- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Gunaydin canim. Iyiyim canim , klinige kan vermeye gidecegiz hazirlaniyorum.
Merhaba canım ne gıbı kötü şeyler merak ettım malesef ben berlinde deilim işallah en kısa zamanda bulursun güvenılır bır yerrabbim kucagine almayi nasip etsin insallah, ben berlinde kaliyorum, eger burdan bildiginiz iyi bir klinik veya doktor varsa paylasirmisiniz lutfen, cunku en son yasadiklarim hic hos seyler degildi, ve guvenim kalmadi..
Gecmis olsun canim, dikkat et kendine. Ben dune gore iyiyim ama kramplar giriyor kasiklarima. Hizli yuruyus ve ani hareket edemiyorum. Opudan cikar diger arkadaslara da boyle oldumu acaba? Bugun kanamam yok ama . Hemsireden telefon bekliyorum Kac tanesinin dollendigini soyleyecek. Ben de hemsire aradiktan sonra sana yazacaktim.DilanBoran naptın canım nasılsın ben bugün rahatsızım bıraz grıp gıbıyım cok gıremedım senıde merak ettım canım agrıların gectimi
Canim gecmis olsun, uzuldum cok. Malesef bazi doktorlar cok anlayissiz olabiliyor. Sen baska doktorlar ile yoluna devam et. Ben de bir da 2 kere yanlis doktora denk geldim malesef. Cok iyi anliyorum seni.az dozda igne kullandim, doktor 7 gun sonunda benim hatamdi az dozda ilac kullanin dedim dedi ve yuzumuze bile bakmadi, su gun bekliyorum demedi, bi buyuk umutlarla gittik hep, yuzumuze hic gulumsemesede isini iyi yapsin yeter diye dusunduk, siradan biseymiz gibi bide, ne olduki kaybini yanlizca 650 euro oldu tekrarlariz olur biter dedi
Üzüldüm benım doktorum şimdilik cok iyi sonrasında ne olcak bılmıyom allahım iyi insanlarla karsılastıraın bızı ne dıyım cok üzüldüm senın adına ama yılma olurmu allahım büyük:)az dozda igne kullandim, doktor 7 gun sonunda benim hatamdi az dozda ilac kullanin dedim dedi ve yuzumuze bile bakmadi, su gun bekliyorum demedi, bi buyuk umutlarla gittik hep, yuzumuze hic gulumsemesede isini iyi yapsin yeter diye dusunduk, siradan biseymiz gibi bide, ne olduki kaybini yanlizca 650 euro oldu tekrarlariz olur biter dedi
Saol canım benim hadı güzel haberlerını bekliyorum yaz hemen:)Canim gecmis olsun, uzuldum cok. Malesef bazi doktorlar cok anlayissiz olabiliyor. Sen baska doktorlar ile yoluna devam et. Ben de bir da 2 kere yanlis doktora denk geldim malesef. Cok iyi anliyorum seni.
Bişey sorcam bızım burda iki klinik var bu işi yapan sızın ordada klınık seklınde deilmi canım burda ilk gittiğim doktor benı altı ay oyaladı normal kadın doğum doktoruydu sonra bu kliniği bulduk sadece cocuk tedavısı yapıyolar sızın ordada öyle deıilmiyok yola devam insallah, op sonrasi agrilarinin olmasi normal, iki gune kalmaz gecer insallah, iyi bak kendine, sicak tut kendini
Sagol canım benim hepimiz için hayırlısı inşCanim hosgeldin. Tedavin hayirli olsun , Allah pitircigina kardes nasip etsin. Sen hangi ulkede yasiyorsun? Senin tedavin de degisikmis. Bunu da ilk defa duydum. Transfer gunun belli oldu mu?
Ben o iğneyi 3 ay kullandım biraz yakıyor ama bilen hemşire yaparsa yakmıyor . Kapsülü sıcak suyun altında biraz ısıtıp öyle yaptı bi hemşirem ve hiç yakmadı Ağrı'da yapmadı merak etmeIyiyim canim cok sukur. Biraz kanamam var. sildikce peceteye gelen, normal dediler, Hemsire aradi kan vermem lazimmis yarin. Carsamba da progesterone igneye basliyorum. 15 gun boyunca vurunacakmisim. Buradan okuduguma gore yakan bir igneymis. Simdiden igneden gozum korktu.
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş. Tarifsiz mutluluk gerçekten randevu günü beklersin tedaviyi beklersin transfer günü sayarsın pozitif beklersin kese kalp atışı derken o 9 ay gelip geçer ve unutmaki o beklemeler hiç bitmeyecek artık . Tatlı stres bunlar ama yorucu evet . Bi o kadarsa tarifsiz mutluluk . Rabbim isteyen her anne babanın kucağını boş bırakmasın inş .Merhaba Arkadaslar araniza Almanyadan katılıyorum, ekim ayinda tedavime basladim, igneler, yumurta toplanma ve Transfer hersey yapildi, 4.gun 2 embriyo transfer edildi ve suan da 6 hafta 4 gunluk hamileyim dun bebegimizin kalbini de gormek nasip oldu, Allah Insallah sizlerede bu guzel duygulari yasatir ve hamileliklerimiz sorunsuz bir Sekilde ilerler.Cok zor bir surec cunku hamile kalmakla bitmio keseyi gorecekmiyim embriyo yerlesmismi Kalp atisini duyacakmiyim bir suru tatli Ama bir o kadar da stresli bekleyis. Allah yardirmcimiz olsun
Evet transferim cumartesi insallah. Ilk deneyimim olacak. Ben sizler icin kotu bir ornegim. 15 yillik evliyim ben. Hala inanamiyorum tedavi surecinde olduguma. Ne zaman baslamak istesem hep bir sorun cikti. Demek ki zamani degilmis diyerek hep sabrettim. Yuce rabbim bu ugurda ugrasan herkese yardim etsin. Cok fazla bekletmeden kucaklarini doldursun herkesinSagol canım benim hepimiz için hayırlısı inş
Cuma günü kan ve eco yapılacak ondan sonra karar verilecek . Benim embriyolarda 5. Gün blastosist . inşallah beraber gün sayarız . Senin transfer cumartesi günü dimi . Ne zor şey beklemek rabbim hayırlısını versin inş
Ben 15 gun saniyordum, bugun hemsire 1 ay dediBen o iğneyi 3 ay kullandım biraz yakıyor ama bilen hemşire yaparsa yakmıyor . Kapsülü sıcak suyun altında biraz ısıtıp öyle yaptı bi hemşirem ve hiç yakmadı Ağrı'da yapmadı merak etme
Amin canım benim inaşşalh hepimiz için hayırlısıyla. S bin tedavinde hayırlısı olsun inşallah yumurta toplama süreci biraz uzun ama olsun taze taze transfere ben çok güveniyorum 11 tane embriyonun içinden 1 tanesi taze biri dondurulmuş tuttu . Bu transferde 2 tane olacak geriye iki tane kalıyor . Çok yıpratıcı süreçler ama içinde umut ve dua olunca güç geliyor .Hosgeldın canım allahım güzel sonuclar almayı nasıp etsın işallah hepimize :)
Kızımı parka götürdüğümde bir kadınla muhabbetimiz oldu Türk'tü . 10 yıl boyunca tedavilerle uğraşmış ama olmamış . Sonra tekrar tedaviye başlayacakların hamile kalmış doğal yoldan . Allah neyi isterse o oluyor . Transferden sonra genelde kapsül veriyorlar sabah akşam . O da çok sıkıntılı . Ben iğneyi tercih ederim şahsen . Hiç sevmem iğne ama o kapsül çok berbak akıntısı var gittimi gitmedimi . Akıntısından dolayı bazen kaşıntı yapıyor . Bende hep düşük riski olduğundan iğnede kapsül de kullandım . Hamile kalırsan ilk bir ay iğneye devam gebeliktik hormonu çünkü doğal yoldan hamile kalsaydık vücut kendi hazırlıyor zaten o yüzden takviye şart . Düşük riski olunca uzun süre devam ediyor .Ben 15 gun saniyordum, bugun hemsire 1 ay dedi
Anladim canim tesekkur ederim verdigin bilgiler icin. Mecbur katlanacagiz artik. Ben her turlu aciya raziyim, yeter ki olsun.Kızımı parka götürdüğümde bir kadınla muhabbetimiz oldu Türk'tü . 10 yıl boyunca tedavilerle uğraşmış ama olmamış . Sonra tekrar tedaviye başlayacakların hamile kalmış doğal yoldan . Allah neyi isterse o oluyor . Transferden sonra genelde kapsül veriyorlar sabah akşam . O da çok sıkıntılı . Ben iğneyi tercih ederim şahsen . Hiç sevmem iğne ama o kapsül çok berbak akıntısı var gittimi gitmedimi . Akıntısından dolayı bazen kaşıntı yapıyor . Bende hep düşük riski olduğundan iğnede kapsül de kullandım . Hamile kalırsan ilk bir ay iğneye devam gebeliktik hormonu çünkü doğal yoldan hamile kalsaydık vücut kendi hazırlıyor zaten o yüzden takviye şart . Düşük riski olunca uzun süre devam ediyor .
Bişey sorcam bızım burda iki klinik var bu işi yapan sızın ordada klınık seklınde deilmi canım burda ilk gittiğim doktor benı altı ay oyaladı normal kadın doğum doktoruydu sonra bu kliniği bulduk sadece cocuk tedavısı yapıyolar sızın ordada öyle deıilmi
Sonuç çok iyi canım allahım devamınıda güzellestırsın sen nasılsın agrıların gectımıKizlar hemsire aradi 21 yumurta toplanmisti. 15 tanesi olgun cikmis ama 12 tanesi dollenmis. Persembe gunu tekrar arayacakmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?