Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Aa o ne ise yariyor ki merak ettim simdi.o zaman kabus gormezmisin.
Kadınlar hamıle kalınca kabus görürler kimi en yakınlarının cocuklarını karınlarından aldıklarını görür hatta daha detaylı anlatmak istemıyorum hatceeeem korkmasın o iğne korur onu sıyah boncukta tabı ilk bastaaaaa dua geliyooooo canım

Kadınlar hamıle kalınca kabus görürler kimi en yakınlarının cocuklarını karınlarından aldıklarını görür hatta daha detaylı anlatmak istemıyorum hatceeeem korkmasın o iğne korur onu sıyah boncukta tabı ilk bastaaaaa dua geliyooooo canım

anladım ablammm kesinlikle bulundurcam
zaten dua ederim yatarken ama biraz daha fazla edicem
çok sağol

A Aveline

aynen canım yaa korkarak uyanıyorum kendime gelemiyorum bi uzun süre

Himm tamam canim.biranlik merak edip bos bulunup sordum canim senim mesajini gormemistim sonrasinda gordum korkmayasin diye gerisini anlatmiycam demissin cok pardon.soyleme tabiki gerisini korkmasin kimse

Şuan tlf bakarken bıle bı parlama var donuk gıbı ama sanki noktacıklı zaten bakar bakmax okuyamıyorum yazıları önce bi bulanık ve parlak geliyor sonra bıraz iyilesiyo tuhaf ya bulanık ama parlak nasıl anlatıyım onuda bılemedım ki:işsiz:

Hatirliyormusun sabahlari kahve ic demisti doktorum bana. Öyle bulanik görmem ve bas dönmem icin :) o geldi aklima. Ay allahim insallah ayni belirtidir :KK200:

Senın jelmi fitil deilmi benımde geri akıyo ondan sordum bıde asırı terlıyım gece titreme geliyo tuhafım yanı benım çok erken belşrtı içşn ilac yapıyo anladığım kadarıyls

Biz fitili aynisini kullaniyoruz canim. Öyle oluyor. O fitil adet olmani engellerken rahminede hamilesin sinyali veriyor. Cok terletiyor geceleri.

Bende kabus gördüm ögrenmeden önce :) dedigini biliyorum. Ve hos degil evet...

Hatirliyormusun sabahlari kahve ic demisti doktorum bana. Öyle bulanik görmem ve bas dönmem icin :) o geldi aklima. Ay allahim insallah ayni belirtidir :KK200:
Cıddımısın bu bir belirti mi vay neler öğrencez daha vallahhhh ben herseyı ilaca baglıyom amaaaaa işallah demektende kendımı alamıyommmmm işallah tatlım :KK200:

Back
X