- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #4.481
Aaaaaa nıye canımıniçiSormasaydim keske ya.kendimi kotu hissettim biraz suan.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaa nıye canımıniçiSormasaydim keske ya.kendimi kotu hissettim biraz suan.
Ya hani ogrendi herkes dedin ya canim uzuldum iste sordugum icin.Aaaaaa nıye canımıniçi![]()
Sır gibi konuşuyorsunuz, ya benim jeton köşeli ya da kimsecikler anlamadı. Üzülme canım benim.Ya hani ogrendi herkes dedin ya canim uzuldum iste sordugum icin.
Ama bence iyi oldu öğrenmelerı bu sorun oluyo coğu zaman bılmessen sıkıntı yasıyosun öğrendi şimdi hepsı iyide olduuuu üzülme lütfen aaaaa bende üzülüyorum bak senı kırmak üzmek için demedım canımıniçiYa hani ogrendi herkes dedin ya canim uzuldum iste sordugum icin.
Bebeğim hamıle karabasanı acık ve net anladınmı tatlımSır gibi konuşuyorsunuz, ya benim jeton köşeli ya da kimsecikler anlamadı. Üzülme canım benim.![]()
Ama bence iyi oldu öğrenmelerı bu sorun oluyo coğu zaman bılmessen sıkıntı yasıyosun öğrendi şimdi hepsı iyide olduuuu üzülme lütfen aaaaa bende üzülüyorum bak senı kırmak üzmek için demedım canımıniçi
Siz söyleyene kadar baktım netten, metal gelmelerini engelliyormuş.Bebeğim hamıle karabasanı acık ve net anladınmı tatlım![]()
Neyse iyice ogrenmis olduk:)))Siz söyleyene kadar baktım netten, metal gelmelerini engelliyormuş.
Sormasaydim keske ya.kendimi kotu hissettim biraz suan.
Hatçik, çok yakışmış takviminbende merak etmiştim haha iyi ki sordun![]()
Hatçik, çok yakışmış takvimin![]()
Cok guzel olmus bence de takvim canim iyiki yapmissinkorka korka koydum ama koymak istedim merak ediyordum nasıl duracak diye
sağol ablacimmmmm
Cok guzel olmus bence de takvim canim iyiki yapmissin
Bu akşam muhabbet makara yok sanırım, nerede bu topik milletinin insanları. Gebe psikolojisine girip herkes çekildi yahu. Bende mi çekilsem acep?
Hahaahahaaha, bir Sezen bırakayım şuracığa diyorsun. Oda güzelgitt gittttt gitttttt gitttmmeeeee dur ne olursunnnnnnnn
gitme kal yalan söyledim![]()
Hurişide kaybettik, canik Hatçiken aktif senle ben yasmin abla :)))))))