- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.241
Berlin’deyim.yelek sen hangi eyalettesin?
inşallah:)Amin canim Insallah. Ben de biraz rahatladim. Insallah hepimiz yavrularimizi saglikla kucagimiza aliriz.
anladım canım, bana da jelatinsiz diye vegan verdi. Omega 3 balık diye kazınmış beynime, sonra araştırdım bitkilerde de varmış. Ben de Almanya’da balığa tam alışamadım. Aslında çok severim. Bi başlasam fena olmayacak.Evet canım bende almanyadayim .
Bana vermedi henüz ama ben çok sık balık yiyorum.
Vitamin hapları herhangi bitanesi de olabilir sıkıntı olmaz içeriği önemli olan banada doktorum magnezyum yazmıştı aldım sonra baktım jelatin vardı gittim eczaneden başka aldım onu kullanıyorum d vitamini de aynı şekilde hap verdi jelatin vardı yağ şeklinde aldım. Folik asiti de kendi istedigimi alıyorum. Eczacı verdiyse bi sıkıntı olmaz .
Seninki de şok ediciymiş. İnsan bi düşünür ama demi? Nezaketsizlik tamamen, düşüncesizlil bu hareketler..Canim bazi insanlar ya düsüncesizlikten, yada kötü kalplilikten yapiyorlar böyle seyler. Ben bu tip insanlari yok sayiyorum artik. Icimde kirginlik, kizginlikta tutmuyorum, benim icin gorunmez duyulmaz varliklar oluyorlar :) Ben dis gebelik sonrasi hastahaneden eve geldigimde, hamile bir arkadasim bebek alisveri yapip bana gecmis olsuna gelmisti. Koltugun ustune bebek esyalarini serip gostermeye baslayinca sok oldumAma heralde dusunemedi dedim. Sonra anladim ama kötü kalbinden dolayi yaptigini, ben ne zaman bir konuda sikintim var desem, bana destek olmak yerine kendindekini overdi :) Sanki ben ona senin durumun ne kadar mukemmel diye madalya takacagim :) Neyse artik o ve benzeri kisileri ignore ediyorum. Hayatimda kötü, olumsuz seylere kizginlik kuskunluk yok icimde, sadece gormezden geliyorum. Yoksa gercekten günlük hayat kalitesi bile dgisiyor insanin.
Aslinda günlük hayatta sagdan soldan birseyler duyuyoruz ama her dönemde kendi durumumuza uygun olanlari filtreliyoruz, algida secicilik. Simdi sen etrafta gebelik, bebekle ilgili seyleri duyarsin hep. Negatif olanlari duyma, bosver. Kendini bu sekilde sartlandirirsan bir sure sonra otomatik olarak beynin eleyecek negatif seyleri.
Tesekkurler Denniscim, iyiyim aslinda hic belirtim falan yok. Günlük kosturmacama devam ediyorum :) Sadece aksamlari ilac saatlerinde alarm calinca aklima geliyor transfer. Insallah haftaya guzel haber alirim. Bu arada beklenen adet tarihim cuma gunu, az progesteron aliyorum bu defa, gunluk 200, cuma kanamamin gelip gelmemesine gore idrar testi yapacagim evde, transfer+7 gün olacak cunku, cikar diye dusunuyorum.Blablup sen nasılsın canım. Transferden sonra nasıl geçti günlerin. Herhangi bir şikayetin var mı? Saat kurup yemeler başladı mı :)
Haftada 1 defa yesen iyi olur aslında. Ben severdim balığı zaten ama şimdi daha çok seviyorum .Eşimde bunu duyunca hep alıyor:) ama tabletini alırsan yemeden de sorun olmaz .Ben vitamin olarak sadece magnezyum ve folik asit alıyorum ama benim kullandigim folik asitte bütün vitaminler de var .Berlin’deyim.
inşallah:)
anladım canım, bana da jelatinsiz diye vegan verdi. Omega 3 balık diye kazınmış beynime, sonra araştırdım bitkilerde de varmış. Ben de Almanya’da balığa tam alışamadım. Aslında çok severim. Bi başlasam fena olmayacak.
Haftada 1 defa yesen iyi olur aslında. Ben severdim balığı zaten ama şimdi daha çok seviyorum .Eşimde bunu duyunca hep alıyor:) ama tabletini alırsan yemeden de sorun olmaz .Ben vitamin olarak sadece magnezyum ve folik asit alıyorum ama benim kullandigim folik asitte bütün vitaminler de var .
Merhaba kizlar bir suredir yogunluktan yazamadim. Tum mesajlarida okuyamadim ama.DilanBoran guzel haberlerini gordum. Tebrik ederim canim:) Blablup nasil gidiyor transfer sonrasi. Iki tane koydular dimi buarada?
Iyi gidiyor saniyorum sese`cimSimdilik hic belirtim falan yok. Evet 2 adet transfer edildi, Allah`im bana bagislasin ikiside tutunsun insallah
Insallah canim belirti olmamasi normal. Bir cok insan belirti yasamadan hamile oldugunu ogreniyor. Ben sonucun iyi olacagina cok inaniyorum. 3. bebek haberimiz yakin zamanda gelecek insallah.
Ben baştan beri femibion kullanıyorum ama değiştirerek hamilelige hazırlık aşamasında babyplanung kullandım hamileligin 12 .haftasına kadar femibion 1 numara kullandım şimdi 2 numara ile devam ediyorum bunu emzirme dönemine kadar da kullanabilirim .Içinde iki farklı tablet var biri folik asit diğeri bütün vitaminleri kapsıyor.Selma`cim sen gebelik hazirligindan itibaren ayni folit asidi mi kullandin canim? Benim doktorum ilk trimester icin ayri, 2. trimester icin ayri folik asit icerikli tablet onermisti. Doktoruna bir sor istersen sende. Cunku depolarindaki dengeler her ay farkli sekilde degisiyor. Ilk trimesterde folio, ikinci trimester de femibion 2 kullanmistim canim, aklinda olsun bir arastir istersen.
çinde iki farklı tablet var biri folik asit diğeri bütün vitaminleri kapsıyor.
Tüm vitaminler Sifa olsun bebislereBen baştan beri femibion kullanıyorum ama değiştirerek hamilelige hazırlık aşamasında babyplanung kullandım hamileligin 12 .haftasına kadar femibion 1 numara kullandım şimdi 2 numara ile devam ediyorum bunu emzirme dönemine kadar da kullanabilirim .Içinde iki farklı tablet var biri folik asit diğeri bütün vitaminleri kapsıyor.
Sağol canım uyardigin için.
Sağol canım. ❤Evet canim aynen 2 tabletli olandan bahsediyorum, ek olarak DHA tablet var icinde. Yarasin bebise ve sana <3
Sağol canım. Inşallah hepimizin bebislerine❤Tüm vitaminler Sifa olsun bebislere
Bende bakıldı ams sonucu hiç bizimle paylaşmadılar.Kizlar birsey sorabilirmiyim, Transfer den önce Rahim kalinligina bakiliyor ve Progesteron a bakiliyor ya, sizdede yapildimi ve Kacinci günde bakildi ve nekadardi? Ve Rahim kalinligi icin estrafem haric baska bisey yaptinizmi? ben 13.ü gün Rahim kontrolu icin gitmeliyim, cok heycanliyim
DilanBoran buarda progesteron harika cikmis, nasil kullaniyorsun igne mi fitilmi?
Evet canim Donmus embryo ve taze transfer biraz degisik oluyorBende bakıldı ams sonucu hiç bizimle paylaşmadılar.
Senin dondurulmuş embriyo transferi olduğu için benden farklı sanırım ben sadece fitil kullandım.
Yani sen Rahim kalinlasmasi icin ilac icmedin, tamamen vucudun kendisi yapti kalinligi, anladim canim :) Ben iste ilac kullaniyorum daha iyi planlansin diye galiba, persembe günüde Doktora gidicegim bakilacak 13.gün, kismet hayirlisi olsun, gecen seferde catlatma ignesi olmadi bende, sadece transferden 5 gün önce progesterona basladiydim, sanirim bu aldigim ilac bende folikl olusturmuyor, ve progesteronla hallediliyor :)B Bahar0107 benim dondurulmus transfer yapildi bu ay.
Adetin 10. ve 12. günlerinde gittim rahim kalinligi icin. 12. günde kalinlik uygun görülmedi 14. gün yeniden ultrasoundda bakildi. Rahim kalinligi ve yumurta olgunluklari uygun bulundu. Kan verdim ve hormon degerlerine bakildi ama sonuclar soylenmedi, burada zaten bir sorun yoksa soylenmiyor, varsa aciklama yapiliyor. 14. gün yine aksam Ovitrelle yaptim yumurtalarin catlamasi icin. Bunun disinda ilac falan vermedi. Dogal siklusta transfer deniyormus buna. Catlatma ignesinden 1 hafta sonra da transfer yapildi, simdi progesterone fitil kullaniyorum sadece.
Ben transferden sonra 1 doz pommes yedim birde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?