- 15 Şubat 2017
- 2.275
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.181
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun...Merhaba yumurtlar toplandı ve 3tane tooyabilmisler bu yüzden pazartesi transfer yaparız blastokisti brklemeyebilir dedi.esim vajinadan kullanılacak fitilin günde üç kez ama iki adet olarak anlamış siz biliyormusunuz
Merhaba canım@Selmaal25 canim ciktin mi hastaneden? Nasil oldun?
dennisgo @Blablup kizlar sizler nasilsiniz? Bir kac haftadir girmiyorsunuz.
İyiyim canım, hala kan vermeye devam ediyorum. En son bugun 262 idi değer, haftaya Cuma tekrar vereceğim. Bir adet dönemi bitti, yumurtlama zamanı geldi ve yumurtlama şikayetleri yaşıyorum ama hala beta hcg sıfırlanmadıdennisgo nasıl oldun canım ?
Teşekkürler canım, sonunda umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi..Sevgili dennis ben daha yeni görebildim durumunu. Çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. Bir sonraki denemede yavrunu kucağına alırsın inşallah
Toparlanmana sevindim canımİyiyim canım, hala kan vermeye devam ediyorum. En son bugun 262 idi değer, haftaya Cuma tekrar vereceğim. Bir adet dönemi bitti, yumurtlama zamanı geldi ve yumurtlama şikayetleri yaşıyorum ama hala beta hcg sıfırlanmadı
Evet maalesef bugün de kalp atışı görünmedi, büyük ihtimalle Salı gününden sonra ilaçla düşürülecek.Bloss kalp sesi ile ilgili sorun yaşamışsın ama devamını göremedim. Bugün kontrolün varmış sanırım. Umarım güzel haber alabilirsin canım.. ama olumsuz olursa da kendini toparlayıp yeniden devam edeceğine inanıyorum
Evet canım sağlıklı olmadığında da ısrar edecek bir şey de kalmıyor. Dediğin gibi umarım sağılıklı bir hamilelik sonrası bebeği evimize getirebiliriz.Evet maalesef bugün de kalp atışı görünmedi, büyük ihtimalle Salı gününden sonra ilaçla düşürülecek.
Kendimi bir sonraki transfere hazırlıyorum, sağlıklı değilmiş demek.
Pozitif olmaya çalışıyorum, inşallah bir sonraki transfer olumlu olur.
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Kan vermeye devam ettiğim için henüz tatile başlayamadım canım ama iple çekiyorum. Eylül’de gideceğim muhtemelen.@Caprice24 cok gecmis olsun canim Allahim kimseyi sevdiklerinin sagliyla sinamasin insallah, insallah kisa sürede toparlar esin
dennisgo cok gecmis olsun, ben cok girmiyorum, bazen iyi haberlerinizi okumak icin giriyorum, yine öyle yaptiydim ve yazdiklarini okuyunca üzüldüm, cok sükür dahada kötü seyler yasamadan, ic kanamasi felan gecirmeden durumu farketmisler ve hemen müdahele edilmis, en kisa zamanda agrilarin gecer, cok güzel bir yaz tatili yapip ardindan tekrar denemek icin gücünüz olur, Allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun
@Sese1212 insallah hayirli haberleri alirsin, yavrun sana simsiki tutunsun insallah
1 hafta icin de duser herhalde canim, cok zor bir durum bu biliyorum. Allah yardimcin olsun. Tatilini esin ile beraber zaman gecirecegin bir yere git. Akrabalarin devamli cocuk sormasi , ayrinti ogrenmeye calismasi seni kotu eder. Kafani guzelce bosalt, donuste tedavi icin ne gerekiyorsa onu yapmaya baslarsin canim.Merhaba canım
Üst üste bir çok negatif şey oluyordu ben de sürekli olumsuzluk konuşmamak için uzak kalmak istedim. Beta hcg henüz sıfırlanmadı, iki negatif sonuç alana kadar her cuma kan vermeye devam ediyorum. En azından haftada 3 gün hastanede geçirmiyorum artık. İlk negatifi görünce uçak biletimi alıp uzun bir tatil yapmak istiyorum. Şimdilik bekliyorum bakalım..
Eşimle gidemeyeceğim çünkü iznini ameliyat sürecinde kullandı. Daha yeni başladı işe.. ama ben zaten babamın yanına gideceğim. Diyetisyene gidip aldığım fazla kiloları vermek istiyorum her şeyden önce. Bol bol gezip enerji depolarım bir de.Herkes bilmiyor yaşadığımı bilenler de sormaz zaten acil ameliyat herkesi gerdi. Hem uzakta olmaları, hem üç saat haber alamamaları zorladı biraz.. şu an biz tüp bebek tedavisinden vazgeçtik desek aferin doğru karar demeye hazırlar :)1 hafta icin de duser herhalde canim, cok zor bir durum bu biliyorum. Allah yardimcin olsun. Tatilini esin ile beraber zaman gecirecegin bir yere git. Akrabalarin devamli cocuk sormasi , ayrinti ogrenmeye calismasi seni kotu eder. Kafani guzelce bosalt, donuste tedavi icin ne gerekiyorsa onu yapmaya baslarsin canim.
Anladim canim, git dinlen istedigin gibi. Miyomlarin icin Türkiye deki dr un ile mi goruseceksin?Eşimle gidemeyeceğim çünkü iznini ameliyat sürecinde kullandı. Daha yeni başladı işe.. ama ben zaten babamın yanına gideceğim. Diyetisyene gidip aldığım fazla kiloları vermek istiyorum her şeyden önce. Bol bol gezip enerji depolarım bir de.Herkes bilmiyor yaşadığımı bilenler de sormaz zaten acil ameliyat herkesi gerdi. Hem uzakta olmaları, hem üç saat haber alamamaları zorladı biraz.. şu an biz tüp bebek tedavisinden vazgeçtik desek aferin doğru karar demeye hazırlar :)
Evet maalesef bugün de kalp atışı görünmedi, büyük ihtimalle Salı gününden sonra ilaçla düşürülecek.
Kendimi bir sonraki transfere hazırlıyorum, sağlıklı değilmiş demek.
Pozitif olmaya çalışıyorum, inşallah bir sonraki transfer olumlu olur.
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Evet canım sağlıklı olmadığında da ısrar edecek bir şey de kalmıyor. Dediğin gibi umarım sağılıklı bir hamilelik sonrası bebeği evimize getirebiliriz.
Miyomlar için, iki doktorla da görüşeceğim. Burada 17 sinde randevum var. Tatilden dönünce, doktorum tedavi öncesi kontroller için kendisi verdi o tarihi.Kan testi netleşmediği için iptal etmedim henüz. O tarihlerde Türkiye’de olursam iptal edip dönüşüme göre alacağım yeni randevuyu. Ama buralarda olursam önce görüşür, sonra Türkiye’dekine giderim. Ameliyat kararı verilirse Türkiye’de olmak daha ağır basacak muhtemelen.. Çünkü oradaki doktorumun onkoloji ihtisası var daha önceki miyomları onun çıkarmasını isteme nedenimiz de buydu. Ayrıca iğneden dolayı burada üç ay ara vereceğiz dedi doktorum, ama Türkiye’deki 6 ay derse onu dinlerim, sonuçta vurulan iğne düşük dozlu kemoterapi iğnesi..Anladim canim, git dinlen istedigin gibi. Miyomlarin icin Türkiye deki dr un ile mi goruseceksin?
Haklısın canım, hayatın kendisi böyle değil mi zAten? Birisinin kolayca elde ettiği bir şey için başkası çabalamak zorunda kalabilir, bir başkası ne kadar çabalasa da elde edemeyebilir. Aslında yaşamın kendi akışı içinde olağan denebilecek şeyler yaşıyoruz. Ama tabiki herkes kendi mücadelesini veriyor istediklerini elde etmek için.Ben inanıyorum pozitif sonucu alacağınıza...
Deneye deneye olacak.
Ben kendimi hep “biz de doğal yoldan değil bu yoldan deniyoruz” diye motive ediyorum.
Normal yoldan deneyen arkadaşlarım da her ay deniyorlardı, yumurtlama günü falan hesaplıyorlardı.. her denemede tutmuyordu. 6-7 ay uğraşan oluyor. 6-7 deneme demek diye düşünüyordum.
Biz de bu yoldan deniyoruz... Elbette daha zahmetli ama bir seferinde mutlaka tutacak diyordum kendi kendime..
Sizin için de aynı şeyi düşünüyorum. Mutlaka tutacak..
iyi dinlenmeler diliyorumdennisgo sana, en güzel kararı vermişsin... bütün yaşadıklarından arınıp yenilenip dönmeni diliyorum
Bloss pozitif olmaya çalışman en güzeli, negatiflik ile bir çözüm de bulunmuyor...
Bir sonraki denemende bebeğini kucağına alırsın umarım
Verirsin canım hepsini, sana çok ama çok iyi gelecek bu tatilHaklısın canım, hayatın kendisi böyle değil mi zAten? Birisinin kolayca elde ettiği bir şey için başkası çabalamak zorunda kalabilir, bir başkası ne kadar çabalasa da elde edemeyebilir. Aslında yaşamın kendi akışı içinde olağan denebilecek şeyler yaşıyoruz. Ama tabiki herkes kendi mücadelesini veriyor istediklerini elde etmek için.
Bakalım, benim genel yaklaşımım şu ana kadar ki bakış açım, yaptıklarım, hissettiklerim ile istediğimi elde edemedim. Bazı ufak tefek değişiklikler gerekiyor bence, onları yapıyoruz şimdilik. bir de takık olduğum konu var ki bu süreçte aldığım aşırı kilo. Türkiye’de uzun kalma nedenim de hepsini verip dönmek istemem :)
Hem ameliyat hem o iğneyi mi yaptılar? Neden öyle oldu?Miyomlar için, iki doktorla da görüşeceğim. Burada 17 sinde randevum var. Tatilden dönünce, doktorum tedavi öncesi kontroller için kendisi verdi o tarihi.Kan testi netleşmediği için iptal etmedim henüz. O tarihlerde Türkiye’de olursam iptal edip dönüşüme göre alacağım yeni randevuyu. Ama buralarda olursam önce görüşür, sonra Türkiye’dekine giderim. Ameliyat kararı verilirse Türkiye’de olmak daha ağır basacak muhtemelen.. Çünkü oradaki doktorumun onkoloji ihtisası var daha önceki miyomları onun çıkarmasını isteme nedenimiz de buydu. Ayrıca iğneden dolayı burada üç ay ara vereceğiz dedi doktorum, ama Türkiye’deki 6 ay derse onu dinlerim, sonuçta vurulan iğne düşük dozlu kemoterapi iğnesi..
Rahimden kürtajla doku da aldılar.. hamilelik nerede diye kanalla birlikte patolojiye gitti. Sonuç çıkmıştır ama ben doktora gitmediğim için henüz bilmiyorum ne olduğunu. Bir asistan, patolojiye giden dokularda bebek olmayabilir, vücutta olduğu için beta hcg artıyordur dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum. İğne ile düşmeye başladı işte. İki haftada 800 den 200 lere geldi.Hem ameliyat hem o iğneyi mi yaptılar? Neden öyle oldu?
Bu normal mi dediğimizde nadiren olan bir şey dediler ama eşim de ben de epey gerildik ve de güvenimizi yitirdik yeni doktorumuza. Bir daha asla ona gitmeyiz zaten.
H Helen cleopatra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?