- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #4.641
bizim kızlar baya yoğun bugün :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolda serum, yatıyorum bacım hastanede. Çok yoğunumbizim kızlar baya yoğun bugün :)))
Kolda serum, yatıyorum bacım hastanede. Çok yoğunum![]()
Kolda serum, yatıyorum bacım hastanede. Çok yoğunum![]()
Serum bitince çıkarım herhalde, tansiyon düşmeye durmuş. Dizimi kaçırdığıma yanıyorum.Gecmis olsun canim. Ne zaman cikacaksin hastaneden?
Sen iyi ol da seyredersin internetten diziniSerum bitince çıkarım herhalde, tansiyon düşmeye durmuş. Dizimi kaçırdığıma yanıyorum.![]()
Serum bitince çıkarım herhalde, tansiyon düşmeye durmuş. Dizimi kaçırdığıma yanıyorum.![]()
Bende anlamadım canım, çok yoruldum ondan sanırım. Başım ağrıyordu, midemde bulanınca hastaneye gideyim diye kalktım arabayı kullanmaya korktum. Kayınpeder getirdi, tansiyon 158-113 olmuş ne gördüyse artık. İyiyim şimdi 15-20 dk ya biter serum. Wc yoldaşım oldu, dizimde en heyecanlı bölümdeydi.yasminsay canommmmmm ne oldu iki dakka disari ciktimmmm aayyyy Cok gecmis olsun canim benim simdi iyimisin canim benim bide diziiiiiii diyoooooooo yaaaaa
![]()
Bi dursan bi dinlensen diyommmn dünde iyi deildin demekki vucut sinyal veriyi dinlen azcikBende anlamadım canım, çok yoruldum ondan sanırım. Başım ağrıyordu, midemde bulanınca hastaneye gideyim diye kalktım arabayı kullanmaya korktum. Kayınpeder getirdi, tansiyon 158-113 olmuş ne gördüyse artık. İyiyim şimdi 15-20 dk ya biter serum.
Bi dursan bi dinlensen diyommmn dünde iyi deildin demekki vucut sinyal veriyi dinlen azcikönünde bi tedavin var ve kendini toplaman lazimmmmm hatunnnnn bebisler saglam vucut ister beni kizdirma gelir bi güzel döverim heeeeeeee
benim bacim kiymetliiiiiii ona göreeeee
![]()
Ohhhhhhh Cok gecmis olsun canim benim eve gidincede bol bol dinlen lütten habersiz birakma bizi korkuttunnnnÇıktım kızlar, eve gidiyorum. 10 gün takip verdi dr. Üşütme ve yorgunluk birleşince vücut dayanamamış. 2 gün dinlenecekmişim ve bol su tüketecekmişim. Görüşürüz eve varınca.![]()
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah.Çıktım kızlar, eve gidiyorum. 10 gün takip verdi dr. Üşütme ve yorgunluk birleşince vücut dayanamamış. 2 gün dinlenecekmişim ve bol su tüketecekmişim. Görüşürüz eve varınca.![]()
Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine.dinlen birazcık.Çıktım kızlar, eve gidiyorum. 10 gün takip verdi dr. Üşütme ve yorgunluk birleşince vücut dayanamamış. 2 gün dinlenecekmişim ve bol su tüketecekmişim. Görüşürüz eve varınca.![]()