- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #4.521
Hurişide kaybettik, canik Hatçik![]()
o bırakmaz gidemez bi yerciklere :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hurişide kaybettik, canik Hatçik![]()
Ay kizlar yetenek sizsiniz izliyordum tv 8de reklama girdi sandim bitmis saglik programi baslamis konu: tüp bebek. Ilk soru: tüp bebekte neden bebeklerin kalbi 10. haftada duruyo
Ayyy nasil korktum offf ya zaten cok korkuyoum kalbini duyamicam diye bide bu konustu iyice tirstim![]()
yasminsay bugün ılk adet olduğum gün sankı adet olcam gıbı hissediyorum ama 24 de yıne olmuştum
canommmm cok tırsıyomm
Anlıyorum canım benim ama adet sinyallerı gelsimi tedırgın oluyom bak bacaklarıma ağrı gırıyo adet olmadan aynısı oluyooooo korku içimize işlemiş napalım be canımmmm ahhh keske sakin kalabılsek cok saol canımıniçi ilgin içinYine ayni seyi diycem ama evet o belirtilerin hepsi alinan hormonlardan kaynakli.ilaclari birakmadigin surece adetin gelmiyecektir zaten hic korkup stres yapma kendine bos yere sakin canim tamammi?
İşallah canım benimolsun bende de oluyordu bence bunlar güzel işaret oralarda biseyler oluyor hihihi
Bebişi korkutmasannnn dıyorummmm tatlımmm duyduğun hersey oldumu pekıde o olsunnnn kötüyü çağırmaaaaaaaa geliyo terlikk heeeeeeeAy kizlar yetenek sizsiniz izliyordum tv 8de reklama girdi sandim bitmis saglik programi baslamis konu: tüp bebek. Ilk soru: tüp bebekte neden bebeklerin kalbi 10. haftada duruyo
Ayyy nasil korktum offf ya zaten cok korkuyoum kalbini duyamicam diye bide bu konustu iyice tirstim![]()
hatice-yakup kızzz takvım cıkıyo ya bebekborn sanıyom ben aaaaaa hayırlı olsun tatlım yasmın yazmasa saf saf bakcam halen:)
hatice-yakup kızzz takvım cıkıyo ya bebekborn sanıyom ben aaaaaa hayırlı olsun tatlım yasmın yazmasa saf saf bakcam halen:)
Anlıyorum canım benim ama adet sinyallerı gelsimi tedırgın oluyom bak bacaklarıma ağrı gırıyo adet olmadan aynısı oluyooooo korku içimize işlemiş napalım be canımmmm ahhh keske sakin kalabılsek cok saol canımıniçi ilgin için![]()
Ayy inşallah canımmmmmm hepimize kısmet olsun şu takvimi yapmak en kısa zamanda
Hoşgeldin hoşgeldinnnOooo kızlar ne konusmussunuz kacirdimm:))
Etiketlemesek geleceğin yok selmoşOooo kızlar ne konusmussunuz kacirdimm:))
Hosbuldukkk.Hoşgeldin hoşgeldinnn
Bende sayfaya girince görüyorum bildirim gelmiyor.Etiketlemesek geleceğin yok selmoş![]()