Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

doktorum bi önce çağırınca dün vermedim tatlım kan pazartesi yı bekledim dedim
bende aldim sabah bidaha yapicam idrar testi

bu arada kızına geçmiş olsun kuzum yaaa öksürüyormuş prenses yerim onu ben

sen nasılsın tatlım herşey yolunda demi
bel ağrın varmış benimde taa sırtımdan aşağıya kadar ağrıyor
pazartesi öğlen rahatlamış olacağız
sen daha kan vermedin hiç de?i ?
Sağol canım benim sanırım tüm dünyada vürüs var çocuklar hep hasta tam iyileşti derken başka bişey başlıyor şükür bu günlere ateşi atlattık o çok kötü korkuyor insan öksürük geçecek inşalalh
Ben kan testi yapmadım hiç . Sorsana aklına geliyor mu kız valla deli olmasam iyi :)belimin agrısı g çıt bacağımdaki batma azaldı inşalalh tamamen yerleşmışlerdir ki bu sakinlik ondandır . akşam misafir geldi sabah yine gelenler var ben sırtımı doğrulatmıyorum . Sabah inşalah net bir test yapacağım elimde kalsın diye . Eşime de sürpriz yapmış olurum genelde işteyken öğreniyor sonucu :)
Pazartesi inşalalh güzel sonuçlar alırız

Sağol canım benim sanırım tüm dünyada vürüs var çocuklar hep hasta tam iyileşti derken başka bişey başlıyor şükür bu günlere ateşi atlattık o çok kötü korkuyor insan öksürük geçecek inşalalh
Ben kan testi yapmadım hiç . Sorsana aklına geliyor mu kız valla deli olmasam iyi :)belimin agrısı g çıt bacağımdaki batma azaldı inşalalh tamamen yerleşmışlerdir ki bu sakinlik ondandır . akşam misafir geldi sabah yine gelenler var ben sırtımı doğrulatmıyorum . Sabah inşalah net bir test yapacağım elimde kalsın diye . Eşime de sürpriz yapmış olurum genelde işteyken öğreniyor sonucu :)
Pazartesi inşalalh güzel sonuçlar alırız

ay bide misafir mı ağırlıyorsun tatlım yaaa Allah yardımcın olsun
sabah resim bekliyoruz yaaa hemen testi bize de at :))))

Hoşbuldum canım sagolasın sende hoşgeldin
Bugünlere şükür biraz daha iyi öksürüğü de atlatırsak daha iyi olacak . Sen nasılsın benim yerime de gez biraz burnumu çıkaramıyorum evden

Hay Allah inşallah öksürük de çok uzun sürmeden geçer canım kıyamam ben ona.evet senin de işin çok hakikaten zor. Allah kolaylıklar versin. ben iyiyim çok şükür. Biran önce tedaviye başlamayı bekliyorum o arada biraz da unutuyorum gezdikçe aslında yoksa kafayı yiycem evde kurmaktan.ama gezerim tabi canım senin yerine de memnuniyetle:))

A Aveline nice mutlu senelere canım, yeni yaşın sana öncelikle sağlık, sağlıklı evlatlar ve huzur dolu bir yaşam getirsin.

Cok tesekkur ederim yasminsay yasminsay yasemincim guzel dileklerin icin..bir yas daha devirdik.bakalim hayirlisi artik.hepimize insallah hayirli evlatlar nasip etsin en kisa zamanda.

Günaydın hatunlarrrrrrrr gece uyumuş kalmışımmmm epey kaynatmışınıx :) ben defalarca uyandım ter su içinde bıde titremeeeeee hala devam edıyo :KK1:hastamı oluyom acebbbbbb atesime baktım36.7 :işsiz:

Günaydın hatunlarrrrrrrr gece uyumuş kalmışımmmm epey kaynatmışınıx :) ben defalarca uyandım ter su içinde bıde titremeeeeee hala devam edıyo :KK1:hastamı oluyom acebbbbbb atesime baktım36.7 :işsiz:
Gunaydin huricim.canim transfer sonrasi o kullandigimiz ilaclar var ya onlar yapiyor bunlarin hepsini.bana iki transferde de oldu aynisi.bir usume giriyor bir terleme basiyordu geceleri.normal yani korkma canim hasta olmuyorsun.

Gunaydin huricim.canim transfer sonrasi o kullandigimiz ilaclar var ya onlar yapiyor bunlarin hepsini.bana iki transferde de oldu aynisi.bir usume giriyor bir terleme basiyordu geceleri.normal yani korkma canim hasta olmuyorsun.
Ayyyyy cok saolasin canim korktum ya acaba dedim hastami oluyom suan istedigim en son sey :)

Back
X