- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #4.781
bak duran kizida gaza getirdim.
ay ne güzel çarşamba bişey kalmamış:)))
Nerde kalmamış kocaman 1 haftaaa koskocaman hemdeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak duran kizida gaza getirdim.
ay ne güzel çarşamba bişey kalmamış:)))
Ne bılimmmm başka ne ollabılırrrr iyiiiiii ıssız adayaaaa düşekkkkk ama benim yesıle alerjim var yaaaaaaa offffff uzaylılarda usrarcıyımmmKızzzz ne etsin uzaylılar bizim gibi delileri![]()
Bir değişiklik yok canım, Ocak ayı regli ile nasipse.
Benımde ruh halim cok deişik uzaylılar gelip kacırsaaaaa keskeeee![]()
Kendini nasıl motive edip rahat hissediyorsan boncuk gözlüm.![]()
Heeee kızzzz cok istesekkkk olurmu acebbbbbbayy gelirlerse de viyana da biri var onu da alalim
senle yıldızlara oturup dünyayı izleriz hahahahaha
Canımsın Yosun Gözlü Ablam
Nerde kalmamış kocaman 1 haftaaa koskocaman hemdeeeSen niye sildin takvimi
ruh halim arada karışıyor abla bana bakma :)) bide daha 2 hafta var her baktığım da varmı yok mu diye düşünceye giriyorum
göreyim de öyle eklicem geri
:))))))
çok değişken bu aralar ruh halim haha
Vallahhhh ben yasmını selmayı senı almadan şurdan suraya gıtmem uzaylıysaaaaa dınlıcekkkk şartlarım var ona göreee yanııııayy gelirlerse de viyana da biri var onu da alalim
senle yıldızlara oturup dünyayı izleriz hahahahaha
Canımsın Yosun Gözlü Ablam
Hatçik bugün dizimi izledim, Sonrada dizinin topiğindeki yorumlara göz attım. Acayip bölüm olmuş. Dünkü kafayla anlayamazdım zaten diziyi.![]()
Beni unutmayın, yoksa uzay boşluğuna düşersinizHeeee kızzzz cok istesekkkk olurmu acebbbbbb![]()
ay ne bilim değişiğim bu aralar
hem olsun hem olmasın diyorum
var diyorum ya yoksa diyorum
çıldırmak üzereyim hahahaha
evde durmaya da alışkın değilim ya oda biraz boğdu beni günde 12 saat çalışıp eve kapanmak delirtti galiba
Edip derim geçerimayy çok güzeldi ablaaaaaa
keşke hergun oynasa bile feci kaliteliler
sahneler süperdi
serhan a bitiyorum benim ki duymasın da o nasıl bir karizmadır yarabbim diyorum hahahahah
Rol dağılımı yapıyom m merveeeee yasmın pelinnn hatceeeeee arzuuuuuu bennnnn oyaaa selmaaaaaHatçik bugün dizimi izledim, Sonrada dizinin topiğindeki yorumlara göz attım. Acayip bölüm olmuş. Dünkü kafayla anlayamazdım zaten diziyi.![]()
ayy çok güzeldi ablaaaaaa
keşke hergun oynasa bile feci kaliteliler
sahneler süperdi
serhan a bitiyorum benim ki duymasın da o nasıl bir karizmadır yarabbim diyorum hahahahah
Vallahhhh ben yasmını selmayı senı almadan şurdan suraya gıtmem uzaylıysaaaaa dınlıcekkkk şartlarım var ona göreee yanıııı
Rol dağılımı yapıyom m merveeeee yasmın pelinnn hatceeeeee arzuuuuuu bennnnn oyaaa selmaaaaa![]()
Uuuyyy hemde Merve, düşman başınaRol dağılımı yapıyom m merveeeee yasmın pelinnn hatceeeeee arzuuuuuu bennnnn oyaaa selmaaaaa![]()
Yavvvvvvv sen en tecrübelisinnn onun gıbıııı kız kocasıdaaaaaa süperr he deeeeee heheUuuyyy hemde Merve, düşman başına![]()