Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

kızlar demin çok düşüncesizce bi haraket yaptım
kedilerin tuvaletini çektim belime o anda bi sancı girdi
çok korktum şuan belim de ağrıyor
bişey olmaz dimi yaa
nasıl yaptım hala kendime kızıyorum

kızlar demin çok düşüncesizce bi haraket yaptım
kedilerin tuvaletini çektim belime o anda bi sancı girdi
çok korktum şuan belim de ağrıyor
bişey olmaz dimi yaa
nasıl yaptım hala kendime kızıyorum
Korkma canım bişey olmamıştır .Bel ağrısı normaldir hamilelik döneminde. Sen dikkat et ağır kaldırma.

kaldırdığım anda olunca korktum yaaa canım :KK43:
demekki boyle korka korka geçecek
bu kadar pimpirik oldugumu da bilmezdim
O kadar zorluklarla olduğu için insan korkuyor tabi ama biraz dusunmemeye çalış eltim hamile çoğu zaman yaptıklarını görünce koşuyorum ne yapıyorsun onu kaldırma bunu yapma diye bişey olmaz der hep .Belki de çok düşünmemek gerek ama zor tabiki.
Ben nasıl olurum kimbilirr.:))

O kadar zorluklarla olduğu için insan korkuyor tabi ama biraz dusunmemeye çalış eltim hamile çoğu zaman yaptıklarını görünce koşuyorum ne yapıyorsun onu kaldırma bunu yapma diye bişey olmaz der hep .Belki de çok düşünmemek gerek ama zor tabiki.
Ben nasıl olurum kimbilirr.:))

aynen zor olunca azcık biseyi bile hissediyoruz şuan öyle bi belime odaklandım ki taaa içinden hissediuorim
haklisin biraz oluruna bırakmak lazım o_O

Slm kızlar herkese çok teşekkür ederim kuusra bakmayın sabaha kadar uyuyamadım

Kan değerim 9,7
Doktor olumsuz demedi olumluda demedi
Kimyasal gebelik olabilir dedi
Çarşamba günü tekrar kan vereceğim o zamana kadar ilaçları kesme dedi .
Ama şu bir gerçekli çok düşük bir değer . Her zaman 200 üzeri olurdu . 9 çıkıp hamileliği devam edenler var 12. Gün için . Nasipten öteye Yok yok . Zaten kaç gündür bütün hislerimi kaybettim bacak agrım kesildi göğüslerim acımıyor. şimdi yatıyorum . Toparlayamıyorum kendimi

Slm kızlar herkese çok teşekkür ederim kuusra bakmayın sabaha kadar uyuyamadım

Kan değerim 9,7
Doktor olumsuz demedi olumluda demedi
Kimyasal gebelik olabilir dedi
Çarşamba günü tekrar kan vereceğim o zamana kadar ilaçları kesme dedi .
Ama şu bir gerçekli çok düşük bir değer . Her zaman 200 üzeri olurdu . 9 çıkıp hamileliği devam edenler var 12. Gün için . Nasipten öteye Yok yok . Zaten kaç gündür bütün hislerimi kaybettim bacak agrım kesildi göğüslerim acımıyor. şimdi yatıyorum . Toparlayamıyorum kendimi

canım benim hakkinda hayırlısı çok merak ettik
umarım katlanır
belki geç dollenme olmuştur
on önemlisi hakkında hayırlısı olsun canim benim dünden beri aklımdasın
sonuç ne olursa olsun Allahım sağlık versin
olmadı bidaha denersin bunda da vardır bi hayır
ama belkide katlanır nolursun ümitsiz olma

canım benim hakkinda hayırlısı çok merak ettik
umarım katlanır
belki geç dollenme olmuştur
on önemlisi hakkında hayırlısı olsun canim benim dünden beri aklımdasın
sonuç ne olursa olsun Allahım sağlık versin
olmadı bidaha denersin bunda da vardır bi hayır
ama belkide katlanır nolursun ümitsiz olma
Hepinizden Allah razı olsun ne diyim kendime bilemiyorum . Eşim hayırlısı olsun takma diyor nasipse olur diyor . Sen şimdi takıp hasta olacaksın diyor . Evet bu çok zor bir süreç ama bu kadar uzun süren yorgunluk insanı tüketiyor . Çok okudum dualar Eti'm rabbim inşalah Birgün kabul edecek sonuçta bana sağlıklı bir evlat vermiş şükürler olsun .
Tipiklerde okudum biraz benim gibi 9 çıkıp hamileliği devam edenler var hatta kadının biri ikizlerine hamileymiş . İdrarda hiç çıkmıyormuş kanda 9 çıkmış . Umut işte hayırlısı olsun bakalım bunu da atlatırım inşalah .
Sen iyisin dimi senin değerlerin iyiydi . Rabbim hepimize hayırlısını versin

Hepinizden Allah razı olsun ne diyim kendime bilemiyorum . Eşim hayırlısı olsun takma diyor nasipse olur diyor . Sen şimdi takıp hasta olacaksın diyor . Evet bu çok zor bir süreç ama bu kadar uzun süren yorgunluk insanı tüketiyor . Çok okudum dualar Eti'm rabbim inşalah Birgün kabul edecek sonuçta bana sağlıklı bir evlat vermiş şükürler olsun .
Tipiklerde okudum biraz benim gibi 9 çıkıp hamileliği devam edenler var hatta kadının biri ikizlerine hamileymiş . İdrarda hiç çıkmıyormuş kanda 9 çıkmış . Umut işte hayırlısı olsun bakalım bunu da atlatırım inşalah .

inancın senin kurtaricin olacak her zaman hayirlisini diledik ve inandık
eşin doğru demiş kızının sana ihtiyacı var en başta ve ona bi kardeş vere bilmen için sağlıklı olman lazım
ki belkide katlanacak bilemezsin ol diyen rabbim oldudur

benim değer 123 cıktı
yanı 3 günde bir katlıyor doktorum iyi dedi bakali 6 ocağa kadar beklicem
o gün kalp atışı ve kese ye bakacaz inş orda olur bi stres bitti diğeri başladı yani:)

Hayırlısı neyse o olsun hakkında canım, bizden daha iyi biliyorsun süreçleri.

Back
X