Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Merhaba yumurtlar toplandı ve 3tane tooyabilmisler bu yüzden pazartesi transfer yaparız blastokisti brklemeyebilir dedi.esim vajinadan kullanılacak fitilin günde üç kez ama iki adet olarak anlamış siz biliyormusunuz
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun...
sıkıca tutunsunlar sana inşallah...
Progestan fitil senin hormon seviyene bağlı, herkesin miktarı başka oluyor.
O yüzden emin olmanızda fayda var, bence de bir daha arayıp sorun.

@Selmaal25 canim ciktin mi hastaneden? Nasil oldun?
dennisgo @Blablup kizlar sizler nasilsiniz? Bir kac haftadir girmiyorsunuz.
Merhaba canım
Üst üste bir çok negatif şey oluyordu ben de sürekli olumsuzluk konuşmamak için uzak kalmak istedim. Beta hcg henüz sıfırlanmadı, iki negatif sonuç alana kadar her cuma kan vermeye devam ediyorum. En azından haftada 3 gün hastanede geçirmiyorum artık. İlk negatifi görünce uçak biletimi alıp uzun bir tatil yapmak istiyorum. Şimdilik bekliyorum bakalım..

Bloss kalp sesi ile ilgili sorun yaşamışsın ama devamını göremedim. Bugün kontrolün varmış sanırım. Umarım güzel haber alabilirsin canım.. ama olumsuz olursa da kendini toparlayıp yeniden devam edeceğine inanıyorum

Toparlanmana sevindim canım İnşallah bir dahaki transferin olumlu olur, sağlıcakla kucağına alırsın.

Evet maalesef bugün de kalp atışı görünmedi, büyük ihtimalle Salı gününden sonra ilaçla düşürülecek.
Kendimi bir sonraki transfere hazırlıyorum, sağlıklı değilmiş demek.
Pozitif olmaya çalışıyorum, inşallah bir sonraki transfer olumlu olur.
Hepimiz için hayırlısı olsun.

Evet canım sağlıklı olmadığında da ısrar edecek bir şey de kalmıyor. Dediğin gibi umarım sağılıklı bir hamilelik sonrası bebeği evimize getirebiliriz.

Kan vermeye devam ettiğim için henüz tatile başlayamadım canım ama iple çekiyorum. Eylül’de gideceğim muhtemelen.

1 hafta icin de duser herhalde canim, cok zor bir durum bu biliyorum. Allah yardimcin olsun. Tatilini esin ile beraber zaman gecirecegin bir yere git. Akrabalarin devamli cocuk sormasi , ayrinti ogrenmeye calismasi seni kotu eder. Kafani guzelce bosalt, donuste tedavi icin ne gerekiyorsa onu yapmaya baslarsin canim.

Eşimle gidemeyeceğim çünkü iznini ameliyat sürecinde kullandı. Daha yeni başladı işe.. ama ben zaten babamın yanına gideceğim. Diyetisyene gidip aldığım fazla kiloları vermek istiyorum her şeyden önce. Bol bol gezip enerji depolarım bir de.Herkes bilmiyor yaşadığımı bilenler de sormaz zaten acil ameliyat herkesi gerdi. Hem uzakta olmaları, hem üç saat haber alamamaları zorladı biraz.. şu an biz tüp bebek tedavisinden vazgeçtik desek aferin doğru karar demeye hazırlar :)

Anladim canim, git dinlen istedigin gibi. Miyomlarin icin Türkiye deki dr un ile mi goruseceksin?

Evet canım sağlıklı olmadığında da ısrar edecek bir şey de kalmıyor. Dediğin gibi umarım sağılıklı bir hamilelik sonrası bebeği evimize getirebiliriz.

Ben inanıyorum pozitif sonucu alacağınıza...

Deneye deneye olacak.

Ben kendimi hep “biz de doğal yoldan değil bu yoldan deniyoruz” diye motive ediyorum.

Normal yoldan deneyen arkadaşlarım da her ay deniyorlardı, yumurtlama günü falan hesaplıyorlardı.. her denemede tutmuyordu. 6-7 ay uğraşan oluyor. 6-7 deneme demek diye düşünüyordum.

Biz de bu yoldan deniyoruz... Elbette daha zahmetli ama bir seferinde mutlaka tutacak diyordum kendi kendime..

Sizin için de aynı şeyi düşünüyorum. Mutlaka tutacak..

iyi dinlenmeler diliyorum dennisgo sana, en güzel kararı vermişsin... bütün yaşadıklarından arınıp yenilenip dönmeni diliyorum

Bloss pozitif olmaya çalışman en güzeli, negatiflik ile bir çözüm de bulunmuyor...
Bir sonraki denemende bebeğini kucağına alırsın umarım

Anladim canim, git dinlen istedigin gibi. Miyomlarin icin Türkiye deki dr un ile mi goruseceksin?
Miyomlar için, iki doktorla da görüşeceğim. Burada 17 sinde randevum var. Tatilden dönünce, doktorum tedavi öncesi kontroller için kendisi verdi o tarihi.Kan testi netleşmediği için iptal etmedim henüz. O tarihlerde Türkiye’de olursam iptal edip dönüşüme göre alacağım yeni randevuyu. Ama buralarda olursam önce görüşür, sonra Türkiye’dekine giderim. Ameliyat kararı verilirse Türkiye’de olmak daha ağır basacak muhtemelen.. Çünkü oradaki doktorumun onkoloji ihtisası var daha önceki miyomları onun çıkarmasını isteme nedenimiz de buydu. Ayrıca iğneden dolayı burada üç ay ara vereceğiz dedi doktorum, ama Türkiye’deki 6 ay derse onu dinlerim, sonuçta vurulan iğne düşük dozlu kemoterapi iğnesi..

Haklısın canım, hayatın kendisi böyle değil mi zAten? Birisinin kolayca elde ettiği bir şey için başkası çabalamak zorunda kalabilir, bir başkası ne kadar çabalasa da elde edemeyebilir. Aslında yaşamın kendi akışı içinde olağan denebilecek şeyler yaşıyoruz. Ama tabiki herkes kendi mücadelesini veriyor istediklerini elde etmek için.
Bakalım, benim genel yaklaşımım şu ana kadar ki bakış açım, yaptıklarım, hissettiklerim ile istediğimi elde edemedim. Bazı ufak tefek değişiklikler gerekiyor bence, onları yapıyoruz şimdilik. bir de takık olduğum konu var ki bu süreçte aldığım aşırı kilo. Türkiye’de uzun kalma nedenim de hepsini verip dönmek istemem :)

Verirsin canım hepsini, sana çok ama çok iyi gelecek bu tatil

Hem ameliyat hem o iğneyi mi yaptılar? Neden öyle oldu?

Hem ameliyat hem o iğneyi mi yaptılar? Neden öyle oldu?
Rahimden kürtajla doku da aldılar.. hamilelik nerede diye kanalla birlikte patolojiye gitti. Sonuç çıkmıştır ama ben doktora gitmediğim için henüz bilmiyorum ne olduğunu. Bir asistan, patolojiye giden dokularda bebek olmayabilir, vücutta olduğu için beta hcg artıyordur dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum. İğne ile düşmeye başladı işte. İki haftada 800 den 200 lere geldi.
Tuhaf bir süreçti bence. İğne vurulduğu gün sabah Regl olmuştum zaten. Ama yine de değer hafif yükseldiği için vurdular ve İğneden sonra da aşırı ağrın ve kanaman olacak dediler. Hiç öyle bir şey yaşamadım. normal adetimi oldum bitti. Hatta şu an yumurtluyorum. İki hafta sonra tekrar Regl olacağım muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…