Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kist olabilirmi dicem ama belkide strestendir belkide düşükte olabilir doktor bilir artık canm olacak inşallah ha bi de doktordan memnun musun hasta yoğunluğu nasıl iletişim sağlamada zorluk cekiyomusun
Hayir canim bakti 4 gun once dusuk kismida söyle adet tarihinden sonra kanama yasarsan kimyasal gebelik olurmus. Evey doktorumdan cok memnunum mizaci biraz sert ama kendisi cok bilgili ve cok efendi birisi. Hasta yogunlugu soyle cok bekletmiyor diger doktorlarda sira cok oluyor ve bekletiyor ama bu doktor bekletme yapmiyor cok hizli doktor ama bilgisine ve tecrubesine cok guveniyorum doktorumun. Siddetle tavsiye ederim canim

Ya birde sizden bisey sorucam kizlar,benim 3.5 sm cikolata kistim var.Turkiyede ameliyata karsiydi doktorlar.tup bebege engel degilmis.ama burdaki doktor ameliyat sart dedi.onu almadan tup bebege alamayiz seni dedi.ne yapicam bilemiyorum.

Ya birde sizden bisey sorucam kizlar,benim 3.5 sm cikolata kistim var.Turkiyede ameliyata karsiydi doktorlar.tup bebege engel degilmis.ama burdaki doktor ameliyat sart dedi.onu almadan tup bebege alamayiz seni dedi.ne yapicam bilemiyorum.

Anladım canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bakalım bende tekrar denersem

Ilaclageçmesini kistin genelde lost alma işlemlerinde yumurtalıklara az da olsa zarar veriliyor diye tavsiye edilmiyor ama.saet.diolarsa bi bildikleri vardır diye düşünüyorum

Ilaclageçmesini kistin genelde lost alma işlemlerinde yumurtalıklara az da olsa zarar veriliyor diye tavsiye edilmiyor ama.saet.diolarsa bi bildikleri vardır diye düşünüyorum
Ewt ameliyat azda olsa zarar veriyo ama kapali ameliyatda cok olmuyo diyolar.Turkiyede hamgi doktora gitsem gerek yok tup bebege engel degil diyodu.burda boylr kabul edilmedi.ameliyat sart dedi yoksa bebek tutunamaz diyor

Tüp bebek ile mi olmadı acaba

Ewt ameliyat azda olsa zarar veriyo ama kapali ameliyatda cok olmuyo diyolar.Turkiyede hamgi doktora gitsem gerek yok tup bebege engel degil diyodu.burda boylr kabul edilmedi.ameliyat sart dedi yoksa bebek tutunamaz diyor
O zaman ol derim bende yoksa durduk yere öyle.bisey yapmazlar y.disinda en son seçenek ameliyat

Oylemi dersin?çok tesekkur ederim.evet burda banada oyle dedi arkadaslar,Almanyada en son care ameliya derlermis ama bunlar engel gordu kisti
Bismillah deyip bence doktoruna güven canım inşallah iyi sonuçlar alırsın bana da doktor kistlerin düşmezse kürtaj yapıp temizleyim demişti benimki yumurta çatlamadık için kiste donusuyodu o da aşırı kanama yapiyo

Merhaba hanımlar.Önümüzdeki iki yıl boyunca almanyada yaşayacağım iş için.Türkiyedeyken omepaq10 folbiol prowomen coraspin gibi ilaçlar kullanıyordum netten baktım ama bunları satan bi yer bulamadım.Almanyada yaşayanlar bana bilgi verir misiniz bu konuda?Almanyada türk eczaneler bu ilaçları temin edebilir mi?

Merhaba, Almanyadan bir cok arkadasimiz vardi ama mesajini gormediler galiba. Caprice24 yelek .

Çok teşekkür ederim hallettim çok şükür
Ben şimdi gördüm almanyada yaşıyorum coraspirin olarak ass kullana bilirsin oda kan inceltici vazı ilaçlar mağlesef bire bir yok canım ben türkiyede tedavi görüyorum almanyadan ilaçları bulmak bendede sıkıntı stoklayıp götürüceksin yada bu da bir alternatif

Evet ass yi gidip doktora yazdırdım çok şükür.Türkiyeden stoklayacaktım ama havaalanında sıkıntı oluyormuş ilaclar.Rapor olması gerekiyormuş o yüzden 2 şer kutu almıştım.Senin tedavinde hayırlı olsun

Sağol canım ben geçen mart ayındada getirdim şimdide getireceğim reçetem var rapor sayılıyomufur bilemedim

Arkadaslar nasilsiniz? Kimsenin sesi cikmiyor. Tedavide olan arladaslar var mi? Hamisler sizin hamilelik nasil geciyor?
Selam DilanBoran valla ben transferimi oldum test günümü bekliyorum. Bugün 5. Günüm bakalım 11. Günümde direkt kan testi yapıcam hiç erken idrar vs düşünmüyorum bu sefer.

Selam DilanBoran valla ben transferimi oldum test günümü bekliyorum. Bugün 5. Günüm bakalım 11. Günümde direkt kan testi yapıcam hiç erken idrar vs düşünmüyorum bu sefer.
Hayirli olsun canim, Evet kani beklemen iyi olacak canim. Gecen sefer kimyasal olmustu diye hatirliyorum. Insallah bu sefer saglicakla bebisini kucagina alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…