- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.161
Benim plesanta arkada oldugu icin baya hissediyorum. Haftasi ile uyumlu gitmesi Iyi canim. Zaman ile daha cok hissedersin.
Benim randevum bugun bakalim kac gram olmus. Sadece riskli gebelik dr u kilosuna bakiyor. O nun randevusu da 4 hafta da bir oluyor.
Canim bilmiyorum ki ne zaman kisalcak randevu sureleri. 30 dan sonra kisalir herhalde. Senin ile Benim aramda 3 hafta var. Benim bebis de bugun 711gr cikti. Bizim bebisler ayni gidiyor.hareketleri hissedince insan doktora gitmeye gerek bile duymuyor. Zaten erkenden de hissetmeye başlamıştın sen.. Ah, şanslısın canım
Ben hala pıtık pıtıkları hissedeyim diye bekliyorum, gözüm yollarda kalıyor. Neyse sağlıklı olsun da gerisi önemli değil...
sizin orda değişikmiş, benim doktor bakıyor kilosuna..
Acaba ne zaman randevu tarihlerimiz kısalacak da 2 haftada bir gideceğiz mesela? Kaçıncı haftadan sonra?
Çok tatlı resimler çektik.aile çekimi yapmadık sadece bebeği çekti.oda artık huysuzlandı sonlara doğru yarıda bıraktık.kıyamadım artık.Aman iyi maşallah, çok sevindim
Canım ya ne tatlı, işi bitince uyumuş ☺
Nasıl fotoğraflar çekildiniz? Tek kızın mı? Hep beraber mi?
Güzelmiş kalp atışlarını dinlemek. Ona göre ne zaman doğacağı mı belli oluyor?
Benim şimdi bir sonraki randevumda 29. Haftam bitiyor olacak.
O zaman 2 hafta sonraya verirler mi ki randevuyu?
Değer gayet yüksek. Anlamak icin beklemek lazım. Biraz sabırla bekle iyi bi ultrason cihazına gir. Gerisi takdiri ilahi.Bugün hcg değerine baktirdim ve 52.762 cikti. Pazartesi kalbi atmıyor dendi, ne yapacağımı bunu nasıl değerlendireceğimi bilmiyorum.
Canim bilmiyorum ki ne zaman kisalcak randevu sureleri. 30 dan sonra kisalir herhalde. Senin ile Benim aramda 3 hafta var. Benim bebis de bugun 711gr cikti. Bizim bebisler ayni gidiyor.
Çok tatlı resimler çektik.aile çekimi yapmadık sadece bebeği çekti.oda artık huysuzlandı sonlara doğru yarıda bıraktık.kıyamadım artık.
Kalp atışlarını ve senin sancin varmi ona bakılıyor 30.haftadan sonra her kontrde.
Ben 34 .haftadan sonra sanırım 2 haftada bir gittim çünkü 2 ya da 3 defa öyle gittim.
Zaten sadece benim rahim ağzına bakıldı son kontrollerde artık hiç bebeğe bakmıyordu. Nst ye giriyordum kilo tansiyon idrar testi yapılıyordu.
Canım, üzülme, en sonki durumun nasıl?Bugün hcg değerine baktirdim ve 52.762 cikti. Pazartesi kalbi atmıyor dendi, ne yapacağımı bunu nasıl değerlendireceğimi bilmiyorum.
Doktora WhatsApp'tan değeri gönderdim bir şey yazmadı, zaten 20 sinden önce bir şey diyemez. Cumartesi tekrar hcg baktiracagim bakalım yükseliyor mu.Canım, üzülme, en sonki durumun nasıl?
Hcg değerine baktırdığın yer ne dedi? Yani birşey söyledi mi değerle ilgili?
Haftasi ile uyumlu dedi.
Doktor bi yorum yaptı mı kilosu ile ilgili?
Ultrason dan sonra kullan canim. Ben hep ultrason dan sonra kullandim.Yarın sabahki ultrasondan önce progesteron vajinal fitil kullansam mı yoksa sonra mı kullanmaliyim ?
Ben öncesinde kullanmış ve doktora sormuştum vajinal muayne sırasında bir şey olmaz demişti...Yarın sabahki ultrasondan önce progesteron vajinal fitil kullansam mı yoksa sonra mı kullanmaliyim ?
tatlişşkoo, maşallah onaHaftasi ile uyumlu dedi.
Narkozla yapılacak değil mi?Arkadaşlar yarın yumurta toplanacak. Çok kaygiliyim tavsiyeriniz varmi
Sakin olmaya çalış, olumlu düşünmeye çalış, en iyisini şu anki doktorun bilir diye düşün.. yumurtanın ve spermin kalitesine, embriyonun kalitesine ve senin yaşına da göre karar verir.Narkozla toplanacak ama hepsinden korkuyorum yumurta sayısı embriyo gelişecek mi vs vs ?size kaç transfer yaptılar l? Bana doktorun biri bir sonraki doktor 3 şimdiki doktor 2 dedi ama
Hayirli olsun Onun, insallah o 3 de guzelce bulunur ler. Her dr degisik doz da kullandirtiyor progesterone u. Siz klinigi arayip emin olun nasil kullanman gerektigini. Cok onemli bir Ilac progesterone.Merhaba yumurtlar toplandı ve 3tane tooyabilmisler bu yüzden pazartesi transfer yaparız blastokisti brklemeyebilir dedi.esim vajinadan kullanılacak fitilin günde üç kez ama iki adet olarak anlamış siz biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?