- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #4.941

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cokkkkk isterımmm vallahhhh gıt Sakarya’ya yasemınıde al gel kacın burauaaaaAyy inşallah canım sana da gelirim tabiki hemşerimm benimm
İnşallah canım benim, bir gün oda olur. Hep beraber bebişlerimizle toplaşırız.Ooo en güzel yerlerine gitmişsin sen önce. Sen de gel burda izmirde ben gezdireyim seni canımm
Uyuyordur, Tuğçe’nin transferi olmuştu dimi?mertugce35 nerelerde kac gündür sesı yok farkındamısınız
mertugce35 nerelerde kac gündür sesı yok farkındamısınız
Kız ooooo hamişşş 10 haftadan fazla onun tosunuuuuuUyuyordur, Tuğçe’nin transferi olmuştu dimi?
Uyuyordur, Tuğçe’nin transferi olmuştu dimi?
Alır gelirim tabi onu daohh ohh kız kıza gezerizCokkkkk isterımmm vallahhhh gıt Sakarya’ya yasemınıde al gel kacın burauaaaa![]()
10. haftada kız o yalnış hatırlamıyorsam
Maşallah maşallah.Kız ooooo hamişşş 10 haftadan fazla onun tosunuuuuu![]()
Baksana ben hiç bilmiyorum gebe olduğunu.Oo maşşallah ona baya olmuşmertugce35 in de hamişliği..ben biraz geç aranıza katıldım ya onunla hiç konuşamadım
Oyy şunlara bak karınları da doymuşş kendilerinden geçmişlerr. Eşim bunları görse var ya çıldırır.baylır bunlara.. Çok tatlılarmış ben yeni görüyorum
Ohhhh, etleride yediler kralla kraliçe kuruldular tahta
Doğrudur bacım.takvimi felan yok ya ondan dikkat etmemissindir ablacımyasminsay
Yedir bolca, güçlensin
![]()
Guldum cok yaa evet evet bol bol yesin ihtiyacı olucakYedir bolca, güçlensin
![]()