Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

yasminsay yasminsay canommmmmm ne oldu iki dakka disari ciktimmmm aayyyy Cok gecmis olsun canim benim simdi iyimisin canim benim bide diziiiiiii diyoooooooo yaaaaa:KK57:
Bende anlamadım canım, çok yoruldum ondan sanırım. Başım ağrıyordu, midemde bulanınca hastaneye gideyim diye kalktım arabayı kullanmaya korktum. Kayınpeder getirdi, tansiyon 158-113 olmuş ne gördüyse artık. İyiyim şimdi 15-20 dk ya biter serum. Wc yoldaşım oldu, dizimde en heyecanlı bölümdeydi.

Bende anlamadım canım, çok yoruldum ondan sanırım. Başım ağrıyordu, midemde bulanınca hastaneye gideyim diye kalktım arabayı kullanmaya korktum. Kayınpeder getirdi, tansiyon 158-113 olmuş ne gördüyse artık. İyiyim şimdi 15-20 dk ya biter serum.
Bi dursan bi dinlensen diyommmn dünde iyi deildin demekki vucut sinyal veriyi dinlen azcik :sinirli:önünde bi tedavin var ve kendini toplaman lazimmmmm hatunnnnn bebisler saglam vucut ister beni kizdirma gelir bi güzel döverim heeeeeeee :sinirli: benim bacim kiymetliiiiiii ona göreeeee:KK15:

Çıktım kızlar, eve gidiyorum. 10 gün takip verdi dr. Üşütme ve yorgunluk birleşince vücut dayanamamış. 2 gün dinlenecekmişim ve bol su tüketecekmişim. Görüşürüz eve varınca.:KK3:
Ohhhhhhh Cok gecmis olsun canim benim eve gidincede bol bol dinlen lütten habersiz birakma bizi korkuttunnnn:olamaz:

Back
X