada sırada acaba? Diyorum.
Vallahi bütün bu olumsuz haberlerin karşısında korksan da zor da olsa güçlü durmayı, inançlı durmayı, karnındakini korumaya çalışmayı denemekle başlıyor sanırım annelik.
Ve bu duygu değişik, çok güzel bir duygu... Allah, isteyen bütün arkadaşlarıma yaşatsın

Bende okuduklarimdan duyduklarımdan çok etkileniyorum ama bu demek degilki onlar yaşadı benim başıma da gelecek en büyük rol sana düşüyor canım kendi kendini avutmayi teselli etmeyi bilmelisin bu hamilelik bana gerçekten sabırlı olmayı öğretti. Benim içimde de büyük korkular var hep sabah uyandığımda bazen bekliyorum bebek tekme atana kadar öyle rahatlıyorum yoksa hep bi korku oluyor .Inşallah rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin bütün burdaki arkadaşlara da nasip etsin.
Sabir ve emek gerektiren bisey gerçekten.
Ama sen hep pozitif düşün huzurlu sakin bi hamilelik geçirmeye tadını çıkarmaya çalış. Sen iyisen bebisin de Iyi olur .

Inşallah bu sefer hayırlısıyla tutunsun sana.
Bu seferde senin heyecanına mutluluğuna eşlik ederiz rabbimin izniyle.

Amin canim insallah. . Gercekten alisik olmadigimiz bir duygu ama cok guzel bir his bu.
Inşallah kat kat artsın değerin yine yaz buraya unutma sonucu ben çok meraklı melahat oldum bu aralar :)
Lutfen benim adimi calma o benim . Huris seslenirdi bana hatirladin mi Melahat diye.

Kizlar cikti sonucum.Hcg 1,107 prog 40. cok sukur guzel katlamis yavrum buyuyor.

Çok teşekkürler canım... sağolasın:) sen de Almanya’daydın değil mi? Doktor bana omega3 takviyesi de almamı tavsiye etti. Ben de Rossman’a baktım çeşit çeşit var. Kaç mg alacağımı da söylemedi. Sonra tanıdık eczacımıza sordum, baya uğraştı adam kapatacaktı artık, tavsiye ettiğini aldım. Vegan yazıyor üstünde. Pek içime sinmedi ama neyse.
Sen kullandın mı omega3 hangisini kullandın ne zaman başlamıştın?

Aaayyy çok sevindim hayırlı olsun, çok tebrik ederim, çok güzel sağlıkla kucağına al inşallah

Dilancim coook cook sevindim canim benim. Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin. Cok guzel bi hamilelik gecirirsin insallah. Dualarim seninle...

Canim bazi insanlar ya düsüncesizlikten, yada kötü kalplilikten yapiyorlar böyle seyler. Ben bu tip insanlari yok sayiyorum artik. Icimde kirginlik, kizginlikta tutmuyorum, benim icin gorunmez duyulmaz varliklar oluyorlar :) Ben dis gebelik sonrasi hastahaneden eve geldigimde, hamile bir arkadasim bebek alisveri yapip bana gecmis olsuna gelmisti. Koltugun ustune bebek esyalarini serip gostermeye baslayinca sok oldum Ama heralde dusunemedi dedim. Sonra anladim ama kötü kalbinden dolayi yaptigini, ben ne zaman bir konuda sikintim var desem, bana destek olmak yerine kendindekini overdi :) Sanki ben ona senin durumun ne kadar mukemmel diye madalya takacagim :) Neyse artik o ve benzeri kisileri ignore ediyorum. Hayatimda kötü, olumsuz seylere kizginlik kuskunluk yok icimde, sadece gormezden geliyorum. Yoksa gercekten günlük hayat kalitesi bile dgisiyor insanin.

Aslinda günlük hayatta sagdan soldan birseyler duyuyoruz ama her dönemde kendi durumumuza uygun olanlari filtreliyoruz, algida secicilik. Simdi sen etrafta gebelik, bebekle ilgili seyleri duyarsin hep. Negatif olanlari duyma, bosver. Kendini bu sekilde sartlandirirsan bir sure sonra otomatik olarak beynin eleyecek negatif seyleri.

Maşallah Dilan’cım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin canim insallah. Darisi sizlerin basina insallah. Dualarim sizler ile olacak. Insallah sen de bir hafta sonra guzel haberler vereceksin bize.
Dilancim coook cook sevindim canim benim. Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin. Cok guzel bi hamilelik gecirirsin insallah. Dualarim seninle...
Amin canim insallah.. Insallah sen de en yakin zaman da tekrar hamile kalip saglikla yavruna kavusursun canim. Ben de hep sizler icin kendim icin dua ediyorum

Ne kadar iyi yükselmiş tebrikler canım.. oğluşunla sağlıklı bir hamilelik geçirin sonra da kucağına gelsin :)

Oy maşallah tosuncuk annesine sıkıca tutunmuş
Artık rahatlayabilirsin şükür herşey yolunda .

Evet canım bende almanyadayim .
Bana vermedi henüz ama ben çok sık balık yiyorum.
Vitamin hapları herhangi bitanesi de olabilir sıkıntı olmaz içeriği önemli olan banada doktorum magnezyum yazmıştı aldım sonra baktım jelatin vardı gittim eczaneden başka aldım onu kullanıyorum d vitamini de aynı şekilde hap verdi jelatin vardı yağ şeklinde aldım. Folik asiti de kendi istedigimi alıyorum. Eczacı verdiyse bi sıkıntı olmaz .

Ne kadar iyi yükselmiş tebrikler canım.. oğluşunla sağlıklı bir hamilelik geçirin sonra da kucağına gelsin :)
Amin canim insallah. Darisi sizlerin basina Insallah.. Sen nasilsin canim? Tiyatron nasil gecti?
Oy maşallah tosuncuk annesine sıkıca tutunmuş
Artık rahatlayabilirsin şükür herşey yolunda .
cok sukur rahatladim bugun canim. Artik ultrason icin bekliyecegiz minigi gormek icin.
Masallah tosuncuguma. Güzel nur topum
oglusum buyuyor teyzesi. Insallah bu sekilde saglicakla gelisir yavrum. Senin gecen sene midem cok bulanmisti ben de hic mide bulantisi olmamisti. Bakalim bu sefer mide bulantisi yasiyacakmiyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…