Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Evet canım, bugün transfer yapıldı yatıyorum patates kızartması konusu ciddi ise çabuk yaz eşimi göndereceğim :)

Bence ikisi de yapabilir. Benim eşimde sorun yoktu en son, ama bende var, haliyle benim doktorum sevk verdi.

Sağol canım darısı başına inşallah ilk seferde .
Benim kızım olacak inşallah.

Bu yol gerçekten sabır gerektiriyor sabırla ve umutla olacak inşallah allahın izniyle.

Kızlar aklıma bir ahret sorusu daha geldi: Laparoskopi olan arkadaşlar, ameliyattan ne kadar zaman sonra başlayabiliyoruz tüp bebeğe? Belli bir bekleme süresi var mı yoksa direk bi sonraki adetle başlatırlar mı?
Ben normal yolla denerken laparaskopi yapıldı ondan sonra hamile kalabilirsin dediler .1 yıl daha bekledik olmayınca tüp bebek tedavisine başladık. Ama laparaskopi öyle normal ameliyat gibi değil 1 ay içinde başlanir sanırım ben çabuk toparlandim. Bana hep laparaskopi hemde histereskopi yapılmıştı.

Insallah amin canim.senin de bebisin tutunsun sımsıkı sana.gecmis olsun bu arada hastaymissin.umarim iyilesirsin biran once
Transfer günü daha iyiydim ama ilaçları bıraktığım için biraz arttı. ama eskisinden çok daha iyiyim. Şu an öldürmüyor ama süründürüyor. Bol bol dinleniyorum.

Kızlar aklıma bir ahret sorusu daha geldi: Laparoskopi olan arkadaşlar, ameliyattan ne kadar zaman sonra başlayabiliyoruz tüp bebeğe? Belli bir bekleme süresi var mı yoksa direk bi sonraki adetle başlatırlar mı?
Ben tüp bebek öncesi olmuştum tek tüpüm alındı. Ameliyattan bir adet dönemi sonra başlamıştım doğal yoldan denemeye

Sanırım kadın Doğum. Benim doktorum aynı zamanda tüp bebek bölümünde çalıştığı için tedaviye başladığımda doktorum değişmedi. Ama kendi içlerinde tüp bebek için devir işlemini yine o yaptı. Zaten bizde eşimde sorun olmadığı için hiç ürolog bizi görmedi. Ev doktorumuz ihtiyaç olunca spermiyogram istemişti ilk onun sonucunu da benim doktorum değerlendirdi.

Çok sağol canım verdiğin bilgiler için. Hiçbir yerde soramayacağım sorular bunlar. Cevapları sizde. Nasıl mutluyum sizi bulduğuma anlatamam.

Canım ne güzel tek tek cevaplamışsın ahret sorularını :)
Allah yüzünü güldürsün, test günün ne zamandı senin?

Canım ne güzel tek tek cevaplamışsın ahret sorularını :)
Allah yüzünü güldürsün, test günün ne zamandı senin?
Canım
Hepimiz birbirimize soruyoruz, sorularımıza cevabı yine buradan beraberce buluyoruz. O nedenle burada hep beraber bu süreci yaşamak büyük şans ve kolaylık bizler için.
Benim test günüm 11 Mayıs. Cumartesi günü öğleden sonra öğreneceğim sonucu :)

Kızlar patates cipsinin olayı nedir ? Totem mi yaptınız? Ben biraz fransız kaldım olaya :)
Blablup bizim ile bi link paylasmisti. Pozitif sonuc negatif sonuc alanlar arasinda arastirilma yapilmis. Pozitif sonuc alanlarin cogu transfer sonrasi mcdonalds da patetes kizartmasi yemis. Bizler de onun icin transfer sonrasi McDonald’s da patetes kizartmasi ye diyoruz. Dogru veya yanlis ne kaybederiz ki

Niye mcdonalds evde yapıp yesem olmuyor mu

Evde olmaz arastirma McDonald’s diyorsa McDonald’s a gidilecek . Ama Ben iki transferimde de gitmedim. Nasip isi aslinda Allah ol deyince oluyor.
Valla eşim bilinçsiz bi şekilde transfer sonrası kolayına gelen patatesi evde kızarttı yani. Normalde diyet zamanı diye yemedigim şeyi ac kapmamak için yedim. demekki ev patatesi de oluyor sayılır .hatırı varmış onun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…