Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Türkiye de, erkekten 15 gün ara ile 2 defa sperm testi isteniyor. Kadındanda tüm hormon değerleri ve bilimum kan değerleri isteniyor birde HSG gerekiyor. Bunlara göre tedavi başlanıyor. 3 defa rapor hakkı oluyor ve %70 ini devlet karşılıyor.

Türkiye de, erkekten 15 gün ara ile 2 defa sperm testi isteniyor. Kadındanda tüm hormon değerleri ve bilimum kan değerleri isteniyor birde HSG gerekiyor. Bunlara göre tedavi başlanıyor. 3 defa rapor hakkı oluyor ve %70 ini devlet karşılıyor.
Hsg rahim filmi oluyor demi .En korktuğum o .

Eeee işte bak yazık içi rahatlasın yaaaaaaa canımıniçi
Biz kaç pozitif aldık canım kaç Sevinç'imiz elimizde kaldı . Test çok net olmadığı için eşim emin bi mutluluk yaşayamaz pazar sabahı yaparsam net olur bu akşam üzeriydi . Bu sefer oldu diye içimde bi ımut var sanki . Kucağıma alabileceğimi hayal edebiliyorum. Eşim ben üzülüyorum diye duygularımı belli edemiyor . Pazartesi test günüm zaten içim titriyor ama belli edemiyorum Sevinç'imi

Biz kaç pozitif aldık canım kaç Sevinç'imiz elimizde kaldı . Test çok net olmadığı için eşim emin bi mutluluk yaşayamaz pazar sabahı yaparsam net olur bu akşam üzeriydi . Bu sefer oldu diye içimde bi ımut var sanki . Kucağıma alabileceğimi hayal edebiliyorum. Eşim ben üzülüyorum diye duygularımı belli edemiyor . Pazartesi test günüm zaten içim titriyor ama belli edemiyorum Sevinç'imi
İşallah o sevınçççç dokuz ayyyyy sürer bıdeeeee paşaaaaa oğlusun olur bi kız bı oğlannnn ohhhhhh şükür elhamdulillah:)

Canim senin de kizin diye hissediyorum. @bebekborn da kiz @mertugce35 Gentille Gentille ve benim erkek gibi hissediyorum. Bakalim tahminlerimin kaci tutacak.
Canımsın rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize . Ben kızım olmasını isterim ama eşim oğlan tabiki . Kızımın erkekten farkı Yok babasıyla top ve arabalarıyla oynuyor . Kızım araba uçak kamyon hele iş kamyonlarını sokakta görse anne baksana ne kadar heyecanlı diyor :) ama bende kızımın bir kız kardeşi olsun istiyorum hayatta tutunacağım bir dalı olması istiyorum sığınacağı kucak olsun kız kardeşi ona . Ama rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin . üç tane koydular bakalım bellimi olur bi kız bi oğlan olurmuş kapatırmışız defteri oh ne güzel :)))

Back
X