- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #4.221
Şirinlikkkkkk yapıyoooooo piiisssssOy oy kiyamam ablosssuuummm.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şirinlikkkkkk yapıyoooooo piiisssssOy oy kiyamam ablosssuuummm.![]()
Nasılsın bugün ablacım .Şirinlikkkkkk yapıyoooooo piiissssstamam tamam barıştımmmm
![]()
Evet canim ben de ozlemisim onlari.guzel bir gun oldu benim icin.ama hic giremedim kkya.Ohhhhh ne güzel bak aferın senı yanlız bırakmamıslarrrrr:)
İyi bari:))Yok canım cok erken sadece hareket oldumu ıyı hissediyorum hepsı bu:) geldı kızzzzz hemennn napsın dükkana gıttı eleman malzeme istemiişşşşşşş:)
İyiyim canımıniçi dınlendım bugün hep evet almanyadan bu yüzden nefret ediyorum heryer kapalı türkiyede haftasonu heryer cıvıl cıvılNasılsın bugün ablacım .
Pazar günlerini hiç sevmiyorum bana çok sıkıcı geliyor.![]()
Inşallah bişey olmaz tutunmuslardir bebislerin .Şu hapsurma öksürük de en olmadık zamanlarda gelirler.Bişey dıyım mıııııı bi hapsırdımmmmmm resmen kramp gırdı kasıklarıma ıkı büklüm kaldım bişey olmaz deme yaaaaa gözümden yas geldı şimdi yaaaa
Merak etme canım, birşey olmaz kuzulara.Bişey dıyım mıııııı bi hapsırdımmmmmm resmen kramp gırdı kasıklarıma ıkı büklüm kaldım bişey olmaz deme yaaaaa gözümden yas geldı şimdi yaaaa
Aynen tatlım yaaaaa eeeeee sen nasılsın heycan arttımı gıtmeye az kaldı senın:)Inşallah bişey olmaz tutunmuslardir bebislerin .Şu hapsurma öksürük de en olmadık zamanlarda gelirler.
Ahhhhhhh işallah canımıniçi işallah:) sen nasıl daha iyimisinMerak etme canım, birşey olmaz kuzulara.
İyiyim canım, evi topluyorum biryandanda adamın meyvesini, ıvır zıvırlarını hazırlıyorum.Ahhhhhhh işallah canımıniçi işallah:) sen nasıl daha iyimisin
Sende benim gibi hiç boş kalmıyon benım de yeme içme seans seans hiç bıtmiyoııııİyiyim canım, evi topluyorum biryandanda adamın meyvesini, ıvır zıvırlarını hazırlıyorum.![]()
Bişey dıyım mıııııı bi hapsırdımmmmmm resmen kramp gırdı kasıklarıma ıkı büklüm kaldım bişey olmaz deme yaaaaa gözümden yas geldı şimdi yaaaa
Ay evet az kaldı günler geçmiyor sanki .Aynen tatlım yaaaaa eeeeee sen nasılsın heycan arttımı gıtmeye az kaldı senın:)
Tamam canım benim okadar şiddetli olduki resmen ıkı büklüm kaldım korku işteeeeee allahım yardım etsın hepimize sabır kuvvet versınbana da oluyordu abla bende çok hapşırdım hapşırınca bide sancı korkutuyor ama korkma inş bişey olmaz
Oraya gıdınce su gibi geccek günler nasıl gecmiş anlamıcan bıleeeeee canımıniçiAy evet az kaldı günler geçmiyor sanki .
Tamam canım benim okadar şiddetli olduki resmen ıkı büklüm kaldım korku işteeeeee allahım yardım etsın hepimize sabır kuvvet versın
Evet zaten çok az 6 günlüğüne gidiyoruz.Oraya gıdınce su gibi geccek günler nasıl gecmiş anlamıcan bıleeeeee canımıniçi
Saol canım benim tamam haklısın tatlı cadım:)amin ablam
bide biz korkudan 2 kat hissediyoruz sancıları felan
seni o kadar iyi anlıyorum ki içini ferah tut ben transfer olduğum günden beri öksürüyorum hemde öyle böyle değil
astımım var azcık toz geldi mi kotu oluyorum
tutacaksa onlara bakmaz bence
bebisleri üzme annesi :)))
Nedennnnn cok azmış canımıniçiEvet zaten çok az 6 günlüğüne gidiyoruz.
Gidince hiç bişey anlamıyorum hemen geçiyor.