Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bildigimiz kadari ile yardimci olmaya calisiriz canim. Istedigin zaman sorabilirsin. Esinden de test isterler, senden smear testi isterler.rahim filmi cekilmissin galiba Onun icin laparoscopy yapiliyor herhalde. Almanya yi bilmiyorum ama biz baslaman once esim ile bendenkan testi istemislerdi.

Hoşgeldin canım tedavin inşallah hayırla sonuçlanır. Bende almanyadayim ben tedaviye başlamadan laparaskopi yapılmıştı zaten tedavide hormon testleri istendi smear testi eşimden sperm testi istendi diyabet doktoruna gönderdi bide sanırım kızamık aşısı yapıp yapmadığına dair bi kağıt istediler ben olmadığını söyledim test yaptılar aşı olmustum zaten küçükken.Bide tiroidime bakıldı şimdilik hatırladığım bunlar merak etiğin bisey olursa istediğin zaman sorabilirsin .

İyi yapmışsın canım:) Fransızca dinlemeyi en sevdiğim dil:)
Sıcak su aslında banyodaki problem. Damarları, kan dolaşımını etkiliyor. Ben de kışın çok sıcak su ile duş alıyorum diye riske atmayayım demiştim. Sen yazın ılık soğuğa yakın suyla duş alabilirsin belki:)
Bana doktorum ayrıca söylemişti; Banyo yapabilirsin diye. İlk tedavimde yaptım. 2. sinde yapmadım.

Kizlar sizi takipteydim yazilanlari ojumaya calistim ama yazamadim bu ara.esim geldi Amerikadan Turkiyeye transfer icin.onun jetlagi beni de etkiledi biraz.
Transfer tarihim de belli oldu bu arada 6 mayis pazartesi gunu.insallah hayirlisiyla ben de kavusurum bebisime.beni de dualarinizdan eksik etmeyin olur mu?

Selam Merlin,
Aramıza hoşgeldin. Bende Almanya’da yaşıyorum.Seninle birlikte yeni olan ben varım. İlk randevuma Pazartesi günü gittim. Hem vajinal ultrason yapıldı aynı esnada akıntılardan örnekler alındı. Hikayemi dinledi doktorum. Daha sonra idrar ve kan testine yönlendirdi. Sonuçları iki hafta içinde öğreneceğim. Bu arada önümüzdeki ay eşimin Ürolog randevusu var. Oraya gidince benim testlerimi de götürmesini istemişler. O zamana kadar benimkiler çıkmış olur. Ultrasonda bir sorun görünmedi. Bakalım diğer sonuçlar nasıl çıkacak. Süreçler ilerledikçe yine bilgileri paylaşıcam. Seninde tez zamanda güzel sonuçlar almanı diliyorum.

Sevgili Dennis transferin hayırlı olsun. İnşallah Cumartesi güzel haberlerini okuruz.
Aveline hoş geldin. Pazartesi herşey yolunda gider inşallah ve senin de güzel haberlerini alırız .

Canim dualarim senin ile . Esinin yaninda olmasi sana ayri bir destek verecek ve bu sefer pozitif I goreceksin.

Sevgili Dennis transferin hayırlı olsun. İnşallah Cumartesi güzel haberlerini okuruz.
Aveline hoş geldin. Pazartesi herşey yolunda gider inşallah ve senin de güzel haberlerini alırız .
Hosbuldum canim tesekkur ederim.insallah guzel haber verebilirim ben de sizlere.sen ne durumdasin bilmiyorum ben tam olarak.aslinda buranin eskilerindenim ama uzun sure girmedim ben.belki de gozumden kacti.

Teşekkürler canım umarım Cumartesi alacak bir güzel haberim vardır ve burada sizlerle de paylaşırım

Canım umarım sıkıca tutunur bebeğin sana Pazartesi gününden itibaren

Az kalmış çok sevindim inşallah rabbimin izniyle sanada nasip etsin Sende artık bebisinle evine dönersin.

Hoşbuldum canım çok sağol verdiğin bilgiler için. Anlaşılan laparoskopi dışında herşeyi yaptırmışız biz de. Bir tek sperm testinin yenilenmesi lazım. eşimin önceki testi neredeyse 2 sene önce yapıldı. Bakalım ne zaman gidecek o da. 29 mayısta hastaneye gidip laparoskopi için gün alacam. Çoook sabırlı olmam lazım.
Sen yolu yarılamışsın bile bebeğini de sağlıkla kucağına al inşallah. Cinsiyeti nedir? Merak ettim :)

Sorun sıcak suysa yazın problem olmasa gerek :) Teşekkür ederim bilgi için.
Çabalarının karşılığı, sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah.

Sen de hoşgeldiln :)))
Burası türkiye gibi değil işte taaa ne zaman veriyorlar randevuları, sonra da beklemeye devam sanki senelerdir beklemiyormuş gibi
Ben de laparoskopi için görüşmeye bu ay sonu gidecem tarih alacaz fln. Muhtemelen operasyonun kendisi için bir ay daha beklemek zorunda kalacam. Sabır taşına döndük valla.

Kızlar aklıma bir ahret sorusu daha geldi: Laparoskopi olan arkadaşlar, ameliyattan ne kadar zaman sonra başlayabiliyoruz tüp bebeğe? Belli bir bekleme süresi var mı yoksa direk bi sonraki adetle başlatırlar mı?

Sağol hoşbulduk. Şu beklemek olmasa ne güzel olur ama herşeyde bir hayır vardır diyelim. Bakalım hem eşimin hem benim sonuçlarım çıktıktan sonra nasıl yönlendirileceğiz çok merak ediyorum. Daha çok kin yönlendiriyor acaba kadın Doğum doktoru mu yoksa Ürolog mu? Bunu da merak ediyorum. Ahiret soruları volüm 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…