Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Slm kızlar
Bu sabahtiki testim de bu normalde daha net ama resimde belli değil pazar günü yaptıgım negatifti hiç çizgi yoktu . İnşallah yükseliyordur

IMG_2528.webp
Slm kızlar
Bu sabahtiki testim de bu normalde daha net ama resimde belli değil pazar günü yaptıgım negatifti hiç çizgi yoktu . İnşallah yükseliyordur

Canımsın teşekkür ederim bende hepinizi düşünüyorum ama vakit bulamıyorum. Şuanda bile kızımın çorbasını yediriyorum . Geçmişi okuyamıyorum bile. sabah kan vereceğim bakalım hayırlısıyla
İşallah allahımmmm senı müjdelerınden bırıyle mükafatlandırır canımıniçiiiiii

Hurihuri2013 Hurihuri2013
Sen nasılsın iyimisin var mı agrın . Erken test falan yapma sakın
İyiyim canım benim vallahhhh ben ılk günü dınlendım sonrası hep yavas yavas yaptım işimi gücümü kasıklarda hareketler var heran adet olcak gıbı tetıkteyım merak etme daha cok erken yapmayı düşünmüyorum canımıniçi işallah sendende güzel haberler alalımda daha mutlu olalım hepimiz işallah;)

Inşallah değerin yükselir dualarimdasin.
Burda negatif görmeyiz hiç inşallah.
Aminncsnım benim inşallah negatifi görmek zor tabi bunca süreçten sonra kabul etmek kolay değil ama ne yapalım rabbim vereceği zamanı biliyordur vardır bir hayır . Ben şimdi yükselmesini bekliyorum ama yükselse bile bellide ilerlemeden düşecek yada başka bişey . Üç tane embriyonun içinden birtansi tutmuş o da belkide Yen'i tutmuş bunları düşünmek bile yetiyor . Kaliteli olsa değerim kızlar gibi yüksek olurdu . Bu bence kimyasal gebelik oluyor .

Aminncsnım benim inşallah negatifi görmek zor tabi bunca süreçten sonra kabul etmek kolay değil ama ne yapalım rabbim vereceği zamanı biliyordur vardır bir hayır . Ben şimdi yükselmesini bekliyorum ama yükselse bile bellide ilerlemeden düşecek yada başka bişey . Üç tane embriyonun içinden birtansi tutmuş o da belkide Yen'i tutmuş bunları düşünmek bile yetiyor . Kaliteli olsa değerim kızlar gibi yüksek olurdu . Bu bence kimyasal gebelik oluyor .
Sen kötüyü düşünme canım inşallah tutunmustur. Rabbim ol dedikten sonra değer falan hepsi bahane .
Inşallah yükselecek inşallah.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.

öyle düşünme nolursun belkide geç dollenmedir
yarın ola hayrola inş degelerin çıkacak ablam inş çok dua ediyorum

Gentille Gentille
şimdi gordum bence de var
inşallah geç dollenmedir de kanda da katlanmıştır
yarın mı gideceksin ?
Evet canım sabah kan vereceğim tekrar katlanırsa inşallah devam eder . . Araştırmalarıma göre katlayan var ikizlere bile hamile olan var bu şekilde olup . Hep bir umut hayırlısı inşalah

insallah degerin yükseliyordur canim, cizgi daha belirgin, allah yardimcin olsun, yarin testin insallah seni güldürür...

Var evet. Eğer birden fazla transfer ise ondan olabilir düşük değer. Negatif çıkan şey de bozuk ta olabilir ya da bazı testler hassas değil ondan da olabilir.
Aynen canım 3 tane transfer edilmişti bir tanesi düşük değerdi kesin o tutmuştur :) dün 12. Günümdü canım kan değerim 9,7 çıktı doktorum yokta diyemeyiz varda diyemeyiz dedi yarın için kan değerine bakılacak yükseldiyse devam yükselmese umut yok artık demek hayırlısı

insallah degerin yükseliyordur canim, cizgi daha belirgin, allah yardimcin olsun, yarin testin insallah seni güldürür...
Dimi baya belirgin pazar günü bembeyazdı o test zaten iyi değildi belkide ondan . Pazar sabahı negatif çıkıp Pazartesi pozitif çıkması da normal değil galiba.

Sen kötüyü düşünme canım inşallah tutunmustur. Rabbim ol dedikten sonra değer falan hepsi bahane .
Inşallah yükselecek inşallah.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.
Amin canım çok sağol hepinizden Allah razı olsun dualarınız yeter . Dediğin gibi rabbim ol der ve olur olmayacsksada ondan hayırlısı gelsin yeter ki

Aynen canım 3 tane transfer edilmişti bir tanesi düşük değerdi kesin o tutmuştur :) dün 12. Günümdü canım kan değerim 9,7 çıktı doktorum yokta diyemeyiz varda diyemeyiz dedi yarın için kan değerine bakılacak yükseldiyse devam yükselmese umut yok artık demek hayırlısı

bu testler zaten 10 dan sonra gösteriyo galiba yalnış bilmiyorsam
yanı 9.7 diyorsun cikti ki idrar pozitif
ay hadi inşallah ablammm yaaaa bi rahata er yarın

Back
X